Şimdi Ara

İBB: Sahillerde Mangala, Nargileye Son Veriyoruz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eko başkan, burdan sana sesleniyorum. Belediyenin seyyar mangal aracı olsun, adıda mangalbüs falan olabilir. Bacası, kömürü, peroneliyle tam teşhizatlı muhabir cevat kelle gibi eksiksiz bişey olsun. Vatandaş etini çiğ versin, 15-20 dk sonra pişmiş olarak geri alsın. Çözüm üretmeden yasakçı zihniyetle istanbul gibi bi metropolü yönetemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar gider evlerinde mangal nargile cehennemine pardon cennetine cevirecekler. Kacari yok ! ...

Tek care bu kulturdekiler Turkiye'den cikartilsin temelli ...
  • İmamoğlu nun takdir ettiğim ikinci icraatı.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    O insanlar mangal yapacak diye sahilde oturanlar nefes alamasın mı ? Yazın o sıcağında camını penceresinş açamasım mı ? Sahilde yürüyüş yapmak isteyen , bisiklete binmek isteyen çıkamasın mı ? Orada mangal yapıpta arabası olmayan %1 civarıdır . Yoksa o kadar nevaleyi nasıl tasıyacaklar akıllı kardeşim ? Belediye o sahilleri mangal alanı olarak inşa etmedi . Sizin dediğinize göre 2 sene bi yeri işgal ettin mesela evi . Sonra orda hak mı kazanıcaksın ? Ya da devlet sana yeni yer mi vericek ? Böyle saçma bir düşünme olamaz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jacobıan kullanıcısına yanıt
    Çomarlar yine az burda ben daha çok sanıyodum :)

• asiri iyi fikir
    2020 deyiz kardesim.. milletin agzinin icinde torun torba 10 kisilik mangal yapip cevreyi rezil ediyolar
    bi de bunlarin apaci erkek grup versiyonu var.. 5 liraya raki 2 liraya marti eti yiyor
    sonra kalabaliga girip millete salca olup laf atiyolar
    halk arasinda nedir dogru olani? alirsin ucgen sandvichini, buzlu sarabini ya da portakal suyunu
    serersin ortuyu, acarsin tasinabilir hoperlorden kisik muzik keyif yaparsin en son pili pirti toplar gidersn

• Yıllardır kimsenin yapamadığını yaptı imamoğlu tebrik ediyorum yolun açık olsun.
  • Yiyemediğimiz etin bari kokusunu çekelim diye giderdik o da yalan oldu iyi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: marto1

Alkolede son versene yerse 😁
    Açık alanda alkol almak zaten yasak.Nesine son vericek ? Araçta sigara içmek gibi , halka açık alanda da alkol içmek yasak.

• Zabita ekipleriyle kolluk kuvvetleriyle engelleyecek mangalda oldugu gibi...yasakmis gel sen hafta sonu cadde bostana modaya falan ortami gor ondan sonra yorum yaz cevre katliami var cevre her taraf pislik icinde.
    Olay sadece mangalla ya da nargile degil alkol sorunu da bununla ilintili buyuk sorun.

• bunların derdide alkol işte. müslümanım de sonra tecavüz hırsızlık öldürme hepsini yap ama alkole karşı çık felsefeleri bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

amerika hiç gelişmemiş ozaman
    ... Dedi Edirneden otesini gormemis masum akboy

• işte budur,yıllardır bunu hayal ederdim. en sonunda yasaklanıyor bu pislik.pendik ve kartal sahili bu pisliklerden temizlensin ilk işim kaynarcadan maltepe ye koşmak olacak. yıllardır duman yüzünden adım atılmıyordu. avrupada hiç böyle bir manyaklık görmedim. düşünsene hyde park ta mangal yapılacak adamı ne yaparlar hayal edemiyorum. hapis bile yatabilir.
  • Uygulama doğru ama halkın tepkisi ne olur orayı kestiremiyorum. Seçimde oy kaybı yaşanabilir.

Sahilde mangal yapamayan güruh ormana saldırıp yangın da çıkarabilir. Yukarıda yazılmış, belediyenin mangal araçları az bir ücretle pişirme yapabilir belki. Yönetici olmak da zor iş. Ne kebab yansın ne şiş

• Villada barbekü yapana birsey yok tabi garibana var her zamanki gibi. Yasak yasak yasak. Padişahlığı kotuleriz yasak masak diye ama Cumhuriyette ondan fazla oluyor. Kimse mangalı engelleyemez. O zaman ihtiyacı gorup cozum ureteceksin yasak bir cozum degil. Yoksa corono yayılır gider. Zaten yakında kimse cıkamayacak got korkusundan merak etme baskan. 1 yıl rahatsın.
  • projelerden haber verse keşke bunu bakkal mahmut abi de yapar
  • ne mangalmış arkadaş... ihtiyaç ihtiyaç... bana mangal yeri gösterin hemen...sahil olmazsa ormanda yaparım ha, ona göre... nereyi bulursam orada yaparım, yapmak zorundayım... sanırsınız ki millet mangal krizine giriyor, yapmazsa dağıtacak etrafı.

• Yani bırakın sahili , e5 kenarında kavşak köprünün altındaki çimenlikte mangal yapanları gördü bu gözler. Arkadaş bu ne mangal sevdasıdır yahu.

• Mangal olayı kültürel bir şey ama sosyo-ekonomi ile çok alakalı.

İzmirdeyim ben, Bayraklı tarafına git duman altı. Doblo ve türevine doldurmuşlar çoluk çocuk mangalı yakıyor her yer dumanaltı. Mavişehire doğru gidince çoğu insan efendi gibi almış içeceğini takılıyor. Çöpünü de giderken yanında götürüyor.

Ayrıca bende nargile merakı var, yani öyle cafelerde gördüğünüz sıradan şeylerden değil. Her ekipmanın en iyisini almaya çalıştım. Fakat gidip de sahilde içmem, rezaletten başka bir şey değil.

İyi yapmış Ekrem Başkan.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.