Şimdi Ara

ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB - 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-zoomflow-240-xt-argb-4-pin-pwm-islemci-sivi-sogutucu

Sıvı soğutma arayanlar için muazzam fiyat, ben direkt sipariş geçtim. 1 senedir bu serisin 2-3 model altı olan Frostflow X 120 olanını Ryzen 3600 ile kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Özellikle pompası gerçekten çok sessiz son hızda (2050rpm) bile sesi duyamıyorsunuz tavsiye ederim, üzmez.

Not: satıcı resmi ID-Cooling distribütörü ve ID-Cooling AIO kaynaklı sızıntılarda oluşan tüm bileşen masraflarını da karşılıyor bilginize.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/id-cooling-su-sizdirmasi-sonucu-zarar-goeren-sistemi-karsiliyor.410358/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 14 Nisan 2022; 22:23:17 >

• Değerli forum kullanıcıları

Müşterilerimize 1TL olarak dağıtımını yaptığımız Lga 1700 kitleri (müşterilerimizin mağdur olmaması için) sitemiz üzerinden 130 adet sipariş geçmeye çalışan insanlar var bu tarz şark kurnazlığı yapanlara izin vermiyorz doğal olarak. İhtiyaç sahipleri 1 TL üzerinden Lga 1700 kitlerini temin edebilecekler. İyi forumlar dileriz
    Selamlar kitleri satışa açtık, uçak siparişinde sorun çıktı en geç gemiyle gelecek parti 1 ay sonra ulaşacak.

Şuan kitler ön sipariş aşağıdaki link den 1 tl ye satın alabilirsiniz istanbuldaysanız gelbura.com mağazasına gelip alabilirsiniz.;

ID-COOLING Ürünleri İçin LGA 1700 Kite ihtiyacı olan herkes 1 TL den sınırlı sayıdaki kitleri alabilir ;
    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-lga1700-kit-sivi-sogutucular-icin-lga1700-kitihttps://www.gelbura.com/urun/id-cooling-lga1700-kit-kule-tipi-sogutucular-icin-lga1700-kiti
    Merhaba kitler konusunda büyük bir kargaşa yaşandı maalesef. İd-cooling müşterilerimize göndereceğimiz kitleri satışa açıp 1TL gibi bir fiyattan sattığımızı düşünenler oldu. Kitleri sadece daha önce id-cooling ürünü satın almış müşterilerimize gönderiyoruz. Sitemiz üzerinden 50 100 adet civarı sipariş geçenler oldu onları doğal olarak iptal ettik. Daha önce id-cooling ürünü almamış kullanıcılarda olduğu gibi. Kitler ticari bir kaygı olarak pazarlanmıyor yada satılmıyor biz kitleri id-cooling kullanıcılarının mağdur olmaması için gönderiyoruz.
  • Lga 1700 ile uyumlu değil galiba😡

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pleh P kullanıcısına yanıt

Bir çok sıvı soğutmada LGA 1700 aparatı ayrı satılıyor yada firma ile iletişime geçince gönderiyorlar.

• Zamanında gelbura sitesinden ID-COOLING IS-50X Low Profile 55mm işlemci soğutucuyu almıştım. Bunu seçmemin sebebi ise Sharkoon Rev serisi gibi yatay anakart montajı yapılabilen Lunatic Orkinos kasasını almış olmamdı. Bu kasada tower tip bir soğutucunun üfleyeceği yön işlevsiz olduğundan low profile işlemci soğutucu almayı tercih ettim. Tabi şimdi ki fiyatı 558 TL olmuş ama ben aldığım 300 TL idi. Ayrıca şöyle bir not düşeyim, aldığım işlemci soğutucu bakır bloğunda yamulma vardı. Firmaya ait whatsapp hattından fotoğrafları atıp durumu anlattığımda direkt yeni ürünü gönderdiler tarafıma, benden eski ürünü bile talep etmemişlerdi fakat ben sağlam ürün gelir gelmez eskisini gönderdim kendilerine.

Konuda ki soğutucuya gelecek olursak fiyat cidden iyiymiş ama Ryzen 2600 gibi bir işlemciye de aynı fiyat segmentinde sayılabilecek bir soğutucuyu almam. Yalnız ilk mesajda söylenen not acaip iddialı bir şeymiş, tekrar tebrik ettim firmayı.

ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB - 999 TLgelbura.com
    ID-COOLING IS-50X Low Profile 55mm 4Pin PWM İşlemci Soğutucu Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-is-50x-low-profile-55mm-4pin-pwm-islemci-sogutucu

• ben cohannan hocanın tavsiyesiyle almıstım kule tipi bi sogutucusunu begendik ürünü,id ürünlerine bakıyorum sogutucu ihtiyacım olunca.

