Şimdi Ara

İBB: Sahillerde Mangala, Nargileye Son Veriyoruz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marto1

Zabita ekipleriyle kolluk kuvvetleriyle engelleyecek mangalda oldugu gibi...yasakmis gel sen hafta sonu cadde bostana modaya falan ortami gor ondan sonra yorum yaz cevre katliami var cevre her taraf pislik icinde.
    Olay sadece mangalla ya da nargile degil alkol sorunu da bununla ilintili buyuk sorun.
    Zabıta ve kolluk kuvveti elinde alkolmetre ile insanların alkolünü ölçemez.Kamuya açık alanda alkol tüketmenin cezası var.Duraklarda da sigara yasağı var fakat uyan yok.
    Eğer şikayetçiysen uğrşacaksın , ama alkol içenin bana zararı yoksa elinde ki meşrubattan farklı birşey değildir.
    Mangal yapan maganda doğayı kirletir , çöpünü atar.Ormanın denizin şehirde ki amacı temiz hava almaktır.
    İstanbul da bir çok mangal alanı var.kimse kimsenin temiz doğa hakkını gasp edemez.
    Alkol ile ilgili problemin var anlaşılan eğer biriai alkol içip seni rahatsız ediyor ise polise ihbar ediceksin merak etme hemen geliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılıflar hazır mangal ata sporumuzmus..

• Zaten sahilde mangal yakıpta İmamoğlu'na oy veren birisi sırf mangalı yasakaldı diye ona oy vermeyi kesmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 16 Mart 2020; 13:55:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yer gösterilsin vatandaşa, yasaklamakla çözüm olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok doğru karar
  • insanların ailesi ile beraber yaptığı en düşük bütçeli sosyalleşmeyi neden yasaklarsın ki en azından birkaç yer belirle oraya gitsin insanlar. ayrıca nargile ne alaka yani ne kömür kokusu var ne dumanı var niye yasaklıyorsun, o zaman sigarayı da yasakla saçmalık.
  • 1-Sizinle anlaşamıyoruz ama sorun değil.
    2-Siz alkolü mü savunuyorunuz ben de onu anlamadım ama önemli değil.
    3-Alkolle aramda sıkıntı yok iyi içerim benim sıkıntım içmeyi bilemeynle sıkıntım var.
    4-Alkol şişeleri ve teneke kutuları çevreyi kirletmiyor mu ?marmara denizinden çıkan pislikleri youtube den izleyebilirsiniz.
    5-Ben niye şikayet ediyorum İBB'nin sorumlu olduğu alanlar sahil kollarıdır İBB ZABITA ve KOLLUK KUVVETİ,YEREL BELEDİYE denetim yapacak böyle bir cevap mı olur :D
    6-Mangal yapana da kızıyorum sigara içene de izmaritini atana,tükürene,köpeğinin pisliğini temizlemeyen güruh insnalarada aynı şekilde alkol içip çevreyi kirletenede kızıyorum.
    7-Benim şikayetim çevreye kirletenlere benim fikrim benim düşüncem bence alkol içen, çevreye şişeleri teneke kutuları atanlarıda engelleselermiş.

velhasıl bunların hepsi aynı şey.

Polemik olsun diye demiyorum ama samimiyetimle söylüyorum.

Bir hafta sonu sizi böyle havalrın güzel olduğu bir hafta sonunda Moda burnu ve caddebostan sahilinde zevkle ağırlarım inanının ne demek istediğimi anlayacaskınız.

• yetmez sahilde sigara da yasaklansın.dumanı ve izmariti pislik yaratıyor.
  • Nargile toplumuzda bir külttür. Ha bunu yapan Ortadoğu çöplüğünden gelmiş araplarsa nefes aldırırsan en adisin ama senin maaşını ödeyen milletin yaptığı mangala,içtiği sigaraya nargileye alkole karışma hakkın yok.

Sorun şu ki daha belediye adına "hiç bir şey" yapmamışken siyasete soyunması zaten kendisini bitirmişken bi de böyle saçma salak kararlarla CHP'den ziyade hdp'den cb adayı olma yolunda hızla ilerliyor.

Sorun şu ki; Terörist destekçisinden fazla değilsin rte ve eşrafı ya da hdp'den farkı ne bu herifin biri çıksın karşıma da anlatsın,aydınlatın beni ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydinölü

Nargile toplumuzda bir külttür. Ha bunu yapan Ortadoğu çöplüğünden gelmiş araplarsa nefes aldırırsan en adisin ama senin maaşını ödeyen milletin yaptığı mangala,içtiği sigaraya nargileye alkole karışma hakkın yok.

Sorun şu ki daha belediye adına "hiç bir şey" yapmamışken siyasete soyunması zaten kendisini bitirmişken bi de böyle saçma salak kararlarla CHP'den ziyade hdp'den cb adayı olma yolunda hızla ilerliyor.

Sorun şu ki; Terörist destekçisinden fazla değilsin rte ve eşrafı ya da hdp'den farkı ne bu herifin biri çıksın karşıma da anlatsın,aydınlatın beni ya.
    800.000 fark yetmemiş olacak ki siz aynı kafa devam.o rakam şimdi seçim olsa 1.800.000 olur. Biz Ekrem başkandan çok memnunuz,25 yıldır kasten temizlenmeyen kurbağalıdere 2 ayda mavi oldu çok daha iyiside olacak. Ekrem BAŞKAN'a DEVAMMMM

• Al işte bi oktroll daha bak şu olmayan beynini insanları kutuplaştırma olayına girme.

10 dakka önce "rte'nin kalpazanlıktan kapatılan dosyası var" yazdım bu sitede ama sen o kuş beyninde hala birilerini AKP'li ilan etmekle meşgul olucaksın. Niye biliyor musun? Çünkü objektif değilsin,yobazsın.

