Şimdi Ara

Iğdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir pkklı ile tartıştım adama nasılsın dedim ığdır dedi sen nerelisin dedim ığdırlıyım dedi filan ahahahah :D Neyse şakayı kestim la bu pkklı ığdır kürttür filan dedi ben de türktür dedim ama adam sen ığdıra geldin mi konuşuyorsun dedi bana bende bir şey diyemedim Bu ığdırda kürtler mi çoğunluk kürtler mi??

• hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

hehe

Aynen knk
  • Bilgin olmayan konuda neden tartışıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iğdırda Azerbaycan Türkü ve Türkiye Türkleri çoğunluk, Kürtler azınlıkmış.Hatta eskiden MHP kazanırdı. Şimdi Kürtlerin sayısı artmış sanırım aldığım bilgilere göre.Benim de köken Iğdır'ın Azerbaycan Türklerinden ordan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 9 Eylül 2017; 2:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adama nasılsın dedim ığdır dedi
  • Orada kurtlerin yasiyor olmasi orayi kurt yapmaz. Tıpkı Iğdır gibi şırnak, hakkari, mardin, diyarbakır tüm vilayetlerimiz gibi her karış toprağıyla Türk'tür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Afyon-Kütahya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iğdır kürt doldu yakında kars ta aynı şekilde olacak çok göç veriyorlar

• Bizim mardin de eskiden araplar çoğunluktu mesela (Suriyeli değil Türkiye arapları) sonra onlar başka şehirlere göç etti kürtlerin de nüfusu hızlı çoğaldığı için şimdi Kürtler çoğunlukta. Türkiye nin büyük kısmı da bu yolda ilerliyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.