Şimdi Ara

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS ! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
14
Favori
169.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:54:29 >
  • [i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:54:37 >
  • Arkadaşlar 185/65/14 ebatında önerebileceğiniz lastik hangisidir?
  • Almak isteyen düşünen arkadaşlara yardımı dokunsun:

1.5 ay kadar önce 4 adet starmaxx 225 x 50 x 17 lastik aldım. Ultrasport V şeklinde yönlü lastik. 1700 kg 4 çeker aracımda 3bin km kadar kullandım ve devam ediyorum. Şimdiye kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım, yol tutuş, frenleme vs hiçbir problem çıkarmadı maşallahı var En güzel kısmı da fiyatı. Bu ebattaki 4 lastiği 600TL'ye aldım, piyasadaki bilinmiş markalardan herhangibirini alsaydım rakam 1000 ila 1500 TL arasında olucaktı...
  • 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:54:46 >
  • ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:55:09 >
  • Biraz erken bir hort olucak fakat ucuza kapatmak adına kışlıklarımı bu aralar almayı düşünüyorum. Sormak istediğim snowmaster w601 kullananlar bu lastikten memnunmu ? 185/65r14 ebadında sadece w601 var w651 yok.W651 olsa hiç tereddüt etmeden alıcam çünkü çevremde baya kullanan var fakat w601 diğer bazı alt seri kış lastikleri gibi karda süper tutarken ıslak zeminde saçmalıyormuş.5-6 tane yorum gördüm hepsi aynını söylüyor.
    Forumdanda pek bilgiye ulaşamadım kullananlar genelde lastiklerinden petlas kış lastiği diye bahsetmişler hangi seri belli değil.Kullanan varsa bi yardım lütfen bu aralar hazır ucuzken alıcam kışlıkları.

Edit:EU lastik etiketindede ıslak zemin notu E görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexicanDrugLord -- 30 Ağustos 2015; 12:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexicanDrugLord

Biraz erken bir hort olucak fakat ucuza kapatmak adına kışlıklarımı bu aralar almayı düşünüyorum. Sormak istediğim snowmaster w601 kullananlar bu lastikten memnunmu ? 185/65r14 ebadında sadece w601 var w651 yok.W651 olsa hiç tereddüt etmeden alıcam çünkü çevremde baya kullanan var fakat w601 diğer bazı alt seri kış lastikleri gibi karda süper tutarken ıslak zeminde saçmalıyormuş.5-6 tane yorum gördüm hepsi aynını söylüyor.
    Forumdanda pek bilgiye ulaşamadım kullananlar genelde lastiklerinden petlas kış lastiği diye bahsetmişler hangi seri belli değil.Kullanan varsa bi yardım lütfen bu aralar hazır ucuzken alıcam kışlıkları.

Edit:EU lastik etiketindede ıslak zemin notu E görünüyor.

ben w651 kullanıyorum 4 yıldır. son yıl biraz zayıfladığını hissediyorum ancak fiyatı nedeniyle tavsiye ederim. fakat w601 konusunda ben de hiç olumlu yorum okumadım.

• Nedense benim ebata yapmamışlar w651i.Olsa hiç düşünmüycemde.Aslında yerli olduğu için bir şans vermek istiyorum sonuçta bu fiyat aralığında debica,sava falan var onlar içinde ıslak zeminde benzer şeyler söylenmiş.

Birde pt535 dört mevsim var.Hani bundan alayım sök tak ile uğraşmayayım diyorum ama deseni biraz ılıman kışlar içinmiş gibi geldi.Ankara için nasıl olur bilmiyorum.Üzerinde m+s işareti var gerçi ama.
  • quote:

Nedense benim ebata yapmamışlar w651i.Olsa hiç düşünmüycemde.Aslında yerli olduğu için bir şans vermek istiyorum sonuçta bu fiyat aralığında debica,sava falan var onlar içinde ıslak zeminde benzer şeyler söylenmiş.

