iç zaten içimizdeyse ve içine sığmayan içle içine sığılıcak iç aynı seyse bu iç önceden diger içe sığdıysa nasıl oluyorda içine sığan iç sığmamaya başlıyor
kafa güzel galiba yat sabah kalk için içine geçicek merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: rapstradamus
kafa güzel galiba yat sabah kalk için içine geçicek merak etme
gel ben sığdıriim
dışına taşırma...
quote:
Orjinalden alıntı: Ormigan
iç zaten içimizdeyse ve içine sığmayan içle içine sığılıcak iç aynı seyse bu iç önceden diger içe sığdıysa nasıl oluyorda içine sığan iç sığmamaya başlıyor
güzel mantık severim böyle alengirikli cümleleri
quote:
Orjinalden alıntı: eddie
dışına taşırma...
Ben yazacaktım bunu.
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
quote:
Orjinalden alıntı: eddie
dışına taşırma...
Ben yazacaktım bunu.
pardon yahu...
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
güzel mantık severim böyle alengirikli cümleleri
hacu sevmek yetmez ben daa cvbı alamadım
quote:
önce verileri toplayalım
iç içimizde dış dışımızda arası yok bunun
içine sığmayacak içle içine sığılacak iç aynı
bu iç önceden diğer içe sığmış
gelelim soruya
nasıl oluyorda içine sığan iç sığmamaya başlıyor
şöyle ki
içine sığmayan içle içine sığan iç aynı malum fakat insanoğlunun bünyesi organizmada her zamana yedek bi iç bulundurur diyelim ki dün için içine sığğmadı taştı gitti eee nolacak bu gün sığamayacak mı hayır sığacak yedek iç hemen devreye girecek ve bu gün de için içine sığmayacak
iyide niye rahat durmuyor bu iç de sığmamaya başlıyor sığdığı yerde dursun benide yormasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme