Şimdi Ara

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS ! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
14
Favori
169.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam lassa'nın kendi web sitesinde 160 TL yazıyor zaten, bir de bazı forumlarda ve sikayetvar.com 'da baya bi şikayet görünce açıkçası biraz gözüm korktu ve emin olamadım.

Bugün çıkıp lastikçileri dolaşacaktım, ilk gittiğim bayi goodyear, petlas ve michelin için çok yüksek fiyat istedi, 2. gittiğim bayi ise Michelin'in kendi bayisi idi ve uygun fiyat verince Michelin aldım, zaten çıkan lastik de Michelin'di memnun olduğum, bildiğim, kalitesinden emin olduğum lastiği aldım.

Araç baya bi yumuşadı, sessizleşti.

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Yokohama taktırdık 205 55 16 2014 üretimi tanesi 165 tlden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk defa sıfır lastik aldım. Bayram 9öncesi. Goodyear effclip aldım. Cidden cok memnunum. Bi dahakine yerli alirim kismetse.

175-65-14 tanesi 125 den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 10 Eylül 2015; 5:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastiğe fazla kaptırma olayı bence bıtmıs artık petlasla starmax fıyatlarına baktım 205 55 16 için diğer bilindik markalardan hıc bır farkı yok yerlı malı dıye gıdıp kalıtesınden emın olmadıgım lastıge para vermem zaten yaz lastiğini öven görmedim hep kışlıklarını söylüyo mıllet forumlarda
  • Geçen gün fabrika hatasından sonra yolda giderken patlayan petlas'dan sonra bedava verseler almam . Fabrikada diğer tekerler test edilirken onlardan biri daha patlamış araç sahibi halen durumu kötüymüş.Okuduğum kişiye söylemiştim yaz buraya diye ama görmüşken ben yazayım dedim.
  • kış lastiği bakıyorum 195/50/R16 ya da 205/50/R16 olarak ama 195/55/R16 da istepne olarak kenarda duran ebadım. Malum ucuz olmuyor bu ebatlar ve Petlas, Lassa ve Goodyear arasında kaldım.

Lassa için Snoways 3 ile Snoways Era farkını bilen, yaşayan var mıdır?
    Petlas'ın W651 için güzel yorumlar var ama bir o kadar da yanak yarılması (özellikle içten) şikayeti de mevcut.
    Goddyear'da da Ultragrip 7+ için uygun fiyat var ama sayfasında Ultragrip 8 ve 9 için bilgi var, 7 için yok. Farklarını bilen var mıdır? Sanki 7 üretimden kalkıyor algısı uyandırdı bende.

İstanbul'da kısa süre kullanım için yumuşak Michelin'e ya da Continental veya Bridgestone ile Pirelli'ye o kadar masraf yapmak istemiyorum. Yazlık olarak Bridgestone Turanza ER300 kullanıyorum zaten...
  • '0 bin kmdir starmaxx kullanıyorum çok memnunum.
  • Aracımın orijinal lastik ölçüsü 205/60/16. Aşağıda linkteki lastiğin ölçüsü 205/65/16

http://www.kliksa.com/urun/kumho-20565-r16c-107105t-857-minibus-kamyonet-lastigi/902166415

Aracın hem yerden yüksekliği biraz artsın, hem de (asıl amacım bu) taşlı yollarda lastiğin yanağının zarar görmesini, yarılmasını engellemek için linkteki lastiği kullanmayı düşünüyorum. Bu lastik ölçüsü ve niteliği amacıma hizmet eder mi?
    Özellikle dağa çıkarken yumruk büyüklüğünde bazen biraz daha büyük taşların bol olduğu yollardan geçerken lastiğin yanağının dayanamayacağı hissine kapılıyorum. Bu lastik hafif ticari araç lastiği olarak nitelendirilmiş, o yüzden belki amacıma hizmet eder fikrine kapıldım.
    Konu ile ilgili fikri olanların düşüncesine ihtiyacım var.

• Bende Mazda 3 aracım için 205/55/16 ebadında petlas kış lastiği aldım.Daha gelmedi geldiği zaman kullanıp bakacağız. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomik lastik arayanlar için tavsiyem Kumho ecsta serisi... 205 55 r16 ebatta 4 lastiği 50 tl lik bonusla kliksadan 425 tl ye aldım lastiklerden çok memnunum herkese tavsiye ederim..

• Petlas aldım gayet memnunum

• Petlas taktırdım kışlıkları tanesine 225 verdim. Aynı ebatta mişlenmiş gudyiırmış 450 istedi soyguncular

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    lastik ölçünüz neydi?
  • derememo D kullanıcısına yanıt
    205 50 17

• başlıkta belirtildiği gibi. fazla söz söylemeye gerek yok. yazlıklar için bir şey diyemeyeceğim ama kışlık lastik alacaksınız kesinlikle petlas alabilirisiniz. kullanan çoğu kişi memnun. nokian vs. diğeleri para tuzağı. rusya gibi yağan kar yerde 4-5 ay kalmıyor ki bizde kalsa nokian vs. tabiki kullanılır ama şuanda içanadolu bölgesi hava şartlarında petlas bile çok rahat işinizi görecektir. hemde paranız cebinizde kalcaktır. aldığınız lastiğin %100 yerli sermaye olmasıda ülke ekonomisine yaptığınız katkıda cabası.
  • bu arada starmazz ve kumho da aynı şirketin ürünleri arasında.

sadece lastik değil ako akü markası altında aküde satıyorlar. akü almak isterseniz ako aküyü tercih edebilirsiniz.
  • petlas w671 taktıran var mı? kullanan var mı?
  • onu değil de 4 senedir w651 kullanıyorum. ilk 3 sene hiç sorun yaşamadım. son sene hafif ıslak zeminde biraz fazla kaymaya başladı. ancak genel olarak memnunum. eğer 4x4 araçta kullanacaksanız çok daha yararlı olacaktır.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    doğrudur araç 4x4. yaklaşık kaç km den sonra bu kaymaları hissetmeye başladınız?
  • açıkçası km olarak çok fazla yapmamışımdır. 20.000 km ancak yapmıştır. ben süre nedeniyle böyle yaptığını düşünüyorum. kuru ve tam ıslak (veya yağmurlu) zeminde sorun yok. ancak hafif ıslak zeminde biraz fazla kayıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.