Şimdi Ara

iç tesisat kablo çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. arkadaşlar internetim sürekli kopuyodu veya çok yavaştı. ttnetten elemanlar geldi iç tesisatta problem var değerleriniz çok düşük değiştirmeniz gerekiyo tesisatı dedi. tekrardan kırmaktansa ana panodan telefon kablosu çekin dedi. ancak ana panodaki regret denilen aparattan hangi kablo bizim daireye geliyo bilmiyorum. resimlerdeki kablolardan bişey anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme iç tesisat kablo çekme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnej -- 19 Kasım 2014; 2:44:20 >

• güncel
  • kırmızı kablo
  • Bir tane normal telefon alın elinize. Telefon kablosunun uçlarından birini kesip iğne sabitleyin. Sonrada kutudaki herbir ikili kablotelefonu bağlayıp cep telefonunuzu arayın. Kendi numaranızı gördüğünüzde dairenize giden hattı da bulmuş olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.