Şimdi Ara

İdlibde 22 Asker Şehit Oldu ! (Berat Albayraktan Açıklama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından askerlerimiz hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 22 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Yaralılarımız, ağır yaralılarımız var.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, askerlerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın" ifadelerinde bulundu.

Bakan Albayrak, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu mübarek gecede aldığımız haberle ciğerimiz yandı. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin. Askerlerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın" açıklamasında bulundu.

www.hurriyet.com.tr
    Son dakika haberi... İdlib'den kahreden haber: Şehit sayımız 22'ye yükseldi
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-idlibden-aci-haber-22-askerimiz-sehit-oldu-41457227

CNN Türk
    Hatay Valisi açıkladı! İdlib'de 22 asker şehit oldu
    https://www.cnnturk.com/video/turkiye/hatay-valisi-acikladi-idlibde-22-asker-sehit-oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaOtzi -- 28 Şubat 2020; 1:18:30 >

• Senin ciğerini... bilirim de bir şey demeyim.
  • Bişey yazsam kendimi cezaevinde bulurum adaletini sevdiğimin Türkiyesinde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Bana mı dediniz ?
  • Şehide kelle diyebilen bir zihniyetten gelen açıklamalara güvenemiyorum nedense.
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Ciğeri yanana dedim.
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın çok şuanda çok hassasım düşünemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehit haberinden besleniyorlar. Daha fazla karşılık verilecek diye çoşturuyorlar..

Savaş sevicilerin hoşuna gidiyor, oyun ya bu zaten..
  • Şehit ailelerinden. Asker anne babalarından ses çıkmazken ben ne yapabilirim ki? Millet eylem yapıyorda biz mi katılmıyoruz, bu saçmalığın bitmesi için sivil olarak savaşmamız lazım bu hükümete karşı, bizi iyice umursamaz oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_abi_81 -- 28 Şubat 2020; 1:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.