• Arkadaş tam bir ortalık çırpma makinası resmen.

• Çok güzel bir uygulama,tebrikler.
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    çok gördüm edirnenin ötesine git çalış istersen Ordinaryüs ol burdaki suriyeli kadar değerin olmadığını anlaman fazla sürmez . Genel müdür şef yönetici ol zaten zar zor olursunda altındaki alman işçi sana ne der biliyormusun ben Türk'ten emir almam 1-2 uyarırsın sonunda mecbur kovarsın . Hele avusturyada Türk düşmanlığı aşırı çoktur . Turist olarak gitmekle bunları anlamazsın .

edirnenin ötesinde paran olur ama gururun olmaz ben siyasetten nefret ederim hiç bir siyasi görüşe ve siyasi lidere inancım yoktur .

amerikada sokakta bile seyyar mangalcılar var bizdekiler gibi eti yakana kadar pişirmediklerinden okadar duman çıkmaz

amerikada hemen hemen her sitede her müstakil evin bahçesinde mangal vardır

amerikada saygı görürsün avrupadan daha iyidir kimse sana bilip bilmeden akboy demez siyasi görüşüne etnik kimliğini takmaz sadece müslüman olduğun için ilk başlarda ön yargılı olurlar . ama amerikada herşey paradır devlet bile bakmaz sana sosyal bir devlet değildir .

Şartlar ne kadar kötü olsada 10-20 yıl geriden gelsekte Türkiye hepsinden iyidir . Şartları toplumsal sorunlar haricinde iyiye çevirmek senin elinde . İş aramak yerine iş kurup olmayan birşeyler üretirsen senden kralı olmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

insanların ailesi ile beraber yaptığı en düşük bütçeli sosyalleşmeyi neden yasaklarsın ki en azından birkaç yer belirle oraya gitsin insanlar. ayrıca nargile ne alaka yani ne kömür kokusu var ne dumanı var niye yasaklıyorsun, o zaman sigarayı da yasakla saçmalık.
    Piknik alanlari var Istanbul'da bir cok noktada. Tasdelen, Mihrabat Korusu, Sultanbeyli, Kayisdagi, Sile...
  • bence burada yasanan clash of civilizations.

• Tamam iste akboycugum kendi kendini yalanlmissin. Amerikada sokakta yaparlar ama duman cikmaz. Bizdeki gibi yaksan itfaiye gelir. Hicbir sahilde de mangal yakilmaz, hele orman alaninda bir sigara icmeye kalk adami tutuklarlar.
    Sitelerde de mangallar gozden uzak yerde ve GAZLIDIR yine duman cikmaz.

Hollandada turk hakim var, newjersey de turk emniyet muduru var. alman parlementosunda turk milletvekili var, bunlari bilmek icin yurtdisina gitmek gerekmiyor elinin altinda internet var.

simdi hala duygu tosarmasi yasamak istiyorsan devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: marto1

1-Sizinle anlaşamıyoruz ama sorun değil.
    2-Siz alkolü mü savunuyorunuz ben de onu anlamadım ama önemli değil.
    3-Alkolle aramda sıkıntı yok iyi içerim benim sıkıntım içmeyi bilemeynle sıkıntım var.
    4-Alkol şişeleri ve teneke kutuları çevreyi kirletmiyor mu ?marmara denizinden çıkan pislikleri youtube den izleyebilirsiniz.
    5-Ben niye şikayet ediyorum İBB'nin sorumlu olduğu alanlar sahil kollarıdır İBB ZABITA ve KOLLUK KUVVETİ,YEREL BELEDİYE denetim yapacak böyle bir cevap mı olur :D
    6-Mangal yapana da kızıyorum sigara içene de izmaritini atana,tükürene,köpeğinin pisliğini temizlemeyen güruh insnalarada aynı şekilde alkol içip çevreyi kirletenede kızıyorum.
    7-Benim şikayetim çevreye kirletenlere benim fikrim benim düşüncem bence alkol içen, çevreye şişeleri teneke kutuları atanlarıda engelleselermiş.

velhasıl bunların hepsi aynı şey.

Polemik olsun diye demiyorum ama samimiyetimle söylüyorum.

Bir hafta sonu sizi böyle havalrın güzel olduğu bir hafta sonunda Moda burnu ve caddebostan sahilinde zevkle ağırlarım inanının ne demek istediğimi anlayacaskınız.
    Ortadoğu ülkesiyiz , böyle geldi böyle gidecek.Çöp atmanın önüne ciddi ceza olmadan geçilemez.Fakat şuna bakıyorum ;
    -Duman , eniştelerin attığı pislik çöpler.Ben en ufak çöpümü dahi cebime koyarım sonra atarım çöpe.
    İkisi de suç fakat bi yerden başlanması lazım , ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz zaten.

• Namaste. kullanıcısına yanıt
    sen tepeden bakmaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

İstanbul’da mı yaşıyorsunuz? İstanbul sahillerinde mangal yapanları gariban sanıyorsunuz da o yüzden sordum. Hepsinin altında lüks ve orta segment araçlar var. Sahil yolunda park yeri bulamayıp sırf mangal sevdasına yol kapatıyorlar, şeritleri işgal ediyorlar, park yeri ararken arkadan gelen araçları hiçe sayıp kazalara sebep oluyorlar, yürüyüş yollarına koca koca servis minibüslerini, panelvan araçları park ediyorlar. Daha da yazarım.

Mümkünse bu şehirin sahil hattında yaşamayanlar yorum yapmasın. O pisliği yıllardır koklamak zorunda kalanlar ne demek istediğimi anlarlar.

Alıntıları Göster
    Sahil herkesin sadece sizin yada onların değil. İhtiyac varsa cozeceksin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.