Şimdi Ara

İCRALIK ARABA İŞLERİ NASIL OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
64.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru gayet açık,fiyatlar yarıdan da öte resmen.Nasıl olur bu işler?Bir de bu olayın mafyası var mıdır,başa bela olur mu?

• Bu işleri çok iyi biliyorum 7 emin otoparkımız var sana tavsiyem bu işlere bulaşma
  • belalı iş yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Addict_82

Evet arkadaşlar soru gayet açık,fiyatlar yarıdan da öte resmen.Nasıl olur bu işler?Bir de bu olayın mafyası var mıdır,başa bela olur mu?

konu daha önce açılmıştı ve ayrıntılı olarak açıklaması vardı araştırırsan bulabilirsin
  • sadece almak için düşünüyordum yani al sat olayı değil benimkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesro09

quote:

Evet arkadaşlar soru gayet açık,fiyatlar yarıdan da öte resmen.Nasıl olur bu işler?Bir de bu olayın mafyası var mıdır,başa bela olur mu?

konu daha önce açılmıştı ve ayrıntılı olarak açıklaması vardı araştırırsan bulabilirsin

sitede icralık arabalar diye arattım çıkmıyor :((((
  • quote:

sadece almak için düşünüyordum yani al sat olayı değil benimkisi

Hiç bulaşma dostum belli bi arkan çevren yoksa, millet enayi değil ki 60-70 Binlik arabayı sana 20 -30 a aldırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV İŞLERİ NİYE BU KADAR ZOR
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulaşmayın. Kar edeceğim derken zarar edersiniz. Göründüğü kadar basit değil, emin olabilirsiniz buna
  • tek üzülen araç sahibi oluyor.

30bin tl'lik araç 12bin'e satılıyor. adamın ocağına incir ağacı dikiyor şeref yoksunları...
    Ama 4bin bir kro grubuna, 5bin diğerine derken neredeyse 15bin de öyle veriyor. ona maliyeti yine 30bini buluyor. Yani alan, sattıran(diğer akbabalar) memnun, icralık kişi kan ağlıyor. Böyle ülkenin ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

tek üzülen araç sahibi oluyor.

30bin tl'lik araç 12bin'e satılıyor. adamın ocağına incir ağacı dikiyor şeref yoksunları...
    Ama 4bin bir kro grubuna, 5bin diğerine derken neredeyse 15bin de öyle veriyor. ona maliyeti yine 30bini buluyor. Yani alan, sattıran(diğer akbabalar) memnun, icralık kişi kan ağlıyor. Böyle ülkenin ben...

bu yönden düşünmemiştim hiç :(((( siliyorum konuyu öfff :((((
  • galerici ler bırakırmı sanıyorsun adamlar yatmıyor yemiyor içmiyor 7 / 24 icradan araba bakıyor
  • silemiyorum admin kimse silebilir konuyu,heves meves kalmadı zaten bende :(((((((
  • İcradan eğer bir aracı çıktığı fiyattan almazsanız o araç 2. mezata çıktığında yüzde 40 fiyatına gider. Yani sen ben bu işe girmedikçe bazı çakallar adamın malına yarı fiyatına konuyor. Bu işi yapan icralik.com gibi siteler var. Belirli komisyonlar ile bu işi senin yerine yapıyorlar. Tek sıkıntı aracı göremiyorsun ancak aynı gün gidersen yediemin otoparkçısına bir sigara parasına görebilirsin. Arabayı çıkarırken de yedieminciler 200 300 anahtar kayıp diye öperler. Sonuçta 30.000 2. el fiyatı olan bir aracı 20000 gibi bir rakama tüm giderlerle çıkarırsın. İcra işinden anlamayanlar da mümkünse yazmasın. Sanki birileri almasa o araçları adama geri veriyorlar hayrına.
  • Aracı ucuz alacağım diye insanların ahını almaya gerek yok. Her şey para değil. Abimde bir zamanlar icralık araba alacaktı sonradan vazgeçti (ya da vazgeçirdiler bilmiyorum o kadarını).
  • ah alma mı? o malı almayınca sahibine hibe mi ediyorlar. helal olsun yine borç yap diye ona mı bırakıyorlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesro09

quote:

sitede icralık arabalar diye arattım çıkmıyor :((((

aldım sattım belge yönünden başın agrımaz...ama tanıdıgın yoksa alma
    bütün parcalarını hasarlılalrla değiştiriler teyp stepne felan bulamamıssın beyin iptaldir büyük ihtimalle
    enjektör felan bozuktur...
    aracı hacize giden biri motoru pert bir arac buldu şasi haric herşeyi değiştirdi
    belgede calısıyor gözüküyor

• Sana ufak tavsiyelerde bulunabilirim
    1-Almayı düşündüğün aracı satış günü ve satış saatinden önce mutlaka kendi gözünle gör ve incele.
    2-Birinci satış günü başka alıca yoksa %60'ından al geç, ikinci satış gününe kalma, çakallar doluşur
    3-Eğer satış mahallinde aracın sahibi varsa ve kendisi alacağını söylüyorsa satışa girme (bırak kendisi alsın, yazıktır)
    4-Büyük şehirlerde pek fırsat vermezler, şansını yakındaki küçük il ve ilçelerde dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcu

Bulaşmayın. Kar edeceğim derken zarar edersiniz. Göründüğü kadar basit değil, emin olabilirsiniz buna

+1
  • Ağlayanın malından gülene hayır gelmez der babam. Bedava bile olsa uzak dururdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcu

Bulaşmayın. Kar edeceğim derken zarar edersiniz. Göründüğü kadar basit değil, emin olabilirsiniz buna

+1...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.