Şimdi Ara

IKEA da ülkeye ayak uydurmuş ve şark kurnazı olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Aşağıda herkes her ürün mağazada olamaz demiş, ikeanın 100lerce koltuk ailesi falan yok, 8-10 tane koltuk serisi var. Bu FAMMARP koltuk ailesi hiç bir mağazada Türkiye'de hiç bir mağazada yok, ne teklisi ne ikilisi ne L si ne ters L si ne üçlüsü ne kolçağı hiç bir şeyi hiç bir mağazada yok.

Selam herkese,

IKEA'da bir koltuk takımı beğendim ve satın almayı planlıyordum, bazılarınız biliyordur,

ikeadan bir ürün aldığınızda mağazadan eve teslimatı kendiniz yapmıyorsanız %10 teslimat bedeli alınıyor.

Bu sebeple beğendiğim koltuğu IKEA mağazasına gidip kendim alayım diye düşünüyordum. Koltuk bu:

Sadece internet mağazasında stokta var:

Bu koltuğun ürün ailesindeki tüm koltuklar sadece internet mağazasında stokta var, teklisi de üçlüsü de köşe takımı da sadece internette var:

Sonuç olarak ben ne bu koltuğu ne benzerlerini asla mağazadan alamıyorum, ama hepsi internet stoğunda var ne hikmetse, güncel ve stoklu bir ürün yani, 3 iş gününde kargo yazıyor hepsinde.

Şimdi dananın kuyruğunnun koptuğu yere geleyim:

Evet bu koltuklar mağazada yok diye benden 4800 tl daha istiyorlar :) Depodan gidip alsam kabul etmezler. Büyük aracım var teslimatı kendim yaparım sorun değil ama mağazada yok, illa o nakliye bedelini alacaklar. IKEA pahalı ama en azından dürüst bir markaydı, ürünleri dandik veya sağlam farketmez, ne ise oydu ama artık o da ülkeye uyum sağlamış. Kazıklama modunu aşıp dolandırıcı moduna geçmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 22 Temmuz 2024; 13:49:29 >

• Almayın aldırtmayın. Böylelerine bir kuruş vermek saçmalık
  • İsrail firması kaptırmayın para yataş alın bellona vb alın,

• 10'larca, belki de 100'lerce koltuk modeli var IKEA'da, hepsini mağaza stoğunda tutmasını beklemiyorsunuz değil mi?

• Ortada yanlış bir durum yok . Her ürünün mağazada olması imkansız çünkü ikea'nın bir dünya ürünü var . Yani özellikle yapılmış bir şey değil . Mağazada da olan bir koltuk takımı seçerseniz nakliye işini kendiniz yapabilirsiniz.
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    İskandinavların firmayı da İsrail’e bağlamayın artık. İsveç ile İsrail’in ne alakası var. Destekliyordur o ayrı ama koskoca İsveç firmasına da İsrail firması denmez yani.
  • Bence sadece bekleyin. İkea mağazalarında sirkülasyon çok fazla oluyor. Mağazada olmayan bir ürün bir ya da iki ay içinde illa ki stoklara giriyor. Benim bugüne kadar bekleyip de mağaza stoklarına girdiğini görmediğim bir ürün olmadı hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Her ikiside i harfi ile başlıyor yetmez mi,

İslam da i harfi ile başlıyor. İkisi de islam ülkesi galiba.

Psikiyatrik destek almalısınız her sakallı dedeniz değilse her i ile başlayan marka İsrail malı değildir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.