Şimdi Ara

ide100 hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu ide100 denen hddyi ilk defa duydum ve ne olduğunu bilmiyorum. normal ide ile arasında bir fark mı ya da p4tpe 800 anakarta uyumlu olur mu? şimdiden vereceğiniz cevaplar için tşk ederim. iyi akşamlar

• Benim bildiğim IDE33, IDE66, IDE100 ve IDE133 var. IDE33'ü hiç görmedim ama diğer hepsi aynı IDE portundan bağlanıyor. Muhtemelen IDE33 de aynıdır. Benzer kablolar kullanıyor ama kablodaki pin sayıları farklı. Disk desteği ve uygun kablo ile diski ilgili modda kullanmak mümkün. IDE66 en eski tiplerden ve kablo uçları genelde siyahtır. IDE100'de kablo uçları mavi, IDE133'de ise kırmızıdır. Detaylarını hiç araştırmadım ama board ve disk destekliyorsa kablo tipi ile disk arabiriminin değiştiğini gördüm. IDE66 destekli bir boarda IDE100 ya da IDE133 kabloları girmez. Aşağıdaki resimden de görebilirsin.

IDE100 (40pin, 80 damarlı) ile IDE66 (40pin, 40 damarlı) (IDE33 de olabilir) (bu damar sözcüğü biraz komik oldu gibi . Çal bir damar ordan bakiyim... of offf)

ide100 hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 10 Mart 2009; 23:24:41 >

• 40 pin, 80 kablolu, senin tabirinle damarlı olacak evet el alışkanlığı yanlış yazmışım.
  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    HDD VE SATA - PATA DVD RW | İST.
    11 yıl önce açıldı
    Seagate HDD Garanti
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.