Şimdi Ara

ihtiyaç sahibine tv hediye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek ihtiyaç sahibi birine,istanbul kadıköyde 70 ekran vestel tv hediye edeceğim...

• nasıl anlayacaksınız acaba
  • Artik isteyen kisinin karakterine guvenerek verecek arti guzel dusunce arti umarum dengesiz yorumlar yapilmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

nasıl anlayacaksınız acaba
    helal valla çok düşüncelisiniz ama yakın çevrenizde yokmu hocam sonuçta büyük bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 26 Aralık 2012; 0:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Artik isteyen kisinin karakterine guvenerek verecek arti guzel dusunce arti umarum dengesiz yorumlar yapilmaz
    bu kadar dillendirmeye gerek yok bence, mutlaka etrafınızda verebilceğiniz birileri vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

helal valla çok düşüncelisiniz ama yakın çevrenizde yokmu hocam sonuçta büyük bişey.

Alıntıları Göster
    Cevremde boyle bırısı var pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

nasıl anlayacaksınız acaba
    Özel mesaj attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

Alıntıları Göster
    çok güzel bir davranış hocam tebrik ederim. Çevrenizde falan fakir aileler varsa tv si olmayan onlara verirseniz çoçukları falan sevinir. Foruma giren herkesin bilgisayarı neti olduguna göre tv side vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 26 Aralık 2012; 0:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

çok güzel bir davranış hocam tebrik ederim. Çevrenizde falan fakir aileler varsa tv si olmayan onlara verirseniz çoçukları falan sevinir. Foruma giren herkesin bilgisayarı neti olduguna göre tv side vardır.

Alıntıları Göster
    tebrikler kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Alıntıları Göster
    öncelikle güzel davranış tebrik ederim kadıköyde marmara üniversitesi var kesin ihtiyacı olan bir öğrenci arkadaş vardır forumda, öğrenci kimliğini gösterip alsın sizden böylece ihtiyacı varmı yokmu oda cözülmüş olur öğrencinin her şeye ihtiyacı olur özellikle memleketinde uzakta okuyanları

• Yiyecek ekmgi olmayan annesi babasi gece 12 ye kadar calisan kendisi ortaogretimde okuyan bi cocuk var tv ye ihtiyaci var ama antalyada cok makbule gecerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Yiyecek ekmgi olmayan annesi babasi gece 12 ye kadar calisan kendisi ortaogretimde okuyan bi cocuk var tv ye ihtiyaci var ama antalyada cok makbule gecerdi
    arkadaşlar sürekli görüyoruz bu tür şeyleri bilinir duyulursa herkese faydası olur, böyle bir sayfa kurdum inş aktif olur katılabilir misiniz acaba? Tutmazsa da yapacak bişi yok. Ankarada durumu gerçekten kötü olanlara da yardım etmek isterim bakalım hayırlı olur dileğim.

https://www.facebook.com/ihtiyacsahipleri

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Yiyecek ekmgi olmayan annesi babasi gece 12 ye kadar calisan kendisi ortaogretimde okuyan bi cocuk var tv ye ihtiyaci var ama antalyada cok makbule gecerdi
    Bir köy okuluna filan bağışlasanız daha iyi olur...Hem kargo şirketleri bu tür bağışları ücretsiz taşıyabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arkadaşlar sürekli görüyoruz bu tür şeyleri bilinir duyulursa herkese faydası olur, böyle bir sayfa kurdum inş aktif olur katılabilir misiniz acaba? Tutmazsa da yapacak bişi yok. Ankarada durumu gerçekten kötü olanlara da yardım etmek isterim bakalım hayırlı olur dileğim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Aslında sıcak fırsatlar gibi böle bir başlık açılsa lazım olmayan eşyaları ihtiyacı olanlara gondericek bir konu.....cevremde iki kişi var biri ogrenci yetim ve öksüz devlet maas veriyor az bişi ailesenden bi ev kalmıs kömür sobası yok bu kış için .fazla olan varsa izmir cevresi ...teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius -- 26 Aralık 2012; 0:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

+1

Alıntıları Göster
    güzel düşünce, tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

Alıntıları Göster
    Yanlış yere ilan açmışsın dostum. Buradan kimseye güvenemezsin. Adam belki de senden alır satar başkasına. Yakınlarda yok mu bir ihtiyaç sahibi. İnşaatçılara bile verebilirsin
  • quote:

arkadaşlar hiç yoktansa beğenin bugün olmaz yarın karşılaşırsınız olumlu olumsuz.

@carlitoss onu yapacak kadar şrfszler vardır onun için bizzat emin olmak için kendin götürüp vereceksin aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

Alıntıları Göster
    verecek birini bulamassanız ki sanırım bulamassınız kadıköy biraz farklıdır. evinizde giyim elektronik eşya ne var sa kullanmadığınız bunları sizden evinizden gelip alan ihtiyaç sahiplerine istanbul ili sınırları içinde ulaştıran büyükşehirin bir kurumu var 4440093 bu numarayı arayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 26 Aralık 2012; 1:11:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

verecek birini bulamassanız ki sanırım bulamassınız kadıköy biraz farklıdır. evinizde giyim elektronik eşya ne var sa kullanmadığınız bunları sizden evinizden gelip alan ihtiyaç sahiplerine istanbul ili sınırları içinde ulaştıran büyükşehirin bir kurumu var 4440093 bu numarayı arayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Güzel bi düşünce fakat konu dışı özel bölümü daha uygun diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.