Şimdi Ara

İBB: Sahillerde Mangala, Nargileye Son Veriyoruz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

bu mangal yüzünden oturduğum Kartal ı terk ettim. 1 milyondan fazla insan mangal yapıyor sahilde hafta sonları. Dikilen ağaçları yakıyorlar, bıraktıkları çöpler , denize rüzgarla uçan plastik poşetler. İnanın bu mangal yapanlar denize giden poşetler vaya ağaç yakılması hiç umurlarında değil. Tek dertleri mideleri.
    of acayip mutlu oldum
    Kardeş 35 yıl Kartal Atalar da yaşadım, aynen seninde dediğin gibi iyicene boku çıkmıştı artık sahilin, yıllardır bunlar yüzünden sahile adım bile atmadım, bende İstanbul'u terk ettim Balıkesir güre ye yerleştim ohh miss gibi. Bir daha asla geri dönmem İstanbul'a,ancak akraba ziyareti için gelirim okadar. İstanbul'un trafiğini kalabalığını gürültüsünü bir daha asla çekemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 16 Mart 2020; 11:48:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara da yasaklanmali.

• "Kankamı neden hapiste tutuyorlar?" zırvalamasını unutturmak için yapılan bir hamle. Aynı iktidarın yaptığı gibi.
  • ghettoinsider kullanıcısına yanıt
    arkadaşım hem görüntü kirliligi hem de çevre. hiç hoş ve nezih bir görüntü olmuyor. istanbul 20 milyon olmuş, insanların nefes alacağı yerlere ihtiyacı var. aynı sıkıntı ankarada da var. ben çocukken haftasonları piknik yapmaya gittiğimiz bir sürü yerler vardı. ankara nüfusunu 5'e katladı, her yer ful dolu artık. bu yüzden burada da olur olmaz yere örtü serip piknik yapanlar, mangal yakanlar oluyor, aynı şekilde güzel bir görüntü olmuyor. büyük şehirde yaşamanın maliyeti gibi düşünün bunu. herşeyi yapamazsınız burada, orada.

• Mükemmel bir uygulama olmuş. Caddebostan sahilde çimlerde mangal yasak olduğu için bisiklet yoluna hatta asfalta koyup yapanlar vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Akit: Ekrem'den yine ve yine skandal! İstanbul belediye başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından sahilde mangala oynanmasını yasaklatacağını açıkladı!

• ghettoinsider kullanıcısına yanıt
    oh bi tane daha yakaladım İBB: Sahillerde Mangala, Nargileye Son Veriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghettoinsider

Bu mesaj silindi.
    Mangal islamın mı yoksa türk milletinin mi bir değeri hocam tam anlayamadım.
  • Destekliyoruz, çok güzel bir uygulama olur. Normal dinlenmeye giden insanları rahatsız ediyordu duman ve koku. Gidin evinizin balkonunda yapın mangalı bakalım komşunuzu rahatsız edebilecenizmi.
  • Akp li çomarlar kudurmuş, iyi olmuş o olmuş bu olmuş diyen güzel kardeşim; belediye erişimi kolay mesire alanı tahsis etmiş mi zamanında? Etmemiş. Araban yoksa piknikte yok demişler. Sahil erişimi kolay ve yazın fazlasıyla güzel olduğu için millet akın ediyor. Adam haftaiçi zaten çalışmaktan bunalmış, iki mangal keyfi yapıp hava alayım diye sahile inmiş. Ehuehueheu iyi olmuş demek neyin mantığı? Belediye erişimi kolay mesire alanı tahsis ediyor mu?
    İnsanları suçlamak yerine önce probleme odaklanmak lazım.

Sayın başkanın bu işi çözmesi gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38 yıldır oturduğum İstanbul Kartal sahil hattının içine etmeye kimsenin hakkı yok. Yaz aylarında 4 şeritlik yolun 2 şeritine park edip yolu kapattıkları yetmiyor, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, toprak alan, artık neresi varsa mangal ile işgal edip ortalığı dumana boğuyorlar.

Sahilde arıtma tesisi olmasına rağmen lağım akıyor onun kokusuna aldırış etmeden piknik yaptıklarını sanıyorlar.

Çok güzel oldu, itirazı olan gitsin evinin balkonunda yaksın mangalını.

• bahçeli evin varsa yapıver mangalını, yoksa, belediyenin özel olarak mangal yerlerini kullan o da yoksa, yapma kardeşim.

benim hamdolsun ikisi de var ama ayda 1 anca mangal yapıyoruz bahçede, yazın da 1-2 kez belediyenin sahil kenarındaki yerinde...

yasak olmayında pek mangal yapası gelmiyor sanırım insanın

not: İstanbul yaşanacak yer değil. Gezilecek yer.
  • Çok iyi. Haftasonları avcılar, bakırköy sahil gibi yerlerde deniz gözükmüyor dumandan
  • Yasak başlamış dün Maltepe taraflarında nargile yaptim zabıta uyardı neyse ki nargile de bitmişti. Bir yandan iyi, geçen hafta maltepe kartal tarafı mangal dumanindan yürünmez haldeydi üzerinize sinmeme imkanı yok. Kötü bir manzara ve inanılmaz yoğun, sadece sahil tarafı değil yolun karşısı da tıklım tıklımdı.

• HİÇ! mangal yapmayanlar beğenmiş ben ayda 1 kez aşırı ısrar üzerine giderdim.
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Cidden milletin ellerinde mangal, nargile, kömürler, bezler ile otobüse binerek geldiğini mi düşünüyorsunuz? Bir gün sahile beklerim diyecektim de artık gerek kalmadı sahiller boş olacak zaten Neyse yine de mangal dumanı olmadan temiz hava almaya uğrayın yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 15 Mart 2020; 21:18:22 >
  • İbb iki kere düşünsün. Sahile gidemeyen ormana gidecek sonra ağaçlar yanıyor demeyin .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.