Birde pt535 dört mevsim var.Hani bundan alayım sök tak ile uğraşmayayım diyorum ama deseni biraz ılıman kışlar içinmiş gibi geldi.Ankara için nasıl olur bilmiyorum.Üzerinde m+s işareti var gerçi ama.

petlas konusunda detaylı araştırma yaptığım zamanlar iki modeli tavsiye etmişlerdi. w651 ve pt741. diğerleri konusunda olumlu tavsiyeler almamıştım. eğer içiniz rahat etmiyorsa diğer markalara yönelmeniz daha iyi olur. ben olsam öyle yaparım.
  • Aynen diğer markalara bakmakta fayda var aklımdan petlas geçsede. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • Bugüne kadar 2 takım starmaxx kışlık lastik eskittik. Sonuncu takımı kullanırken kış bitimi yanaklardan açılma yaptığını farkettim. 1 lastiğin belli bir bölümünde yanakta açılma yapmaya başlamıştı. Daha lastiğin ömrü bitmeden bu şekilde bi açılma yapması pek hoşuma gitmedi, zaten ucuz olduğu için tercih ediyordum. Yazlık lastik olarak continental takıyordum, şimdi kışlıklarımı da continental'den alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckb

Bugüne kadar 2 takım starmaxx kışlık lastik eskittik. Sonuncu takımı kullanırken kış bitimi yanaklardan açılma yaptığını farkettim. 1 lastiğin belli bir bölümünde yanakta açılma yapmaya başlamıştı. Daha lastiğin ömrü bitmeden bu şekilde bi açılma yapması pek hoşuma gitmedi, zaten ucuz olduğu için tercih ediyordum. Yazlık lastik olarak continental takıyordum, şimdi kışlıklarımı da continental'den alacağım..

Starmaxx kışlıklarınızın modelini hatırlıyormusunuz acaba ?
  • quote:

quote:

Bugüne kadar 2 takım starmaxx kışlık lastik eskittik. Sonuncu takımı kullanırken kış bitimi yanaklardan açılma yaptığını farkettim. 1 lastiğin belli bir bölümünde yanakta açılma yapmaya başlamıştı. Daha lastiğin ömrü bitmeden bu şekilde bi açılma yapması pek hoşuma gitmedi, zaten ucuz olduğu için tercih ediyordum. Yazlık lastik olarak continental takıyordum, şimdi kışlıklarımı da continental'den alacağım..

Ice Gripper W810
  • quote:

quote:

quote:

Ice Gripper W810

Hocam peki ıslak zeminde hiç sorun yaşadınız mı ? Benim bahsettiğim Petlas snowmaster w601 ile Starmaxx Ice Gripper W810 aynı lastikler.Tutuşunda falan bir problem varmıydı kuru ve ıslak zeminde ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ice Gripper W810

Hocam peki ıslak zeminde hiç sorun yaşadınız mı ? Benim bahsettiğim Petlas snowmaster w601 ile Starmaxx Ice Gripper W810 aynı lastikler.Tutuşunda falan bir problem varmıydı kuru ve ıslak zeminde ?

Karlı zeminde beni çok rahat idare ediyorlardı.
    Islak zeminde de herhangi bir problemim olmadı bu lastiklerle ama şu bi gerçek ki yol tutuşu pek iyi değil. Virajlarda pek güven vermiyordu, haliyle yavaş giriyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ice Gripper W810

Karlı zeminde beni çok rahat idare ediyorlardı.
    Islak zeminde de herhangi bir problemim olmadı bu lastiklerle ama şu bi gerçek ki yol tutuşu pek iyi değil. Virajlarda pek güven vermiyordu, haliyle yavaş giriyordum.

Yorumlarınız için teşekkürler.Aklımdaki diğer markalarıda değerlendiricem ama ilk sırada petlas var.

• Yaralli konu. Bayagi bilgi edindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 185/65 R14 ebatları için;

Lassa Greenways 160 TL

Lassa 20000 km'de 500 TL yakıt tasarrufu (C sınıfı yakıt tüketimi) ve yumuşak lastik olmasıyla öne çıkıyor. Yağışlı hava koşulları B sınıfı, 70 db

Bu lastiği daha önce kullananlar, ne kadar süre kullandıklarını, memnun olup olmadıklarını yazabilirlerse çok memnun olurum.

Sizce bu lastik nasıl? Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 6 Eylül 2015; 1:55:03 >

• Lastikten memnun olanlar oldukça fazla.Yalnız fiyat biraz fazla geldi.Nerden aldınız fiyatı ?

Üreticisinin satış sayfasında bile 155 tl.Sizin daha ucuza bulmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexicanDrugLord -- 7 Eylül 2015; 13:59:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.