Şimdi Ara

İkea kasa sırasında başımdan geçenler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu gibi durumlarla karşılaşıyorum ama nazik insanlar daha fazla benim gördüğüm. Yaşanılan şehire göre de değişiyor (Denizli'de yaşıyorum). Ben hayatımda İzmir insanı kadar nazik ve medenisini görmedim. Nezaketin ve hoşgörünün eğitim durumuyla da paralel olduğunu düşünüyorum kesinlikle dinle alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa yapısı bu..

Sıra verirsin izin istersin saf ,salak olursun ortamda.Ama kaynak yaparsın sıvışırsın vay çakal derler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Psikiyatr muayenehanesinde bekliyorduk arkadaşımla Şişlide, adamın biri geldi randevusu arkadaşımınkinden 30 dakika sonra olmasına rağmen doktorun yanına girmeye çalıştı, arkadaşım da tuvalete gitmişti dedim ben ses edeyim adama

- beyefendi bizim 18.30da? Sizin de 19.00 olmalı?

- kardeş hepimiz sorunluyuz zaten, o kadar sorun içinde yarım saati mi düşünelim?

Allah'tan o an asistan müdahale etti de ortamda tartışma büyümedi

O adama yarım saat değil yarım yıl bile fayda etmez.

Len bu nasıl iş ya..Adama bak
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Acaba niye Türbanlı olduklarını özellikle belirttiniz.Türbansız olsalar türbansızmı yazıcaktınız.
  • Tepeden tırnağa herkes hırsız ülkede, mutlu olmak istiyorsan hırsız olmak zorundasın (başkasının hakkını gasp etmekte hırsızlıktır) yapamıyorsan yallah batıya. Yada burada kalıp kanser olmaya devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyarlı insanlar az .

Yapay ve duyarsız yaratık çok.

Hak yemekten fazlası hak gasp etmek bu yaşananlar

• Halk otobüslerinde buna benzer sıkıntılar yaşıyorum hep.

Bilen bilir otobüsün arka tarafında daha fazla koltuk var,ayakta giderken bir çift geldi önde yer var müsaade eder misiniz diye çekilmemizi istediler yanımda bir abi var beraber duymazdan geldik,bir kere daha tekrar açılmamızı istedi zorlayarak arkaya geçtiler.

İnenler oldu hemen koltuklara yapıştılar sağlı sollu.Gençler katiyen yaşlılara,muhtaçlara yer vermez.

Her sabah buna benzer olaylar yaşadığım ve sürekli hep aynı sima insanlar oldukları için ücreti neyse arkadaşımla işe gidip geliyorum.

Başka bir Büyükşehirden geldim Ankaraya ama Anadolu insanın yobazlığı,çakallığı varmış cidden.Sadece otobüs mevzusu değil en ufak menfaat için neler yapıldığını gördüm.

• Bu tiplere eskiler bir deyim üretmiş ' Şark Kurnazı' her yerdeler maalesef , çoğu hır-gür kavga bu sebepler den çıkıyor .
  • Ben de çok ayar olduğum bir konuyu dile getireceğim;
    Sadece ilk mesajı okuyabildim. Şimdi marketlerde sırada duruken yeni bir kasa açılınca kasiyer "sıradan alayım" diyor ya bu ifade yanlış. Bence şöyle seslensin;

"En kul hakkı yemeye meyilli olanınızı alayım..."
    En açıkgöz olanınızı alayım..."
    "0-100'ü en iyi olanınızı alayım..."
  • Beyler buradaki üyelerin neredeyse hepsinin başından böyle mevzular geçmiştir. Çünkü toplu halde yaşamayı bilmeyen bir ülkeyiz, benciliz ve iyi niyetli değiliz...Bir tek kendimiz yaşıyor gibi davranışlar sergiliyoruz.

İşin dahada kötüleştiği durumsa yaptığımız hataları kabul etmiyoruz, eğer karşımızdaki iyi niyetliyse dahada yüzsüz pişkin halde tavrımızın yaptıklarımızın arkasında durmaya çalışıyoruz.

Gün içinde insanlarla ne kadar yüzgöz olursanız o kadar farkına varıp durumu anlarsınız.
  • Şu çılgın Türkler (:

• Mesajları okuyunca her gün yaşadığım ve Amerikalı lise basan gençler gibi silahı alıp herkesi tarama isteği uyandıran olaylar aklıma geldi.

İzmir'de oturanlar bilir sabahları İzban, Walking Dead seti gibi oluyor. Durakta binerken doğal olarak herkes sıkışıyor ve binmeye çalışıyor. Bu normal sonuçta işine gücüne geç kalmak istemiyor. Sen sıkışıp, ite ite bindin. Bunda sorun yok ama bir sonraki durakta 5 dakika sonra başka biri binmeye çalıştığı zaman 'kardeşim sonraki metroyu bekle bak yer yok' deme bari. Aynısını sen yapalı 5 dakika oldu. Bir de bizim işimiz gücümüz var diyenler oluyor. Başka kimsenin yok tabi saat 7'de keyfime bir gezeyim diye metroya binmiştim ben de.

Daha çok sinir eden inenlere asla fırsat verilmemesi. Eğer normal, eğitim görmüş, kurallara uyan biriyseniz inmeniz baya zor. Patur kütür direk binmeye çalışıyorlar. Her sabah denk geldiğim binen kör bir adam var. Artık oturmak, binmek için ne kadar hırs yaptılarsa biri de çıkıp diğerlerine yer vermiyoruz inmesi için fırsat tanımıyoruz bari kör vatandaşa izin verelim yok. İttiren, eden bile çıkıyor. Adam inemediği için aradan biri çıkıp koluna girip patur kütür çarparak millete inmesine yardımcı oluyor. İnsanlar öyle hale geldi ki kurallar uyarak inmek mümkün değil.

