Edit: Aşağıda herkes her ürün mağazada olamaz demiş, ikeanın 100lerce koltuk ailesi falan yok, 8-10 tane koltuk serisi var. Bu FAMMARP koltuk ailesi hiç bir mağazada Türkiye'de hiç bir mağazada yok, ne teklisi ne ikilisi ne L si ne ters L si ne üçlüsü ne kolçağı hiç bir şeyi hiç bir mağazada yok. Selam herkese, IKEA'da bir koltuk takımı beğendim ve satın almayı planlıyordum, bazılarınız biliyordur, ikeadan bir ürün aldığınızda mağazadan eve teslimatı kendiniz yapmıyorsanız %10 teslimat bedeli alınıyor. Bu sebeple beğendiğim koltuğu IKEA mağazasına gidip kendim alayım diye düşünüyordum. Koltuk bu: Sadece internet mağazasında stokta var: Bu koltuğun ürün ailesindeki tüm koltuklar sadece internet mağazasında stokta var, teklisi de üçlüsü de köşe takımı da sadece internette var: Sonuç olarak ben ne bu koltuğu ne benzerlerini asla mağazadan alamıyorum, ama hepsi internet stoğunda var ne hikmetse, güncel ve stoklu bir ürün yani, 3 iş gününde kargo yazıyor hepsinde. Şimdi dananın kuyruğunnun koptuğu yere geleyim: Evet bu koltuklar mağazada yok diye benden 4800 tl daha istiyorlar :) Depodan gidip alsam kabul etmezler. Büyük aracım var teslimatı kendim yaparım sorun değil ama mağazada yok, illa o nakliye bedelini alacaklar. IKEA pahalı ama en azından dürüst bir markaydı, ürünleri dandik veya sağlam farketmez, ne ise oydu ama artık o da ülkeye uyum sağlamış. Kazıklama modunu aşıp dolandırıcı moduna geçmişler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 22 Temmuz 2024; 13:49:29 > |
Bildirim