İç mimarlık bölümünde okuyan kardeşim için notebook almayı düşünüyoruz. Kullanacağı programları tahmin edersiniz. Renderlarda ve çalışma sırasında sorun çıkarmayacak, 2-3 sene de rahatlıkla götürebilecek bir model önerebilecek var mı? Özellikle ekran kartı konusu da önemliymiş heralde. Yardımlarınızı bekliyorum.
Beklentiler: 1) Vatan Bilgisyar, Gold.com.tr gibi büyük firmalardan olursa güzel olur. 2) Öncelikle işe yararlığı önemli fakat fiyat aralığı olarak 1.200 - 1.800 TL arası tercihimizdir. (Çok iyi olduğunu düşündüğünüz daha üst model de paylaşabilirsiniz.) 3) İç mimarlık öğrencisi kullanacak.
ortalama fiyat bazında hem 17'' ekran kartıda iyi,fhd ekran
anladım çok teşekkür ediyorum. MSI konusunda soru işaretimiz olmaz dimi?
Sırf bu işler için önerdiğim bir bilgisayar ve kullanan arkadaşlar memnun programlarda işinizi fazlasıyla görür oyun alışkanlığı varsa onunda üstesinden rahatlıkla gelir.
cevaplarınız ve önerileriniz için saolun, Bimeks'teki Samsung ve bunun arasında bir tercih yapacağım artık.
İç mimarlık bölümünde okuyan kardeşim için notebook almayı düşünüyoruz. Kullanacağı programları tahmin edersiniz. Renderlarda ve çalışma sırasında sorun çıkarmayacak, 2-3 sene de rahatlıkla götürebilecek bir model önerebilecek var mı? Özellikle ekran kartı konusu da önemliymiş heralde. Yardımlarınızı bekliyorum.
Beklentiler: 1) Vatan Bilgisyar, Gold.com.tr gibi büyük firmalardan olursa güzel olur. 2) Öncelikle işe yararlığı önemli fakat fiyat aralığı olarak 1.200 - 1.800 TL arası tercihimizdir. (Çok iyi olduğunu düşündüğünüz daha üst model de paylaşabilirsiniz.) 3) İç mimarlık öğrencisi kullanacak.
Alacağınız ürünün Full Hd panel ve harici ekran kartının En az Nvidia GT650 veya ATI 7730 olmasına dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: GHLDMR
quote:
Orijinalden alıntı: webwarrior
Merhaba arkadaşlar,
Alacağınız ürünün Full Hd panel ve harici ekran kartının En az Nvidia GT650 veya ATI 7730 olmasına dikkat edin.
evet bende bu yüzden aşağıdaki 2 model arasında kaldım.
ikisi özellik olarak birbirine çok yakınlık gösteriyor fakat ASUS 16gb bellek ve kasa kalitesi olarak sanki fark yaratıyor fakat eksi yönü 5400 rpm harddisk dönüş hızı. MSI'ın sanki ekran kartı biraz daha iyi gibi fakat disk dönüş hızı belirtilmemiş. Şuan ikisi arasında kararsız kaldım. MSI 7200 rpm ise sanki onu almak daha mantıklı. Veya ASUS'u 256 gb SSD ile kullanmayı da düşünüyorum ama masraf olacak. Sizce nasıl bir karar vermeliyim?
ASUS'un kalitesi mi? MSI'ın performansı mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GHLDMR
quote:
Merhaba arkadaşlar,
evet bende bu yüzden aşağıdaki 2 model arasında kaldım.
ikisi özellik olarak birbirine çok yakınlık gösteriyor fakat ASUS 16gb bellek ve kasa kalitesi olarak sanki fark yaratıyor fakat eksi yönü 5400 rpm harddisk dönüş hızı. MSI'ın sanki ekran kartı biraz daha iyi gibi fakat disk dönüş hızı belirtilmemiş. Şuan ikisi arasında kararsız kaldım. MSI 7200 rpm ise sanki onu almak daha mantıklı. Veya ASUS'u 256 gb SSD ile kullanmayı da düşünüyorum ama masraf olacak. Sizce nasıl bir karar vermeliyim?
ASUS'un kalitesi mi? MSI'ın performansı mı?
ben sizin yerinizde olsam freedos bir laptop alırdım. çünkü, windows 8 hala doğru dürüst desteklemiyor çizim programlarını. biz yeni samsung aldık np550, ekran çözünürlüğü ne çok büyük ne de çok küçük. tavsiye ederim.
haklısınız, zaten büyük ihtimalle SSD ile kullanmayı düşündüğüm için baştan 64 bit windows 7 ultimate kuracağım o diske.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme