Şimdi Ara

bilgisayar mühendisliği için hazırlık ne kadar önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soru açık ve net halen tercihlerimi yapmadım.inş. büyü kihtimalle bilgisayar müh. gidicem ama ingilizce çok önemlimi aslında yatay geçiş yapmak amacıyla önemli old. düşünüyorum sizin fikirlerinizide almak istedim bide gelecebilecek üniversiteleri yazayım ona göre yorum yazarsanız sevinirim gelecek için çok önemli...ha bide az çok ingilizce ile aram var onuda belirtiim yani programları kullanabilecek kadar ... bütün yerleri yazmiim arasında kaar vermediklerimi yazayım...

Fırat üniversites Bilgisayar Mühendsilği
    Düzce Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
    Karabük Üniversites Bilgisayar Mühendisliği
    Hatay Üniversites Bilgisayar Mühendisliği

bunlar arasında araştırma yaptım eğitimi en iyi olan Fırat Üniversiteis ama hazılrık yok
    en hızlı gelişen düzce üniversitesi fırat ile düzce arasında kaldım ama diğerlerini de göz ardı etmemek lazım...
    böle düşük yerleri tetrcih etmemin sebebi sıralamamdandır :) öss ile aram yok ama isteidğim bölüm Bİlgisayar Müh. bi sene daha kalmak istemiorum direk kendimi programlama dillerind geliştirmek istiyorum şimdilik söyliyeceklerim bu kadar 6-7 gündür araştırma yapıorum halen bi kara vermedim biraza yardımcı olursanız sevinirim şimdidien teşeklürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekka -- 3 Ağustos 2011; 0:05:28 >

• hazırlık oku yatay yap bu okullarda bilgisayar okunmaz pek
  • düzceye gidersen hayatının hatasını yaparsın 2.yard.doç. 1 arş.görevilisinden oluşan kadroları var..

Fırat
    Karabük
    Hatay

diye sırala..

ille de hazırlık istiyorsan karabükde var diye hatırlıyorum onu başa yaz..
  • Mühendislikte yabancı dil önemli. Ha, bunu okuldan alacağın eğitim ile geliştirirsin ya da dışarıdan alacağın eğitim ile geliştirirsin, bu sana kalmış. İş ilanlarında zaten iyi düzeyde İngilizce istiyorlar. Ayrıca yabancı kaynaklar ile çalışman daha rahat olur.

Hazırlık sınıfındaki İngilizce eğitimin kalitesi de üniversiteden üniversiteye değişir. Saydığın üniversitelerden hazırlık sınıfına sahip olanların hazırlık sınıflarının kalitesi hakkında bilgim yok; ancak bana çok ahım şahım değiller gibi geliyor. Dolayısıyla hazırlık sınıfı mevcudiyetini çok da dikkate almazsak, ben sana Fırat Üniversitesine öncelik vermeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaca1923

düzceye gidersen hayatının hatasını yaparsın 2.yard.doç. 1 arş.görevilisinden oluşan kadroları var..

Fırat
    Karabük
    Hatay

diye sırala..

ille de hazırlık istiyorsan karabükde var diye hatırlıyorum onu başa yaz..

hocam şöyle bir durum var düzce geçen sene açılmış bide hazırlğı geçen olmadığı içni bu kadro
  • bilgiye ulaşmak için dil çok önemli, bu durumda hazırlığın önemi çok büyük. sanırım yeterlidir bu açıklamam.
  • bu yazdıkların arasında karabük üniversitesi çok çok hızlı gelişen bir üniversite. ingilizce hazırlık da var mecburi. %30 ve %% ing. bölüm seçenekleri var. %% için çok iyi bi ingilizcen olması lazım bunun olması için de hazırlıkda iyi bir eğitim alman gerekecek. yani hazırlığı kötü olan bir yer %% ing. bölüm açmaz heralde değilmi bunu da düşün :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fırat daha iyi digerlerinden
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.