Bildirim
ihtiyaç sahibine tv hediye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nasıl anlayacaksınız acaba -
Artik isteyen kisinin karakterine guvenerek verecek arti guzel dusunce arti umarum dengesiz yorumlar yapilmaz -
helal valla çok düşüncelisiniz ama yakın çevrenizde yokmu hocam sonuçta büyük bişey.quote:
Orijinalden alıntı: hidolgoo
nasıl anlayacaksınız acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 26 Aralık 2012; 0:25:49 > -
bu kadar dillendirmeye gerek yok bence, mutlaka etrafınızda verebilceğiniz birileri vardırquote:
Orijinalden alıntı: bykutluay
Artik isteyen kisinin karakterine guvenerek verecek arti guzel dusunce arti umarum dengesiz yorumlar yapilmaz -
Cevremde boyle bırısı var pm attımquote:
Orijinalden alıntı: onurguner
helal valla çok düşüncelisiniz ama yakın çevrenizde yokmu hocam sonuçta büyük bişey.
Alıntıları Göster -
Özel mesaj attımquote:
Orijinalden alıntı: hidolgoo
nasıl anlayacaksınız acaba -
çok güzel bir davranış hocam tebrik ederim. Çevrenizde falan fakir aileler varsa tv si olmayan onlara verirseniz çoçukları falan sevinir. Foruma giren herkesin bilgisayarı neti olduguna göre tv side vardır.quote:
Orijinalden alıntı: onurguner
helal valla çok düşüncelisiniz ama yakın çevrenizde yokmu hocam sonuçta büyük bişey.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 26 Aralık 2012; 0:38:44 > -
tebrikler kardeşim...quote:
Orijinalden alıntı: mussti19
çok güzel bir davranış hocam tebrik ederim. Çevrenizde falan fakir aileler varsa tv si olmayan onlara verirseniz çoçukları falan sevinir. Foruma giren herkesin bilgisayarı neti olduguna göre tv side vardır.
Alıntıları Göster -
öncelikle güzel davranış tebrik ederim kadıköyde marmara üniversitesi var kesin ihtiyacı olan bir öğrenci arkadaş vardır forumda, öğrenci kimliğini gösterip alsın sizden böylece ihtiyacı varmı yokmu oda cözülmüş olur öğrencinin her şeye ihtiyacı olur özellikle memleketinde uzakta okuyanlarıquote:
Orijinalden alıntı: mussti19
çok güzel bir davranış hocam tebrik ederim. Çevrenizde falan fakir aileler varsa tv si olmayan onlara verirseniz çoçukları falan sevinir. Foruma giren herkesin bilgisayarı neti olduguna göre tv side vardır.
Alıntıları Göster
-
Yiyecek ekmgi olmayan annesi babasi gece 12 ye kadar calisan kendisi ortaogretimde okuyan bi cocuk var tv ye ihtiyaci var ama antalyada cok makbule gecerdi -
arkadaşlar sürekli görüyoruz bu tür şeyleri bilinir duyulursa herkese faydası olur, böyle bir sayfa kurdum inş aktif olur katılabilir misiniz acaba? Tutmazsa da yapacak bişi yok. Ankarada durumu gerçekten kötü olanlara da yardım etmek isterim bakalım hayırlı olur dileğim.quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
Yiyecek ekmgi olmayan annesi babasi gece 12 ye kadar calisan kendisi ortaogretimde okuyan bi cocuk var tv ye ihtiyaci var ama antalyada cok makbule gecerdi
https://www.facebook.com/ihtiyacsahipleri
-
Bir köy okuluna filan bağışlasanız daha iyi olur...Hem kargo şirketleri bu tür bağışları ücretsiz taşıyabiliyor...quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
Yiyecek ekmgi olmayan annesi babasi gece 12 ye kadar calisan kendisi ortaogretimde okuyan bi cocuk var tv ye ihtiyaci var ama antalyada cok makbule gecerdi -
quote:
Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar
arkadaşlar sürekli görüyoruz bu tür şeyleri bilinir duyulursa herkese faydası olur, böyle bir sayfa kurdum inş aktif olur katılabilir misiniz acaba? Tutmazsa da yapacak bişi yok. Ankarada durumu gerçekten kötü olanlara da yardım etmek isterim bakalım hayırlı olur dileğim.
+1 -
Aslında sıcak fırsatlar gibi böle bir başlık açılsa lazım olmayan eşyaları ihtiyacı olanlara gondericek bir konu.....cevremde iki kişi var biri ogrenci yetim ve öksüz devlet maas veriyor az bişi ailesenden bi ev kalmıs kömür sobası yok bu kış için .fazla olan varsa izmir cevresi ...teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: sonurakarquote:
arkadaşlar sürekli görüyoruz bu tür şeyleri bilinir duyulursa herkese faydası olur, böyle bir sayfa kurdum inş aktif olur katılabilir misiniz acaba? Tutmazsa da yapacak bişi yok. Ankarada durumu gerçekten kötü olanlara da yardım etmek isterim bakalım hayırlı olur dileğim.
+1
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius -- 26 Aralık 2012; 0:58:13 >
-
güzel düşünce, tebrikler.quote:
Orijinalden alıntı: sonurakarquote:
+1
Alıntıları Göster
-
Yanlış yere ilan açmışsın dostum. Buradan kimseye güvenemezsin. Adam belki de senden alır satar başkasına. Yakınlarda yok mu bir ihtiyaç sahibi. İnşaatçılara bile verebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: yagmursuz
güzel düşünce, tebrikler.
Alıntıları Göster -
quote:
arkadaşlar hiç yoktansa beğenin bugün olmaz yarın karşılaşırsınız olumlu olumsuz.
@carlitoss onu yapacak kadar şrfszler vardır onun için bizzat emin olmak için kendin götürüp vereceksin aslında.
-
verecek birini bulamassanız ki sanırım bulamassınız kadıköy biraz farklıdır. evinizde giyim elektronik eşya ne var sa kullanmadığınız bunları sizden evinizden gelip alan ihtiyaç sahiplerine istanbul ili sınırları içinde ulaştıran büyükşehirin bir kurumu var 4440093 bu numarayı arayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: yagmursuz
güzel düşünce, tebrikler.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 26 Aralık 2012; 1:11:20 >
-
Güzel bi düşünce fakat konu dışı özel bölümü daha uygun diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: serdar1457
verecek birini bulamassanız ki sanırım bulamassınız kadıköy biraz farklıdır. evinizde giyim elektronik eşya ne var sa kullanmadığınız bunları sizden evinizden gelip alan ihtiyaç sahiplerine istanbul ili sınırları içinde ulaştıran büyükşehirin bir kurumu var 4440093 bu numarayı arayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- göz göze gelince gözlerini kaçıran kadın
- okulu bırakmak istiyorum
- krediyi erken kapatmak avantajlı mi
- ruhunu şeytana satmak
- prozac akşam içilir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X