Şimdi Ara

i7 makina kapanma sorunu var lütfen fikirlerinizi yazın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci - Intel Core i7 920 lga-1366
    Ram - OCZ 6 GB DDR3 1600 MHz GOLD.CL8 TRIPL.(3 X2GB)
    Ekran Kartı - SAPPHIRE HD4650 GDDR2 2.8GB/1GB HM 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı
    HDD - WD 1tb Black Cavaliar
    Kasa - Cooler Master 550W

Arkadaşlar bilg kafasına göre kapanıyor. Bazen açılıyor 15 dk sonra kapanıyor bazen 2 ay sorunsuz çalışıyor bazen de kapanıp hiç açılmıyor. Güç geliyo bilg çalışıyo ama görüntü gelmiyo acaba güç mü yetersiz kalıyor? Hepinizin fikirleri önemli benim için lütfen birşeyler yazın...

• 1 - Windows altında bekleme secenekleri filan varya güç secenekleri filan diyede gecer onların hepsini kapa.
    2 - Biosunu sıfırla. Default olarak güc seceneklerinden bundan sorundan sorumlu olabilecek birşey enable ise disable yap
    2 - Anakartın Biosunu update et.
    4 - PSU güç yetmemesinden degil ama PSU'da teknik bir sorun olabilir başka bir psu ile dene.
  • Sorun çıktığı zaman kesinlikle monitöre görüntü gelmiyor. Windowsla ilgili bişey değil yani hdd i çıkarsam da açılmıyor.
  • yukarıdaki arkadaşın dediklerini öncelikle yapmalısın eğer sorun ortadan kalkmazsa büyük ihtimalle ekran kartında sorun vardır estra güç bağlantısını kontrol edebilirsin belki yerinden oynamıştır , cooler master psu da sorun çıkabileceğini sanmıyorum ama sen en iyisi başka bi ekran kartıyla bilgisayarını dene bence o zaman sorunu anlayabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 6 Kasım 2009; 1:09:39 >
  • arkadaşım benim de aynı sorunlar vardı . bi açtım kasayı fanın içine data kabloları girmiş.bir aç kasayı bak
  • Fanlar dönüyo içini açıp baktım. acaba 650-700 wattlık bi psu mu alsam güç kesin yeter mi diyosunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.