Şimdi Ara

İİBF OKUYUP İYİ YERLERE GELEN HİÇ KİMSE YOK MU ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
37.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafanı kullanırsan iibfden cikinca iyi yerlere gelirsin.

Biraz cevren ve ingilizce olursa da Süper olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye üniversite sınavına giricem eşit ağırlıktan.Hedefim Yıldız Teknik veya Marmara'da iktisat okumak.Film diziler sağolsun ingilizcem kelime olarak olmasada dil bilgisi ve konuşma olarak ileride sayılır.Orta derecede almancam ve aileden kalma temel bulgarca bilgim var.Avrupa birliği vatandaşıyım ayrıca.Yurtdışında çalışmak istiyorum iktisat okuyarak,illa boun,odtü bilkent tarzı yerlere mi gitmem lazım şimdi ?Yıldız Teknik,İÜ,Marmara gibi üniversitelerde türkiye ortalamasının üstünde kaliteli kurumlar sayılırlar.Niye kimse onları örnek olarak göstermiyor anlamıyorum
  • iibf bitti artık hiç okumayın
  • iibf nin sıkıntısı bir meslek kazandırmaması.Mesela bir makine mühendisinin işini kendi meslektaşları dışında kimse yapamaz tabi mesela kimya ağırlıklı bir konu var diyelim kimya mühendisi de işe biraz dahil olabilir.Ya da elektrik mühendisi adam elektrik makinaları hakkında bir iş var başka hiç bir meslek grubu onun iş alanına dahil değil. Ancak iibf de böyle bir durum yok bu fakültede tüm meslek grupları birbiri içine kesişiyor yetmiyor endüstri mühendisi,matematik mezunu adamlar da bu kümeye giriyor.Hatta ve hatta mühendislik bilimleri bile giriyor adamın matematiği iibf bitiren adamın 10 katı en az. Hiç bu bölümlerle ilgili iş ilanlarına baktınız mı adamlar yazmış iibf,endüstri mühendisliği,matematik veya temel mühendislik bilimlerinden lisans mezunu aranıyor .Bu skala çok geniş işsizlik mevzusu buradan geliyor neredeyse matematik finans bilen herkes senin rakibin.
  • Hahahah ben iktisat okudum isciyim iyi bir yerde ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İibf çoğu boşa okur çünkü çoğu öylesine yazar ve yarım yamalak yola devam eder . İçine sinmediğiniz işi seçmeyin yapmama olasılığınız daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 4 Temmuz 2023; 22:41:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bi yer mi kişiden kişiye göre değişir fakat mezun olduktan sonra Big4 şirketlerinden birinde işe girdim. Sorusu olan varsa özelden yazabilir

Edit: Yaklaşık 2 senedir çalışıyorum

Edit: İşletme mezunuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 5 Temmuz 2023; 0:31:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keynesinkızı kullanıcısına yanıt

Maaşın iyiyse gerisini boşver masa başında asgari ücret alan bir sürü enayi var türkiyede

• The Management kullanıcısına yanıt

Ülkenin yarısı işletme mezunu çoğuda işsiz yada asgari ücretli olduğu için başarı sayılır normalde sayılmaması gerekirken

• Evet ben hem masabasi hemde yüksek alıyorum ama yorucu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keynesinkızı kullanıcısına yanıt

İş ne hocam işçiyim yazınca üretim falan sandım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.