Şimdi Ara

İBB BURSU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu İBB nin vereceği burs parasını ne zaman alacağız bilen var mı?

• biz aldık bile banka şubene gitsene kardeşim
  • sen bi git bankaya alırsın. ya da arkadaşa dedikleri gibi sana da yarın yatar paran derler.
  • peki hangi banka şubesine yatacağını nerden bileceğim ve toplu para mı veriyolar ne kadar veriyolar?
  • onu sen işaretlemiştin zaten başvuruda. senin bilmen lazım hangi ziraat bankası olduğunu. 90ytl yatıyo heveslenme fazla
  • ben işaretlediğim şubeyi unuttum nereden öğrenebilirim?
  • 100 ytl, 2aylik yatmis hesabimda 200 vardi
    quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

onu sen işaretlemiştin zaten başvuruda. senin bilmen lazım hangi ziraat bankası olduğunu. 90ytl yatıyo heveslenme fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    15 yıl önce açıldı
    MYP İLE İBB YURDU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

100 ytl, 2aylik yatmis hesabimda 200 vardi
    quote:

onu sen işaretlemiştin zaten başvuruda. senin bilmen lazım hangi ziraat bankası olduğunu. 90ytl yatıyo heveslenme fazla

aynı şeyden mi bahsediyoruz
  • ne gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

100 ytl, 2aylik yatmis hesabimda 200 vardi
    quote:

aynı şeyden mi bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 28 Aralık 2006; 22:27:36 >

• alıoruz yarın
  • aynı şeyden mi bahsediyoruz biz 90 aldık sen 200 dedin de bi yanlışlık mı var acaba
  • yüksek lisans ya da doktora olabilir 200 onlara verirler,
    Lisans önlisans 90 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yves Montand

yüksek lisans ya da doktora olabilir 200 onlara verirler,
    Lisans önlisans 90 ytl

doğrudur böyle olabilir
  • lisans ogrencisiyim, hesabimda 200 ytl var ve tum tanidigim arkadaslarin hesabinda 200 ytl vardi, hatta benim hesapt eylul ayinda para vardi 100 ytl diger arkadaslara soyledim ama onlarinkinde para yoktu, ne is anlamadim, bu adamlar kafasina goremi takiliyor ne yapiyor

quote:

aynı şeyden mi bahsediyoruz biz 90 aldık sen 200 dedin de bi yanlışlık mı var acaba
  • quote:

lisans ogrencisiyim, hesabimda 200 ytl var ve tum tanidigim arkadaslarin hesabinda 200 ytl vardi, hatta benim hesapt eylul ayinda para vardi 100 ytl diger arkadaslara soyledim ama onlarinkinde para yoktu, ne is anlamadim, bu adamlar kafasina goremi takiliyor ne yapiyor

quote:

aynı şeyden mi bahsediyoruz biz 90 aldık sen 200 dedin de bi yanlışlık mı var acaba

azım açık kaldı ne diyim

• ibb sadece ünililere değilmi..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.