• ru1ns R kullanıcısına yanıt
    Altın kapılarımız kan oldu ru1ns

• Çok haklısınız galileoscr bey

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Örnek o kadar çok ki.
    Bu yaz lunaparkta 6 yaşındaki kızımla trenimsi hızlanıp yavaşlayan bir şeye bineceğiz bir nevi minik rollercoaster.
    En öne binmek için özellikle bir öncekine binmedik ve bekledik sıranın en önündeyiz.

Kapı açıldı biz gidiyoruz, arkamızdan kızım yaşlarında bir başka ufaklık kız yanımızdan koşup en öne bindi.
    Gittim kibarca, canım bak biz de en ön için sıra bekliyorduk deyip kaldırdım ve bindik.
    Dışarıda bekleyen bir kadın, artık annesi mi başka bir yakını mı bilmem başladı bize söylenmeye.
    Çocuk oturmuş işte kaldırılır mıymış, ne terbiyesiz mişiz.

Ya senin ki çocuk da benimki eşantiyon mu, biz eşek başı mıyız bekliyoruz sıranın en önünde bir öncekine binmeyip.

Kadına önce güzelce, bakın hanımefendi, biz en önde özellikle orası için bekliyorduk, özellikle oraya binecektik bunun için sırada bekledik dedim ama nafile.
    Kadın laftan anlamıyor, arkadan terbiyesiz vb gibi laflar ediyor. Ufacık çocuğu niye kaldırıyormuşum, kabaymışım falan.
    Artı dayanamadım sesimi yükselttim, ama en ufak hakaret kötü söz söylemedim, sadece bağırarak konuşmaya başladım asıl sensin terbiyesiz, çocuğuna böyle mi eğitim veriyorsun sırada beklemeyi böyle mi öğretiyorsun diye. Bu sefer de dışarıdan başka birileri, kadına niye bağırıyorsun diyor.

İyi bari, kadın diye kendi her haltı söylesin, çocuğumun hakkını gasp etsin, bir de üste çıksın.
    Biz çocuğumuza, aman çöp atmasın, başkalarıyla kibar konuşsun, sırada beklesin diye terbiye vermeye çalışalım, böyle densizler de hayatın her alanında senin haklarını bir şekilde gasp etmeyi öğretsin çocuğuna. Sonra bu ülke neden böyle.

Allah kolaylık versin hocam.Bu ülkede erkek mağduriyeti var açık bir şekilde.Birkaç sığır erkek gider hanımını döver televizyona çıkıp kadınlara eşitlik tanınmıyor derler (Bu hoş bir şey değil kesinlikle savunmuyorum adamın yaptığı edepsizlik)Fakat bu tür olaylarda en çok bizlerin başı yanıyor.Artık toplumda kadınlara karşı kendimi savunamıyorum(sözlü olarak bahsediyorum) Allah sonumuzu hayır etsin, birgün dayanamayıp birine çok kötü patlayacam sonra linç olacam.

Migrosta sırada beklerken kadın önüme atlamıştı, napıyorsunuz sıra ver dediğimde ise sırada bekliyimde arkadan fortlasınlar mı demişti donup kalmıştım

Edit:Şunuda eklemeden geçemiyeceğim.Arkadaşla metrobüste karşılıklı oturuyorduk.Ben yolu izliyordum, oda uyuyordu (uyuyordu derken gözünü kapatmış kestiriyordu) Birden yaşlı bir amca gelip arkadaşı omzundan sirkeledi, uyuma numarası yapmada eşime yer verdi.Donup kaldık arkadaşta sabır çekti.Ne olursa olsun yaşlı bir insana laf söylemek beni huzursuz ediyor ama yaptığı çok yanlıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 20 Aralık 2017; 0:25:43 >

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten uçağı kaçma tehlikesi olan birçok kişi gördüm, uçağım kaçıyor diye diye öne geçtiler, kimse de laf etmedi. Bence olması gereken de bu.
  • 2 sene once markette kasada sirada bekliyoruz ailecek. Onumuzdeki kadin cok sıkılmıs olacsk ki burnunu karistirmaya basladi. biz de ailecek bulgarca rusca biliriz. babama dedim ki bulgarca olarak. tipine soktuguma bak burnunu karistiriyor diye. kadin da bulgarca biliyormus. donup bana dedi ki asil ben senin tipine sokayim. ama turkce olarak dedi. herkes kadina bakiyor. ben de dedim ki deli heralde ses etmeyin. millet gulmeye basladi. kadin da morali bozuk olarak kasadan gecti gitti. bu da boyle bir garip animdir. ayni sekilde bulgarca cevap verse pardon diyip ozur dilerdim. ama dikkati ustumuze cekince isin icinden siyrilmak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta doğu ülkesi deyip geçiyorum. kurtulacağım günü düşünüyorum sonra ne olursa olur umrumda değil ha diyelimki kurtulamayıp battık hep beraber batacağız suriyeden ıraktan beter olalımda görsünler kurallara uymaya çalışan insanlara nazik insanlara hayat her türlü zehir zaten bunlarla. onlara da zehir olsun. artık benim aklıma iyi birşeyler maalesef gelmiyor.
  • Hocam konuyla alakasız olacak belki ama dönel kavşağa baba demeyen tek Bursalı'sınız sanırım. Benim çevremdeki herkes baba diyor çünkü .
  • ptt de 70 küsür yaşında adam önüme geçti, sıra var dayı dedim arkaya geçti söylene söylene.

geçmeden önce izin istese tabi buyur dayı diyeceğim yaştaydı adam ama izin istemeden atlayınca sıradakiler de aynı şeyi söyledi, izin istese verirdik vs...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.