Şimdi Ara

İ7 Isınma SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i7 2600 ve Zalman CNPS 10X Extreme CPU Cooler+Zalman macun kullanıyorum,montajı ben yaptım...
    İşlemci ilk açılışta 35-40 derece BIOS'da...Şimdiye kadar bi sorun yoktu ama havaların sıcak olmasından mı nedir
    yeniden başlat yapınca ''CPU Tempeture ERROR'' hatası alıyorsum siyah ekranda ve 3 defa bip sesi geliyor, BIOS'a girince 55 derece görünüyor...
    Fan otomatikde ama low'da çalışıyor ama pc'de sadece internete giriliyor, kasada sadece arka eksoz fan var işlemci fanı da arkaya bakıyor (sığmadı çünkü) acaba havalardan ötürü mü sıcak diyeceğim ama 55 derecede de ERROR vermesi gerekmez diye düşünüyorum...
    Geçen gün BIOS pilini söküp taktım ondan olabilir mi? (sökmeden öncede ERROR veriyor olabilirdi, tam hatırlamıyorum)

Sizce sorun sıcaklık mı yoksa başka bişey mi...Fanın devirini yükseltsem olur mu?

Anakartım ASUS. İşlemcinin çarpan değeri voltaj değeri falan varmış, bunları düşünce ısınma olmuyormuş.
    i72600 için voltaj ve çarpan değerinin kaç olması lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 21 Haziran 2012; 14:18:21 >

• Anakart modelini ve çıkan hatanın kodunu yazarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.