Şimdi Ara

İBB: Sahillerde Mangala, Nargileye Son Veriyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerinde ve doğru bir uygulama ak sürüleri milletin parklarını arabistan çöllerine çeviriyordu milletin parasıyla yapılan parkları bahçeleri kendi dürtüsel ateş yakıp ilkel eğlence anlayışlarıyla rezil kepaze edip bırakıp gidiyorlardı alınan karar doğru ve yerinde alınan bir karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghettoinsider

Bu mesaj silindi.
    4 Mesajın var forumda uza hadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 15 Mart 2020; 3:42:48 >
  • ghettoinsider kullanıcısına yanıt
    Mangal millet değeri demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangal ne zaman milletin değeri olmuş?
    Biz önceden şu mangalda tavuk yemezdik. Tabi yaşı yetmeyenler bilmez o zamanlar piknik vardı ya evden birşeyler hazırlanırdı ya da et ve köfte pişirilirdi. Et pahalanınca millet tavuğa düştü. Park bahçede mangal yapmak diye de birşey yoktu.
  • Mangal tamamda nargile niye? 2 ayda 1 gider içerdim. Zevklide oluyor. Dumanı desen en fazla 5 metre sonra kayboluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru bir karar. İpini koparan sahile mangala gidiyor, her taraf duman içinde yangın varmış gibi. Bir de araçlarını saçma sapan yerlere park ediyorlar açıyorlar müziği de çöplerini de bırakıyorlar, gel cümbüşe. İstanbul da yaşayıp köy hayatı sürmek istiyorlar. Öyle bir dünya yok! Burası “metropol” bir şey yaparken başkasını da düşüneceksin. Şehir yaşamına ayak uyduramayan ne kadar insan varsa İstanbul’a gelmiş

Değere bak mangal. Ordan nasıl dine bağladın? Biraz kitap oku ufkun açılsın

• Mangal yapan kesim (büyük çoğunluk) ve eleştiren kesim malum zihniyetten olduğu için saldırmaları çok normal.. 1994'den beri aynı bedevi zihniyeti koca şehri yönetti.. Bunlar da babalarının çiftliğinde at koşturur oldu. O devir bitti artık.. Değişim başlıyor. Önce İstanbul sonra tüm Türkiye..

Ak parti belediyeciliği dedi ya garibim. Yazikla sana, nasıl daha kendini asagilayabilirsin merak ediyoruz.

Neyse tam gaz devam. Nasıl olsa yarın aç kalınca İmamoğlu destekciligi yaparsınız herkes unutup gider.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Yolun sonuna geldiklerini biliyorlar da son çırpınışlar işte.. 100 yıldır aynı zihniyetmiş bir de.. Utanmadan cumhuriyete de laf ediyor..

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hani İstanbul'da oturmasak bilmeyecegiz haaa. Her neyse parkların adını millet bahçesi diye değiştirip sonra biz millet bahçesi açtık diyen insanlardan bahsediyoruz.

Diyecek bir şey yok komediler ülkesi.

• Darısı İzmir'in başına.

• Doğru karar burası metropol bir şehir artık , büyük rezillikdi vallahi.
  • Yüzde yüz doğru karar. Umarım uygularlar ve cezai yaptırımlarla uymayanları zorla uydururlar. Mangalını gidip ayrılmış piknik alanında yapmaya devam edebilir isteyenler. Ben sahilde yürürken niye dumanı kokuyu çekiyorum. Ayrıca kaldırım işgallerini de bir şekilde düzenlemeleri lazım. Araba ve dükkanların reyonlarından yol ortasında yürüyoruz. Kazalarla karşı karşıya geliyoruz

• İnsanlara yer göstermeyip yasaklamak tam bizim işimiz.

• Sözlükte hiç mangal yapan yok veya kalmamıs demek ki
    Ben evlendikten sonra 2-3 sefer yaptım acaip keyifli.Birde maliyet düsük 10 kisiyi 100 liraya tıka-basa doyurursunuz.4 kisi vasat bir yerde yemek yeseniz 150 tl min gider.

Akp'nin iktidar sebebi karıncanın belini incitmemesi ve karıncaya da fikri alınıyor hissi vermesidir.
    Evet su anki mangal ortamları insanlık dısı (nasıl 1993'teki kurban kesinleri insanlık dısı ise).Ama bu geçis alternatifler sunularak yapılmalıydı.Mesela belli özel kaliteli alanlar yapılır , insanlar oraya yönlenir gibi.Halk chp'lileri hep bir eli yağda bir eli balda düsünüyor (yanlarındaki bizi görmüyor) , ve diyor ki onlar polonezköy'de surada burada barbekü yapıyor bize yasak.

Ayrıca bunu yasaklıyorsan sahildeki kebapçıları , balıkçıları vb'de denetleyerek filtre vb mecburiyeti getirmen lazım ki halkın gazı alınsın.

İs kolay değil ama yaptım oldu fazlalasınca negatif dönüs olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 15 Mart 2020; 10:43:35 >

• Bizim gençliğimizde nargile, belli bazı kahvelerde, yaşlı başlı dedeler tarafından içilirdi. Hatta üniversitedeyken, Filistinli arkadaşlar alay konusu olmuştu, nargile yüzünden.

• Çok zor bu yasağı uygulamak. Her yerde uyarı tabelaları olmasına rağmen 2 tabela arasına mangal yakan mallar var bu ülkede.
    Eşimi,çocuklarımı alıp bi piknik yapalım diyoruz dumana boğulup geri dönüyoruz. İnşallah uygulanır ve ceza da uygulanır.

• Sahillerde nargile içeni pek görmedim ama mangal yapan bir sürü insan vardı. Şahsen ben hiç yapmadı ama umarım yasaklama işlerini yapmazlar. Neredeyse milyonlarca aile yaz ayında neredeyse tek eğlence olarak ailesiyle bir hafta sonu mangal keyfinden başka bir keyfi yoktu. Mangalcılar = Ak partililer olarak bakmayın olaya.

Seçimden önce sorsan öldürsen karışmam derdi ekrem mangalcılara. Başka işim yok mangalcılaramı karışacağım diyeceğine eminim. Yine elle tutulur bir icraatı olmayan ekremden boş icraatler.
  • Düşük IQ'lü çomarlar nasıl da kudurmuş yorumlarda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.