Şimdi Ara

İkea kasa sırasında başımdan geçenler... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Memlekette cahillik ve hak yemek bildiğiniz moda oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki mesajları okuyunca hepsinin benimde başımdan geçtiğini farkettim.Nefret ediyorum bu tip insanlardan bir imkanım olsada gitsem şu cahillerin arasından.
  • Yazınızın son 2 paragrafında yerden göğe haklısınız üstadım. Bıktırıcı bir sosyal çöküntü bu bizdeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Hocam dediğiniz olaya çok benzer bir olay 2 hafta önce Esenboğa Havalimanı'nda başıma geldi. Güvenlik kontrolleri olan yerde (ilk ana girişteki değil , bekleme salonuna geçerkenki) millet zaten sabahın köründe uyanıp gelmiş saat 7:15 filan . Yaklaşık 100-150 kişi sırada bekliyordu aşırı yoğunluk vardı .

Benim artık geçmeme çok az kişi kalmışken arkadan bir ses duydum . Türbanlı 2 kadın (birisi 30 yaşlarda,öbürü 40 filan) yanlarında da çocuk var ; bunlar o bekleme şeritlerinin altından geçip en öne geçmeye çalışmış.

Tam geçecekken arkadan bir adam bağırdı napıyorsunuz sıra var diye.Kadın aynen şunu dedi "uçağımız var yetişicez de o yüzden öne geçiyoruz" , adam "bizim de uçağımız var yarım saat sonra kalkıyor , biz enayi miyiz bekliyoruz" dedi. Tabii sonra paşa paşa sıraya geçtiler iyi oldu . Böyle kuralları çiğnemeye ve çakallığa meraklı çok kişi var.

hmm demek türbanlı. 2 bayan türbanlı. türbanlı 2 bayan. mesajı aldık kardeş vurguladın güzelce gerisini yazmasan da olurdu

Ulan osuruktan nem kapıyorsunuz, hemen mağdur edebiyatı yapacak bir yer buluyorsunuz.. Kadın türbanlıysa adamın kadını betimleme ve anlatma şekli ne olmalıdır? Türbanlıysa başı kapalıysa bunu belirtecek tabiki.

Boş yapma. Belirtecekmiş tabi ki. Ben açık kadın oldu mu 2 açık kadın demiyorum ya da kapalı olduğunda da belirtmiyorum.

Neden çünkü insanların giydikleriyle veya inanışlarıyla problemim yok sizin gibi.

Biz şortlu kadına tekme atıldığında da aynı tepkiyi gösterdik, kapalı kadın dövüldüğünde de. Sizin yaptığınız ise iki yüzlülüktür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erwin kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir gün çok önemli bir toplantınıza geç kalırsınız da işinizden olursunuz. Size geçerli sebepler sayacaktım ama ne önemle olduğu önemli değil sonuçta GÜNLER AYLAR ÖNCESİNDEN ALINIYORRRR BİLETLERRRR.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

İnşallah bir gün çok önemli bir toplantınıza geç kalırsınız da işinizden olursunuz. Size geçerli sebepler sayacaktım ama ne önemle olduğu önemli değil sonuçta GÜNLER AYLAR ÖNCESİNDEN ALINIYORRRR BİLETLERRRR.

Hiçbir zaman geç kalmadım kalmam da. Geçeceksiniz bunları. Vurdumduymaz insanların problemleri benim niye umurumda olsun ki? Uçağın varsa 2-2,30 saat önceden orada olursun. Bu senelerdir standarttır. Trafiğini bokunu püsürünü hesaplayın gidin işte. Çok zor bir iş değil. Önemli toplantıya geç kalacakmışım.

Sizin gibi iyi niyetli insanlar oldukça %1 gerçekten elinde olmayıp geç kalan kesim hep ezilecek benim gibiler tarafından. Çünkü %99'luk kesimin üçkağıtçı ve fırsatçı olduğu bir ülkede yaşıyorum ben, bu iyi niyetinizden biraz vazgeçin bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dediğiniz olaya çok benzer bir olay 2 hafta önce Esenboğa Havalimanı'nda başıma geldi. Güvenlik kontrolleri olan yerde (ilk ana girişteki değil , bekleme salonuna geçerkenki) millet zaten sabahın köründe uyanıp gelmiş saat 7:15 filan . Yaklaşık 100-150 kişi sırada bekliyordu aşırı yoğunluk vardı .

