Şimdi Ara

İkame aracı teslim etmek hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben bu sene Şubat ayında geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı servise gittim, ve 02.04.2013 tarihinde aracımı servise teslim ettim. Aynı gün bana ikame araç verdiler (hasar dosyası önceden açık olduğu için ve ikame araç başvurusunu bir önceki gün, yani 01.04.2013 tarihinde yaptığım için). Aracımı bugün, yani 03.03.2013 tarihinde servisten teslim aldım. Bana ikame aracı 4 günlük tahsis etmişlerdi, Salı günü öğleden sonra aldığım arabayı Cumartesi günü öğleden önce teslim etmem gerekiyor. Şimdi ben aracımı teslim aldığım için, ikame aracı erken teslim etmek durumunda mıyım? İkame araca 4 gün kullanacağım için biraz fazla yakıt aldım, onu tüketmeden teslim etmek istemiyorum açıkçası. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zergo

Arkadaşlar merhabalar. Ben bu sene Şubat ayında geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı servise gittim, ve 02.04.2013 tarihinde aracımı servise teslim ettim. Aynı gün bana ikame araç verdiler (hasar dosyası önceden açık olduğu için ve ikame araç başvurusunu bir önceki gün, yani 01.04.2013 tarihinde yaptığım için). Aracımı bugün, yani 03.03.2013 tarihinde servisten teslim aldım. Bana ikame aracı 4 günlük tahsis etmişlerdi, Salı günü öğleden sonra aldığım arabayı Cumartesi günü öğleden önce teslim etmem gerekiyor. Şimdi ben aracımı teslim aldığım için, ikame aracı erken teslim etmek durumunda mıyım? İkame araca 4 gün kullanacağım için biraz fazla yakıt aldım, onu tüketmeden teslim etmek istemiyorum açıkçası. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Maalesef ikame araç süresi ne ise o süre içerisinde araç sizde kalabilir, süre bitiminde aracı teslim etmeniz gerekmektedir. Servis ile görüşerek süresini uzatmak istediğinizi belirtin, servis insiyatif kullanabilir eğer isterse.

• quote:

Orijinalden alıntı: hie
    Maalesef ikame araç süresi ne ise o süre içerisinde araç sizde kalabilir, süre bitiminde aracı teslim etmeniz gerekmektedir. Servis ile görüşerek süresini uzatmak istediğinizi belirtin, servis insiyatif kullanabilir eğer isterse.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler, ikame aracı temin eden firmayı arayıp kendi aracımı teslim aldığımı söyleyerek aracı erken teslim ettim, bahsettiğim yakıtı da helal ettim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.