Şimdi Ara

İE 11 den 10 a dönebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İnternet Explorer 11 den 10 sürümüne geri dönmek istiyorum yardım lütfen

• Program ekle kaldır da yoksa güncelleştirmeler arasından kaldırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeler arasında bulunuyor.IE 11 kaldırılınca otomatik olarak IE10 a dönülüyor.
    IE 11 hataları var. Başta youtube olmak üzere bazı sitelerde takılma ve kilitlenmeler yapıyor. Henüz IE11 e geçilmesini tavsiye etmiyorum. Sorunlar düzeltilince geçilebilir.
  • Bugün hoşuma gitti yükledim IE 11 ama arkadaşın dediği gibi hatalar çok.. Chrome kadar stabilleşsin, geçeceğim beğendim arayüzü filan.
  • facebook da video izlerken ses açmak yada pause yapmak isterseniz donuyor. sonra kurtar uyarısı çıkyor v.s..
  • Aynen. Özellikle flash eklentili yerlerde ya da videolarda sorun çıkarıyor. Sanırım eklentilerde uyumsuzluk var. Güncellenmesi lazım. IE11 çok hatalı.
    Tüm bu sorunları formatlanmış, temiz yüklenmiş ve taze güncellenmiş, deyim yerindeyse saat gibi kusursuz çalışan Windows'ta yaşadım. İşletim sistemi ya da üçüncü parti yazılımlara ait bir durum değil.IE11 hatalı. IE10 a geri dönünce sorunların hepsi düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 26 Kasım 2013; 16:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Aynen. Özellikle flash eklentili yerlerde ya da videolarda sorun çıkarıyor. Sanırım eklentilerde uyumsuzluk var. Güncellenmesi lazım. IE11 çok hatalı.
    Tüm bu sorunları formatlanmış, temiz yüklenmiş ve taze güncellenmiş, deyim yerindeyse saat gibi kusursuz çalışan Windows'ta yaşadım. İşletim sistemi ya da üçüncü parti yazılımlara ait bir durum değil.IE11 hatalı. IE10 a geri dönünce sorunların hepsi düzeldi.

Windows Update üzerinde hem IE10 güncellemesini hem de şu yeni IE11 olanı gösteriyor, Win7 64bit SP1 için. IE9'dan IE11'e geçenler birçok sorunla karşılaşmışlar sistemi format'a kadar götürecek şeyler olmuş. Acaba IE11'i boşversek, mesela IE9 üzerine Win.Update'den IE10 kursak başımıza bir iş açılır mı sorun çıkar mı?.

• Sorun çıkmıyor. Ben de zaten son Windows (-ilaçlı-) kurulumunda bu şekilde yaptım. En azından ben bir sorun yaşamadım. İlle de IE11 kurmak gerekmiyor. Windows update üzerinden IE9 ya da tercihan IE10 kurabilirsiniz. Zaten güncelleme detaylarına bakarsanız göreceksiniz. IE10 ve IE9 kurulumları ayrı ayrı var. hepsini işaretleyip kurarsanız hatta denemek için IE11 de kursanız, IE 11 kaldırılınca otomatik olarak IE10'a dönülüyor. IE10 kaldırılınca da IE9 a dönülüyor. IE10 sorunsuz çalışıyor. Ben bunu kullanıyorum.
    Temiz Windows kurulumu yapıyorsanız şimdilik hiç IE11'e bulaşmayın. Hatta güncelleme üzerinde bunu gizleyin. Çok daha ileride kurmayı denersiniz. Hataları giderilince olabilir belki. Daha önceleri benzeri sorunları IE7 de yaşamıştım. Hiç kullanmadım sonradan. IE8 çıktığında ona geçmiştim. IE9 ve IE10 sorun yaşamadım.
  • IE kotu bir browser.
    Flash web'in laneti.

Bunlari minimuma indirmek lazim.

Firefox kullaniyorum ve videolari Flash degil HTML5 arabirimi ile izliyorum, Flash disabled durumda, bir site illa gerektirirse aciyorum, sonra kapatiyorum yine.
  • bence chrome varken explorera hiç gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.