Şimdi Ara

İçimi dökmek istedim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54mrt54 -- 22 Temmuz 2017; 1:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her insan kendisini belli zamanlarda dipte ve berbat hisseder. Surekli mutlu olacagiz diye bir sey yok. Herkesin derdi var. Disaridan bakinca imrendigimiz hayatlarin da kim bilir nasil sorunlari var. Onemli olan bu problemleri hemen melankolige baglayip, dunyanin sonuymus gibi davranmamak ki zaten 17 yasindasin,seni tanimiyorum, ama bu yasa kadar seni hayattan biktiracak derecede bir seyler yasadigini dusunmuyorum. Maddi imkansizlik herkesin basina gelebilir. Her ailenin mutlaka zorlandigi donemler olmustur. Kim bilir, belki yarin baban bir oncekinden daha iyi bir is bulur? Bu zor donemde ailene yardimci olmak istiyorsan mecbur herhangi bir isi kabul edeceksin. Mutlaka sana uyan bir is vardir. Kasiyerlik olsun ciraklik olsun...Begenmemezlik etme, eger gercekten istiyorsan aklina az da olsa uyan bir ise gir. Belki bir kac ay zorlanacaksin ama dunyanin sonu degil. Ablanla ya da annenle de bize yazdigin gibi samimi bir sekilde konus, fikirlerini belirt. Hem sen onlara yardimci olmus olursun hem de onlar sana yardimci olur belki.

Sevgili konusuna gelince, buyuk konusmak istemiyorum ama her gunu kavgayla gecen bir iliski mi olur yahu?!
    Seni en cok yipratan olaylardan biri de bu. Cocuk degilsin. Otur adam gibi dusun, o kizla devam etmen mantikli mi, kavgalar yuzunden mi boyle hissediyorsun? Bazen sevmek yeterli olmuyor.

Kendine ayrica bir hobi bulabilirsin. Mesela kod yazmakla ilgili ya da en basitinden sabahin erken saatlerinde ya da aksama dogru yuruyuse cikabilirsin. Whatsappa, twitter'a bakmayip şöyle 1 saat dolaşmak, hava almak.
    Insanlar neler neler ile ugrasiyor. Gundelik sorunlar seni hayattan hemen sogutmazsin,sogutmamali.

• Kız konusu ne is tam okuyamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.