< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IKEA İftar Menüsü 2023
-
-
pide sınırsız mı ? o zaman karın doyar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal zamanda bile haftasonlari uzun sure sira bekleyip, sonra uzun sure oturacak yer bulmaniz gerekiyor. Iftar saatlerini dusunemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalabalığı gören bir daha oruç tutmayabilir, o derece rezalet. yer tutan insanlar da ayrı bir rezalet.
-
15 sene evvel Ümraniye İKEA ilk açıldığında teyzeler beleş olan kola makinelerinden damacanalara kola doldururdu da hiç sesimizi çıkarmadan sıramızı beklerdik...
-
gidilmez oraya kesinlikle. iftar saatinde orucunu ayakta açarsınız. yemeğinizi de 30 dk sonra bir yere oturup rahatça yiyebilirsiniz.
-
Normalde tek tek ne kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Domuz eti yeğenim orucunuz kabul olmaz
son 2 senedir her hafta 1 kez kartal şubesine gidip rahatça yemeğimi alıyorum, oturacak yer de buluyorum. iftardan 1 saat önce gitmek yeterli oluyor. menü aşırı doyurucu.
-
sıramızı beklerdik derken, sen de mi elinde damacanayla sıradaydın ?
yalnız bu fiyat iftardan yarım saat önce aktif oluyor.
yer bulma ile alakalı saati söylemiştim.
-
62 idi sanırım
Bence menü olarak bir esprisi yok
tek tek alırsan
*Köfte 62 TL
*Akdeniz salata: 34 TL
*Çorba 21 TL
*pide 6 tl
*su 5 tl
*hurma zeytin 5 tl
toplam 133 TL
-
Eskiden tatlı da vardı, kaldırmışlar.
Markette satılan hazır kazandibi, 10 TL.
Ekleseniz ölmezdiniz
-
gayet doyurucu menü hafta içi rahat oluyor, yıllardır arada gider yerim , atmosferi yemek yenen yer biraz olsa premium hissi veriyor, fiyat şuanki koşullara göre nispeten iyi, dışarda daha ucuza halledilebilen varsa söylesin, avmlerde pidem, burger , popeyes, menülerinin yanına çorba ve su yapıştırıyorlar, iftar menüsü olarak veriyorlar isteyen ondan yesin
-
Carrefour'un yemek bölümü daha iyi. Açık ara hem de. Her yerde yok maalesef. Örneğin forum istanbul'da kasap veya balık bölümünden istediğini alıp ücretsiz şekilde mangala veriyorsun. Salatanı içeceğini de alıp piknik havasında doyurucu ve lezzetli bir yemek yiyorsun. 1.2 kilo tekirdağ, inegöl ve kasap karışık köfte, salata ve içeceğe 300 lira verdik geçen hafta. Ondan iki önce ikeaya şu açıkçası hiç sevemediğim değişik isveç köfteli menü için 260 lira vermiştik. İki kişi fiyatı. Carrefour çok daha iyi geldi o yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 8 Nisan 2023; 18:29:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anladım hocam, öle tarz yere gitmiştim carrefourda değil, kendin pişir kendin ye havasında, denk gelirse denerim, benim restorant kampanyası oluyor yüzde 15 indirim alıyorum. her yer restorant olarak geçmiyor, bende fazla macera aramıyorum, teşekkürler.
Normal zamanda bile haftasonlari uzun sure sira bekleyip, sonra uzun sure oturacak yer bulmaniz gerekiyor. Iftar saatlerini dusunemiyor.
|
pide sınırsız mı ? o zaman karın doyar.
|
kalabalığı gören bir daha oruç tutmayabilir, o derece rezalet. yer tutan insanlar da ayrı bir rezalet. |
sıramızı beklerdik derken, sen de mi elinde damacanayla sıradaydın ?
|
15 sene evvel Ümraniye İKEA ilk açıldığında teyzeler beleş olan kola makinelerinden damacanalara kola doldururdu da hiç sesimizi çıkarmadan sıramızı beklerdik... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X