Şimdi Ara

İCERDE COK MÜHİM BİR KONU VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardim edin ne olur simdi benim siralamam 100 bin
    1 tercihim 130 bin
    2 tercihim 110 bin
    3 tercihim 85 bin
    4tercihim 90bin
    5 tercihim 95bin
    6tercihim 105 bin
    7tercihim 135 bin
    simdi arkadaslar 1 ve 2 tercihim gelmedi diyelim 3 4 5 ve 6 tercihlere hic degerlendirmeden 7 tercihe gecer diyorlar siralamaya gore yapman lazim diyor hocalar ne yapmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten 1.si gelmezse 6 ya kadar olanların teorik olarak gelmesi mümkün değil. O yüzden sıralaması yüksek olandan aşağı sırala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DA4B9C19 -- 13 Temmuz 2014; 18:49:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye siralamaya göre yapacaksin???? Istegine göre sırala. Ama sonrakiler büyük ihtimalle ilk ikisinden düşük olduğu için gelmez ama kesin de değil. Bir bölüm çok düşüş yaşarken diğeri artış yaşayabilir. Kısaca isteğine göre yap.

• Ben öyle birşey duymadım valla

• yarısı ölü

• Sıralaman çok saçma bi düzenle 1.olmazsa tek olcak yer 7.

• hocam neden böyle bi sıralama yapıyonuz? burda birincinin gelceği belli işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nasıl bir guzelliktir?
    6 yıl önce açıldı
    Burda da Sürü Psikilojisi Var !!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sen siralamaya gore yapmasan bile osymde bu sene havuz var yani otomatik siraliyor ona gore bakiliyor bu sene rehberlikcim oyle dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: kendiyolunda96

hocam sen siralamaya gore yapmasan bile osymde bu sene havuz var yani otomatik siraliyor ona gore bakiliyor bu sene rehberlikcim oyle dedi

Sahiden öyle mi ya? Ama o zaman çok saçma olur. Biz boşuna mı istek sırasına göre diziyoruz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izobar

quote:

Orijinalden alıntı: kendiyolunda96

hocam sen siralamaya gore yapmasan bile osymde bu sene havuz var yani otomatik siraliyor ona gore bakiliyor bu sene rehberlikcim oyle dedi

Sahiden öyle mi ya? Ama o zaman çok saçma olur. Biz boşuna mı istek sırasına göre diziyoruz yani?

hoca bana oyle dedi dostum yalan degildir heralde arastir genedebi ben arastirmadim dogrudur diye

• Her yıl sıralamalar öğrencilerin talepleriyle şekilleniyor. Geçen yıl bir bölüm diğerinden yüksekle almış diye bu yıl da öyle alacak diye bir şey yok. Yazılacak okullar belirlendikten sonra tek düşünülmesi gereken şey istek sırası. Buradan sonra dönüp tekrar sıralamalarına bakmak gereksiz. İsteğine göre sıraladıysan ölü, diri diye bir şey yok. ÖSYM'nin tercihlere atlayarak bakması sadece saçma ve gerçek olmayan bir şey. ÖSYM tercihlere sırayla bakar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.