Bildirim
iç tasarım yerleri saçmalığı
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aşık veysel: koyun kurt ile gezerdi, fikir başka başka olmasa.
Her tasarımcının hayal ettiği birşey vardır. Her şeyi belli kalıplara oturtacaksak askeri sistem gibi yaşarız. Sıradan tasarımsız dümdüz olur her yer.
Ben de mesela klima tuşlarının kendi içinde yerleşim mantığına dikkat ederim. Ama araba alırken bunu pek önemsemem. -
Bir ayar yaparken bir ekrandan da görüyorsak ekranın ayarı yaparken de görünüyor olması ergonomi denen ifadenin içerisine girer ve kurt kuzu ifadesi ile uyuşmaz. -
nabayım audi gibi radyo tuşlarını kolçağın önüne almayan otomobil markasını?
elini kaldırmadan oyna yavrum bütün ayarlarlan -
Yahu beğenmiyorsanız almayın. Allahım ya bı Türk milleti kendini neden dünyanın merkezinde sanıyor -
Tuş mu? Siz hala tuşa mı basıyorsunuz. Bence dokunmakta saçma. Pekala üfleyerekte herşeyi kontrol etmeliyiz. Üfff çok sıcak dedin klima açılır. Off çok soğuk dedin kalorifer açılır di mi ama.
Okulların kapandığı zamanları sevmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulnation -- 29 Haziran 2018; 9:18:11 > -
mercedes 2003 model 500 SL gibi duruyor. o yıllarda bu tür demode tasarımlar vardı, ama artık pek yok. -
MECBUR MU GELİYORSUN BURAYAquote:
Orijinalden alıntı: sepulnation
Tuş mu? Siz hala tuşa mı basıyorsunuz. Bence dokunmakta saçma. Pekala üfleyerekte herşeyi kontrol etmeliyiz. Üfff çok sıcak dedin klima açılır. Off çok soğuk dedin kalorifer açılır di mi ama.
Okulların kapandığı zamanları sevmiyorum. -
Otomatik viteslere ne demeli, manuel gibi duruyor çoğu -
Evet benim öğrenciler tatile girince bizde burada biraz faydamız olsun diye takılıyoruz işte. -
ben mondeo kadar saçmasını görmemiştim. 2000-2008 arası olanlar için söylüyorum.
otomatik şanzıman kolu p konumunda iken radyo'nun kullanımını engelliyordu. resmen kapatıyordu radyoyu. şimdi diyeceksiniz k p modu park modu zaten arabadan iniyorsun, e bekleyecek belki de adam? yani neden öyle tasarlarsın? -
ha ha salla salla öğretmen mişquote:
Evet benim öğrenciler tatile girince bizde burada biraz faydamız olsun diye takılıyoruz işte. -
Valla genç arkadaşım ben 13 yıllık matematik öğretmeniyim. Yaşım 35 oldu. İster inan ister inanma. Senin liseli olduğuna ben kesin inandım ama. En azından zeka yaşın. -
eminim matematik öğretmeni sindir burada ne hesaplıyorsunquote:
Valla genç arkadaşım ben 13 yıllık matematik öğretmeniyim. Yaşım 35 oldu. İster inan ister inanma. Senin liseli olduğuna ben kesin inandım ama. En azından zeka yaşın. -
Canım benim ne yapayım sana burada trigonometrik formülleri mi yazayım? Türevin geometrik yorumunu mu yapayım? Anladığım kadarıyla yarın sınavında yok. Demekki lise son bile değilsin. Git yat hadi. Ege bölgesindeysen şöyle iri yarı top sakallı bi matematik hocan olursa bakarsın belkide o benimdir tamam mı? Hadi yat hadi... -
ÖĞRETSENE BANA ONLARIquote:
Canım benim ne yapayım sana burada trigonometrik formülleri mi yazayım? Türevin geometrik yorumunu mu yapayım? Anladığım kadarıyla yarın sınavında yok. Demekki lise son bile değilsin. Git yat hadi. Ege bölgesindeysen şöyle iri yarı top sakallı bi matematik hocan olursa bakarsın belkide o benimdir tamam mı? Hadi yat hadi... -
Klima alttan alttan üflesin diyorsun -
EVETquote:
Orijinalden alıntı: catalyst
Klima alttan alttan üflesin diyorsun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Okulların kapandığı zamanları sevmiyorum. |
Benzer içerikler
- clio 5 1.0 tce enjeksiyonu kontrol ettirin
- ehliyet yenileme için adli sicil kaydı gerekli mi
- volkswagen iyi niyet garantisi nedir
- en güzel araba lakapları
- benzin bozulur mu
- 2. el dacia duster fiyat listesi
- citroen c4x özellikleri
- haval türkiye"ye gelecek mi
- hyundai staria yakıt tüketimi
- byd song l
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X