|
Bildirim
|
ATM sırasındayken birisi önüme geçti. "Önüme geçtiniz" dedim. "Görmedim seni ben 50 yaşındayım" dedi. "Ben de 45 yaşındayım noolmuş?" dedim. Sonra arkaya geçti. Beni genç gördüğü için sevinmedim de değil :)
|
Örnek o kadar çok ki.
Bu yaz lunaparkta 6 yaşındaki kızımla trenimsi hızlanıp yavaşlayan bir şeye bineceğiz bir nevi minik rollercoaster. En öne binmek için özellikle bir öncekine binmedik ve bekledik sıranın en önündeyiz. Kapı açıldı biz gidiyoruz, arkamızdan kızım yaşlarında bir başka ufaklık kız yanımızdan koşup en öne bindi. Gittim kibarca, canım bak biz de en ön için sıra bekliyorduk deyip kaldırdım ve bindik. Dışarıda bekleyen bir kadın, artık annesi mi başka bir yakını mı bilmem başladı bize söylenmeye. Çocuk oturmuş işte kaldırılır mıymış, ne terbiyesiz mişiz. Ya senin ki çocuk da benimki eşantiyon mu, biz eşek başı mıyız bekliyoruz sıranın en önünde bir öncekine binmeyip. Kadına önce güzelce, bakın hanımefendi, biz en önde özellikle orası için bekliyorduk, özellikle oraya binecektik bunun için sırada bekledik dedim ama nafile. Kadın laftan anlamıyor, arkadan terbiyesiz vb gibi laflar ediyor. Ufacık çocuğu niye kaldırıyormuşum, kabaymışım falan. Artı dayanamadım sesimi yükselttim, ama en ufak hakaret kötü söz söylemedim, sadece bağırarak konuşmaya başladım asıl sensin terbiyesiz, çocuğuna böyle mi eğitim veriyorsun sırada beklemeyi böyle mi öğretiyorsun diye. Bu sefer de dışarıdan başka birileri, kadına niye bağırıyorsun diyor. İyi bari, kadın diye kendi her haltı söylesin, çocuğumun hakkını gasp etsin, bir de üste çıksın. Biz çocuğumuza, aman çöp atmasın, başkalarıyla kibar konuşsun, sırada beklesin diye terbiye vermeye çalışalım, böyle densizler de hayatın her alanında senin haklarını bir şekilde gasp etmeyi öğretsin çocuğuna. Sonra bu ülke neden böyle. |
böyle tipler çok çocuk adına üzülme bence çocuk adına iyi birşey yapmışsın en azından ilerde annesi gibi olmayacak
|
Psikiyatr muayenehanesinde bekliyorduk arkadaşımla Şişlide, adamın biri geldi randevusu arkadaşımınkinden 30 dakika sonra olmasına rağmen doktorun yanına girmeye çalıştı, arkadaşım da tuvalete gitmişti dedim ben ses edeyim adama
- beyefendi bizim 18.30da? Sizin de 19.00 olmalı? - kardeş hepimiz sorunluyuz zaten, o kadar sorun içinde yarım saati mi düşünelim? Allah'tan o an asistan müdahale etti de ortamda tartışma büyümedi |
Fazla yumuşak davranmışsınız, eşinizin hiç ses çıkarmamış olması ise enteresan. Neyse memleket bunlarla dolu. Bundan bin kat beterleri var bu hiçbir şey değil. Medeniyet denilen kavram işte tam olarak burada devreye giriyor.
|
işte bunlar hep çomar dediğimiz tipler
|
Şok marketti galiba tam hatirlamiyorum muz ve domates almiştim tartilmasi lazimdi kasada. Tam sıra bana geldi Yaşlı bir amca hicbir şey demeden önüme girdi sadece su almiş onu kasiyere verdi hemen (bu arada arkamda baskalarıda yoktu) neyse kasiyerle bi göz göze geldik ben başımı salladim tamam diye sonra okuttu 60 kuruş civari bir fiyat soyledi. Amca kızdı ne 60 kuruşu 30 kuruş yaziyor rafta diye kızdı kasiyere. Kasiyer kiz da karıştırmis olabilirsiniz diye nazikçe soyledi (su da bilindik bir markaydi 30 kuruş olma imkani yok) sonra amca 1-2 sn durdu sinirlendi 60 kuruşa su mu olur almiyorum dedi cıktı gitti
|
Acaba niye Türbanlı olduklarını özellikle belirttiniz.Türbansız olsalar türbansızmı yazıcaktınız.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 18 Aralık 2017; 14:20:15 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Aralık 2017; 18:29:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 18 Aralık 2017; 23:38:0 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remy_ -- 19 Aralık 2017; 10:21:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|