Benim artık geçmeme çok az kişi kalmışken arkadan bir ses duydum . Türbanlı 2 kadın (birisi 30 yaşlarda,öbürü 40 filan) yanlarında da çocuk var ; bunlar o bekleme şeritlerinin altından geçip en öne geçmeye çalışmış.

Tam geçecekken arkadan bir adam bağırdı napıyorsunuz sıra var diye.Kadın aynen şunu dedi "uçağımız var yetişicez de o yüzden öne geçiyoruz" , adam "bizim de uçağımız var yarım saat sonra kalkıyor , biz enayi miyiz bekliyoruz" dedi. Tabii sonra paşa paşa sıraya geçtiler iyi oldu . Böyle kuralları çiğnemeye ve çakallığa meraklı çok kişi var.

hmm demek türbanlı. 2 bayan türbanlı. türbanlı 2 bayan. mesajı aldık kardeş vurguladın güzelce gerisini yazmasan da olurdu

Ulan osuruktan nem kapıyorsunuz, hemen mağdur edebiyatı yapacak bir yer buluyorsunuz.. Kadın türbanlıysa adamın kadını betimleme ve anlatma şekli ne olmalıdır? Türbanlıysa başı kapalıysa bunu belirtecek tabiki.

Boş yapma. Belirtecekmiş tabi ki. Ben açık kadın oldu mu 2 açık kadın demiyorum ya da kapalı olduğunda da belirtmiyorum.

Neden çünkü insanların giydikleriyle veya inanışlarıyla problemim yok sizin gibi.

Biz şortlu kadına tekme atıldığında da aynı tepkiyi gösterdik, kapalı kadın dövüldüğünde de. Sizin yaptığınız ise iki yüzlülüktür.

Tabiki açık kadın diyemezsin, işin normal tarafı olan kadınları özellikle açık olarak belirtmeye gerek yok. Fakat kafasına örtüyü bağlamış diğerlerinden sözde daha namuslu düzgün olduğunu ima eden mantığa göre öylede olması gereken kadınların o açık dediğiniz kadınlardan daha yanlışta olması basit bir sırada bile hak çalması çok ironik. Unutma etki tepkiyi gösterir üzerimizde baskılar oldukça daha çok nefret duyup ayrışacağız.

• O tip vurdum duymaz insanlar ses çıkartmayan pısırık insanlar yüzünden öyleler. Sesinizi çıkartırsanız bu beleşçi ve fırsatçı alışkanlıkları çalışmayacağı için bırakacaklar.

Herşeyi ''eğitim yok, sistem çürük'' diyerek kendi sorumluluğunuzdan başka bi tarafa atmayın. Topu taca atarak ancak oyunu yavaşlatırsınız. Ama oyun devam ediyor. Ses çıkarın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki açık kadın diyemezsin, işin normal tarafı olan kadınları özellikle açık olarak belirtmeye gerek yok. Fakat kafasına örtüyü bağlamış diğerlerinden sözde daha namuslu düzgün olduğunu ima eden mantığa göre öylede olması gereken kadınların o açık dediğiniz kadınlardan daha yanlışta olması basit bir sırada bile hak çalması çok ironik. Unutma etki tepkiyi gösterir üzerimizde baskılar oldukça daha çok nefret duyup ayrışacağız.

Normali sen mi belirliyorsun. Ayrışması mı kalmış söylediğine bak normali açık olmalarıymış. Fikrin zerre umrumda değil ne düşündüğüne de karışmam. Sen benimkine karışmadığın sürece. Şimdi tatava yapma lütfen blokla geç beni.

• Bir keresinde bende üniversitede yemekhane sırasında bekliyorum 2 3 tane kız geldi öne girdiler neyse la havle dedim o sırada bunların başka bir arkadaşı daha geldi o da önümüze geçti pardon ama önüme geçmezseniz iyi olur dedim ama arkadaşlarım burda dedi kız bende iyi ama bizde sıra bekliyoruz dedim başıyla onaylar bir şekilde tamam dedi. Ama yinede utanıp arkaya geçmedi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.