selam arkadaşlar; Konuya hemen girmek istiyorum, leptopa format attıktan sonra herhangi bir siteden film indirdikten sonra winrar ile klasöre çıkardığımda bozuk dosya hatası alıyorum. Bunu farklı sitelerde de denedim aynı,örneği ektedir. lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tşkler.
quote:
Orijinalden alıntı: behcet542
selam arkadaşlar; Konuya hemen girmek istiyorum, leptopa format attıktan sonra herhangi bir siteden film indirdikten sonra winrar ile klasöre çıkardığımda bozuk dosya hatası alıyorum. Bunu farklı sitelerde de denedim aynı,örneği ektedir. lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tşkler.
neden rarla indiriyorsun Idm ile indirsen daha iyi olur direk mp4 formatında.
Bu arada rar için söyleyeyim çıkartırken cilt bozuk crc hatası vermesi sebepleri
virüs girmiş olabilir ama format atmışsın olacağını sanmıyorum internet bağlantında sorun var indirdi gibi gösterip aslında %si farklı halde sana sunabilir. rar bozuk olabilirr yükleyen kişi de sorun olabilir rarı aç,onar de açmayı dene yada sağ tıkla , dosyaları çıkart de,sol altta koruyarak çıkart de bide böyle dene
benden bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 23 Aralık 2013; 14:33:37 >