Şimdi Ara

igilizce türçe çeviri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Let me explain. The USPS states 6-10 business days (not including Sat. and Sunday) but that means that in 6-10 days it gets to Turkey, so I think your package should be in Turkey now. When I send to Italy, believe it or not, it sometimes takes 2 months because Italian customs is so bad. But I haven't had any concerns for Turkey. I believe you should get it very soon. Unfortunately, tracking does not say anything because Turkey has a different tracking system, as do most countries. The package is a thick envelope, secured with tape on the corners. I ship this way because it is the cheapest. It would be $25 more for a box. Let me know when you receive it. As I said, my Turkish shipments arrived fine and I got positive feedback for them. Let me know if you need anything else. Thank you. Have a good day :)

bu metni türkçeye çevirirseniz çok sevinirim

(not hemençevir gibi bi programdan çevirmeyin ingilizceden anlayan birisi bu metinde ne anlatılmak istendiğini söylerse çok sevinirim)

• özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 17 Şubat 2008; 15:53:40 >
  • Usps 6-10 gün derken sadece iş günlerini kastediyormuş. Ama yinede paketiniz şuanda türkiye ye ulaşmış olmalıymış.Daha önce italya ya gönderi yaptığında alla seni inandırsın bazen 2 ay sürüyormuş. çünkü İtalyan gümrüğü felaketmiş. Bugüne kadar türkiye den bir sıkıntım olmadı.Çok kısa sürede sana ulaşacığına inanıyorum. Malesef izleme sistemi çalışmıyor çünkü türkiye de farklı bir izleme sistemi var.Paket köşeleri bantla kapatılmış kalın bir zarf şeklinde. Ucuz olduğu için bu şekilde gönderiyorum. Bir kutu için 25 dolar tutuyor.Aldığında beni bilgilendir. Daha öncede söylediğim gibi Türkiye gönderilerim iyidir ve olumlu dönüşler aldım. Başka bir şeye ihtiyacın olursa bana bildir. Sağolasan . İyi günnner. Demiş bu benim mealim.Yaşar nuri ne der bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.