• CORSAIR H100X ve ID-COOLING ZoomFlow 360 XT kullandım

CORSAIR H100X yükte ortama 5 derece daha iyi soğutuyor ama pompa sesi çok rahatsız edici özellikle pc boştayken çalışmak imkansız pompa devir ayarsız olduğundan bundan kaçış yok

ID-COOLING ZoomFlow 360 XT'de pompa devir ayarlı ama tam yükte olsa bile ses gelmiyor fan kalitesi çok iyi değil ama kötüde değil orta kalitede bir ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 15 Nisan 2022; 17:30:24 >
  • pleh P kullanıcısına yanıt
    Selamlar kitleri satışa açtık, uçak siparişinde sorun çıktı en geç gemiyle gelecek parti 1 ay sonra ulaşacak.

Şuan kitler ön sipariş aşağıdaki link den 1 tl ye satın alabilirsiniz istanbuldaysanız gelbura.com mağazasına gelip alabilirsiniz.;

ID-COOLING Ürünleri İçin LGA 1700 Kite ihtiyacı olan herkes 1 TL den sınırlı sayıdaki kitleri alabilir ;
    gelbura.com
    ID-COOLING LGA1700 Kit SIVI SOĞUTUCULAR İÇİN LGA1700 Kiti Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-lga1700-kit-sivi-sogutucular-icin-lga1700-kiti
    gelbura.com
    ID-COOLING LGA1700 Kit Kule Tipi Soğutucular İçin LGA1700 Kiti Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-lga1700-kit-kule-tipi-sogutucular-icin-lga1700-kiti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çöpe atılmış gereksiz boş ürün

Uzaktan işlemci soğutmanın mantığı yoktur

30 tane fan dizin ne kadar soğutacak

• İhtiyacı olanlar için fiyat çok iyi. Beyazını kullanıyorum ne pompa sesi ne de fan gürültüsü var. Performansı da kule tipi soğutucuma göre gaayet başarılı.

Id cooling ürünleri diyat/performans olarak gayet iyiler. Bugüne kadar Corsair SP120 RGB pro, MSİ ARGB, farklı marka fanlar denedim hepsinde göbek tıkırtı sesi vardı. Kasamda 10 tane id cooling XF fanlar var ve hiçbirinde bu tıkırtı yok. Sese hassas olanlar ve bilgisayar kasası masada yakınında bulunanlar için ufak bir ayrıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB - 999 TLÇağatay Hasmanyoutube
    Allah Kurtarsın Kardeşim
    https://www.youtube.com/watch?v=Cg7OzfhxL4s
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Tebrikler, bildiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelbura.com kullanıcısına yanıt

Üründen almayı düşünüyorum,

"Not: satıcı resmi ID-Cooling distribütörü ve ID-Cooling AIO kaynaklı sızıntılarda oluşan tüm bileşen masraflarını da karşılıyor bilginize."

siz bu bilgiyi konfirme edebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gelbura sitesinden ilk defa alışveriş yapıyorum.

Tedarik süreciniz bu kadar uzun mu sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magi34 -- 18 Nisan 2022; 12:14:46 >
  • Hiçbir bilgisi yok ama herşey hakkında fikri var.

• magi34 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Hayır aynı gün kargo yapılıyor, sadece 1700 Kitlerle ilgili tedarik süresi sanırım, açıklanmıştı 1700 kitler daha sonra gönderilecekmiş.
  • maverick72 M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Bu konu global yani Marka yönetimi ile ilgili bir konudur, Türkiye distribütörü böyle bir garanti vermemektedir, Türkiye distribütörü Globally Dan. iç ve Dış Ticaret A.Ş ' dir, örnek X bir marka bir power aldığınız 10 yıl garanti derler ama aslında 2 yıldır garantisi ramler ömür boyu yazar ama aslında 2 yıldır Türkiye de tüm ürünlere distribütörler ve servis sağlayıcılar 2 yıl standart garanti uygular. Markaların global deki garanti ve servis politikaları farklı olabilir. Bunu Türkiye de uygulayıp uygulamamak markaya kalmıştır. Ömür boyu garanti verip ram değiştirmeyen ünlü markalarımız var şuan :)

ID-COOLING ise bu konunun tesbitinin çok zor olması sebebiyle bu tarz bir garanti vermekte zorlandıklarını söyleyerek artık böyle bir garanti sağlamadıklarını söylediler, örnek bir voltaj veya başka bir sorundan işlemci soğutucusu zarar göre bilir ve sızıntı olabilir , yanlış montaj montaj sırası zarar verme gibi sorunlarda olabilir bu gibi durumlarla şimdiye kadar hiç karşılaşmadık çok fazla bu konu sizin için kritik ise kule tipi soğutucu tercih sebebi olabilir. Ama tekrar ediyorum Türkiye de daha sızıntı vakası yaşamadık. Yaşadığımızda inceleyip detayları markayla tabiki paylaşıyoruz.

Teşekkür ederim cevabınız için

Teşekkürler, ürün geldi. Kit için bekliyorum bakalım acelem yok :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.