Şimdi Ara

İçince İşte Bu ! Diyebileceğim Kahve Önerisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
3
Favori
13.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 ü 1 aradalardan bıktım. Başka kahvelerden ise hiç içmedim. Filtre kahveler güzel diye duydum.

Herkesin damak zevki farklıdır kimisi acı sever ama ben şekerli , sütlü kahveleri severim.

Neskafelerden başka hiç kahve bilmiyorum. Dolayısıyla hiç anlamam. Öneri yaparken açıklayıcı öneriler olursa sevinirim.

Kahve makinesi öneriside alabilirim. Tşkler

• Kopi Luwak içmede ne içersen iç. ( bucket list filminden :) )
  • Menengiç kahvesi içtinizmi hiç bilmiyorum ama bilenler az sonra tadını tarif etmeye başlayacaktır :) Yalan dünya dizisinde de Gülse geçen bölüm içiyordu. Gaziantep'e özgü bir kahvedir.www.gidaambari.com burada bulabilirsiniz belki. Yada oradaki anteplilerle irtibata geçin gönderen olur mutlaka.
  • Bak dostum çok kahve içtim.
    Sütlü kahve seviyorsan Filtre kahve sevmeyebilirsin.

Sana tavsiyem paraya kıy Kahve Diyarı veya Starbucks gibi bir kahve yapan yere git. Orada bir tane mocha iç. Onun üzerine kahve tanımam ben :)
    Mocha olmazsa Latte de olur. İşte bu diyeceğin tek kahve çeşididir :) Fiyatlar 7 TL falan galiba...
  • Starbucks'a gidiyorsun ve bir adet büyük boy sıcak White Chocolate Mocha istiyorsun. (Soğuk da çok güzel oluyor,daha sonra da onu dene)

http://www.starbucks.com.tr/urunlerimiz_cesitlerimiz.asp

Okunus ; Vayt çaklıt mokha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 1 Mart 2012; 0:26:29 >
  • evet herkes White Chocolate Mocha diyor. Bunu deneyeceğim fakat geceleri evimde kahve içmeyi gerek ekonomik gerekse rahatlık yönünden tercih ederim.

makine alsak yapamayız böyle bir kahve yada başka güzel kahvelerde olur.

bir sürü kahve çeşidi ve ona göre makinesi varmış. Bulduklarım şunlar

Espresso , French Press, Filtre Kahve

evde yapılabilecek ve bağımlılık yapacak kadar güzel kahve önerisi bekliyorum
  • Gold kahve alıp kremasını kendine göre ayarlarsan 3in1 den daha iyi oluyor.
  • sırada kahve değil içince hep içmek istebileceğim bi kahve arıyorum
  • Up
  • vayt çaklıt moka ve soğuk istiyorsan java çip çaklıt starbuck'da dene beğenirsin diye umuyorum
  • Kıbrıs Con kahvesi veya İzmir dibek kahvesi.
  • türk kahvesinin üstüne tanımam... tabi bu benim görüşüm
  • Jacobs iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Menengiç kahvesi içtinizmi hiç bilmiyorum ama bilenler az sonra tadını tarif etmeye başlayacaktır :) Yalan dünya dizisinde de Gülse geçen bölüm içiyordu. Gaziantep'e özgü bir kahvedir.www.gidaambari.com burada bulabilirsiniz belki. Yada oradaki anteplilerle irtibata geçin gönderen olur mutlaka.

antepfıstığı aromalı türk kahvesi gibi bişey, ben beyenmedim ama bayağı faydalıymış,
  • Hazır evde kolayca yapılabilen sütlü kopuklu kahve onerisi varmi boyle cok beğendığiniz
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Jacobs Cronat Gold. İşlenmiş kahve. Köpüksüz fakat çok kolay ulaşılabilir ve Jacobs Monarch'a göre yumuşak içimli. 1.5/2 tatlı kaşığı kahve, 1.5/2 tatlı kaşığı süt tozu ile tadından içilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Bernabéu

Jacobs Cronat Gold. İşlenmiş kahve. Köpüksüz fakat çok kolay ulaşılabilir ve Jacobs Monarch'a göre yumuşak içimli. 1.5/2 tatlı kaşığı kahve, 1.5/2 tatlı kaşığı süt tozu ile tadından içilmiyor.
    teşekkürler deneyeceğm süt tozu olarak Nestle Coffee Mate olabilir mi siz ne kullanıyosunuz.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Bimden VIP alıyorum, öğrenci olduğum için biraz uygun olması tercihim. Kahvenin kalitelisinden vazgeçemiyorum ama VIP gayet güzel çok iyi olmadığı için kahvenin tadını sütlü kahveyle normal kahve arasında bırakıyor, ben tam olarak böyle seviyorum.
  • bilgi için tşk deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.