Şimdi Ara

ie 800 vs k3003i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yukarıdaki iki model arasında bir hayli kararsız kaldım iki ürün hakkındada negatif ve pozitif bir hayli geri bildirim mevcut lakin aradaki fiyat boşluğu bu geri bildirimlerle nasıl bir fiyat/performans oranı verecek henüz kurgulayamadım. Fikirleriyle beni aydınlatmak isteyen "high-end" kullanıcılarının detaylı fikirlerini duymak isterim.

• Sizinde dediğiniz gibi bunlar ''high-end'' ürünler bunlarda da f/p aramak biraz saçma zaten 100 liralık ürün değilki f/p olsun.Ayrıca önceden bir deneyim olmadan bu kulaklıklara geçerseniz 300 liralık bir kulaklıktan farkı yokmuş gibi gelme ihtimali çok yüksek.
  • ie80 kullanıyorum ben. ie80 den yola çıkacak olursak, bass açısından daha detaylı bir kulaklık ie serisi. diğerini kullanmadım. fakat okudugum yorumlara göre sahne detayı ie800 den daha temiz olabilir.
  • Aslında mmesajım f/p değilde aradaki 400eu fiyat farkının performansa oranına odaklıydı bugün ie 800 leri aldım berlinden sanırım yarın uçaktan inip eve girdiğim anda ilk işi burn-ini başlatmak olcak. İlgi alakanız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaByMoKoKo

Aslında mmesajım f/p değilde aradaki 400eu fiyat farkının performansa oranına odaklıydı bugün ie 800 leri aldım berlinden sanırım yarın uçaktan inip eve girdiğim anda ilk işi burn-ini başlatmak olcak. İlgi alakanız için teşekkürler.

Hayırlı, uğurlu olsun. İzlenimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • Ie 800 tercihim olurdu .

Fakat Fiyat/Performans adına ie800 ile benzer karakterde olduğunu düşündüğüm audi technica cks77x aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.