Şimdi Ara

İBİZA vs CLİO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıllarımı verip biriktirdiğim paramla artık ayaklarımı yerden kesmek istiyorum

Kendimce araştırmalarım sonucu Seat İbiza 2015 1.2 TSI yada 2014 CLİO 1.2 TURBO otomatik vites 44.000 tl ye araç almayı düşünüyorum ama arabalar hakkında çok bir bilgim olmadığından tecrübelerinizi rica ediyorum.

Önemli olan benim için biraz yakıtta tasarruflu olması ve bana sorun çıkartmayıp sürerken azcıkta olsa keyf vermesi fikirlerinizi bekliyorum , teşekkür ederim

• 2014 CLİO 1.2 TURBO Öneririm.
  • Otomatik olduğu için clio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respectformuslims -- 10 Eylül 2015; 1:04:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suruş keyfi, ikinci el, marka etkisi olarak clio.

• Usta yillarini verip biriktirmissin. Verme o arabalara bu paralari. Senin yerine benim icim aciyor. 44bine ne arabalar var orya kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Usta yillarini verip biriktirmissin. Verme o arabalara bu paralari. Senin yerine benim icim aciyor. 44bine ne arabalar var orya kadar

hocam ne önerirsin düşünmekten ömrümden ömür gitti , alman üretimi artık diye duyumlar var seat la ilgili , ne alim o parayla temizinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

İbizayı direk ele. Sorun istemiyorum demişsin. İki seçenek arasından tabiki Clio .

Ne gibi bir sorunla karşılaştınız ibiza ile?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    7 yıl önce açıldı
    i20 vs hb megane
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş zaten dsg ibiza dememiski manuel sormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Arkadaş zaten dsg ibiza dememiski manuel sormuş

Otomatik vites yazınca ibizada otomatik sandım. Düzeltiyorum.

• 44 milyara temiz ghia donanımlı focus 2,biraz sıradışı düşünüp lancia delta yari otomatik,hatta ve hatta temiz bir bravo bulabilirsiniz,sizin yerinizde olsam bu seçeneklere yönelirdim,hatta size mantıklı gelebilecek çok model var aslında,arkadaşlarımda akıllarına gelenleri paylaşırsa senin için iyi olur,illa vw diyorsan golf 6 tdi da bulabilirsin ☺

• Clio daha yerinde bir tercih olacaktır. Yıllarını verip biriktirirsin, sonra gidip İbiza alınca paran daha hızlı değer kaybeder.
  • Ibiza diyorum . 1.2 Tsi lar peynir ekmek gibi gidiyor . Ayrıca cok fark olmasa da yeni ibiza daha guzel ic tasarımı

• hbo2488 H kullanıcısına yanıt
    35 40 fiyat bandinda bravo, 308,ceed gibi c sinifi araclar var. Daha ustune bunlarin daha iyisini alabilirsin. Veya focus, megan falan alabilirsin. Hepsi de dizel olur. Istersen benzinli de alabilirsin. Ancak b sinifina o para verilmez bence

• Ben olsam 308 alırdım.

• dizel punto linea al bence.

• dizel 1.6 bravo c4 308 leon gibi araçlar varken clioya ibiza ya 44 bin bağlamayın. yazık o kadar para biriktirmişsiniz benzinli arac alıp yetiştiremeyecek siniz kapı önünde yatıracaksınız üstelik b sınıfı bu araçlar uzun yolda çekilmez tamamı...
  • arkadaslar ibiza dsg yazmayı unutmusum özür dilerim ikiside otomatik vites olucak yani
  • clio
  • size devamlı daha büyük ancak daha yaşlı ve km yapmış araç önerecekler. bütün araçlarımı en ufak, en temiz ve en az km olarak almaya çalıştım. bazen sıfır, bazen 20 binlerde araçlar aldım. sizin için temizlik ve sorunsuzluk ön planda ise doğru segmenttesiniz. ancak DSG sizin sorunsuzluk kriterinizi deliyor. ibiza listenizde olmasın.

edc çıkalı 4 sene olmasına rağmen DSG gibi saç baş yoldurmadı. yani sağlamlığını kanıtladı. zaten listenizde olduğu için clio diyorum.

ben punto gibi tek kavrama otomatikleri test sürüşü ile denemenizi tavsiye ederim. bazı insanlar için gayet yeterli geliyor.

fiesta 1.0 100 beygir motora bakın.

çok yakan i20 seçeneği var.

bir de yine tek kavrama 208 var.

zor tercih, zaten yukarıdakilere bakıp da elediyseniz clio, eğer henüz bakmadıysanız. hepsi ile test sürüşü yapıp. karar verin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.