Şimdi Ara

İkea kasa sırasında başımdan geçenler... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şeklinde görülen bir ülkede normal durum bunlar
    gerçi bana hiç böylesi denk gelmedi ,ben zaten kendim az ürünü olan görürsem davet ediyorum ,beni boşuna bekleme diye
  • Görgüsüzlük, eğitimsizlik her noktada karşımıza çıkıyor. Okumuş kendini geliştirmiş bir bireyle köyünden adım atmamış insanlık görmemiş biri bir olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu olayı taksicilerle yaşıyorum ve acayip sinir oluyorum ben sola dönüş şeridine giriyorum çünkü SOLA DÖNECEM ama bu sarı şeytanlar (%1-2 istisna içerir) sağdan sıranın en başına geçiyor 3 5 sn de marsa gideceği için. Bu şekilde kural ihlali yapan 4 5 ticariye kasıtlı olarak çarpmışlığım var.

Not: Hiçbir kusur bana verilmedi.

• Ben artık laf anlatmaktan sıkıldım. Direk tutup itiyorum. 50 yaşında bir dayıyı kedinin yavrusunun tuttuğu gibi sıranın sonuna ittiğimde herkes dönüp bana cık cıklıyordu. Ben bunaldım artık böle gayvanlar ile uğraşmaktan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünya nufusu azalmalidir.

• italya yunanistan ve rusyada bizdeki çomarlarlıkların aynısı var özellikle bu üç ülkede bizimki kadar olmasa da böyle olaylar oluyor.Yapacak bişey yok malesef toplum genleri böyle
  • Son zamanlarda en uyuz olduğum şey istanbul da e5'ten yan yollara girerken sıra bekliyoruz ya, çakalların soldan yardırıp en önden kaynama çabaları bide ayak çekiyorlar sinyal yakiyolar! Kimseye artık bisey de diyemiyosun ortalık hayvan dolu . Emniyet şeriflerinden yardiranlar mi dersin , hele yaya geçitlerine parkedenlere kastı "simdi ceza yazarlar" diyorum neden diyor , yaya geçidine parkettin diyorum 2 cevaptan ilki; kamera neyim yok bisey olmaz! 2.ci cevapta arabanın içindeyim

• KortX kullanıcısına yanıt
    Bursalı değilim hocam ondandır :D
  • Ne yazık ki bunu frontal lobu az gelişmemiş insanlara anlatmak zor, sonuna kadar haklısınız... Kısaca:
    - Benim tek ürünün var geçebilir miyim demek neden bu kadar zor?
    - Bunu söylediğinizde olamayan gurur ve karizma pointiniz mi eksiliyor?
    - Rezil mi oluyorsunuz, utanıyor musunuz? anlamadım ki?

Daha dün aynısı başıma açık mavi markette geldi önden 2 bayan 1 erkek 3 kişi 25 kalem ürün almış yarısını ben ödeyecem, yarısını şunnarı şunnarı yanımdaki ödeyecek diyorlar kasiyere eywallah. Bende girdim sıraya bekliyorum. Bir tane abla (abla diyorum ama belki yaşıttır :) geldi arkamda, ben ürünlerimi kasaya koyarken 1 tane ürün almış sağa sola bakıyo, (hani trafikte orta şeritte giderken sağdaki araç önünüzde yarım araçlık boşluk açılmasını bekler ve bulduğu anda hamle yapıp sinyalsiz önünüze dalar ya aynı o misal) tam ben - sizin ürün az geçin isterseniz diyecektim ki...

Laps atladı öne -bin şu parayı bıraksam olur mu? dedi kasiyere, ve hızlıca bırakarak çekti, gitti... Öyle ya arkanda insan yok senin, demek ki beni muhatap alacak zihniyetin, saygın, terbiyen de yok senin.

Keşke olay burayla bitse hadi o çekti gitti, ondan sonra benim ürünler geldi kasiyer okutuyor, benim bir önümdeki 3 kişi mıyır mıyır ürün poşetliyor, daha benim ürünleri toplayamadan birde arkamdakinin işlemlerine başladı, onun ürünlerde geldi benimkinin üstüne bindi mi? ortada tost olduk :)))

• En büyük iş öğretmenlerimize düşüyor aslında. İyi eğitimciler gelecegin iyi ebeveynlerinide var edecekleri için böyle düşünüyorum. Ben haberlerde hep atanamayan, maaşı düşük öğretmen görüyorum iyi projelere imza atanı binde bir çıkıyor. Malesef ki öğretmenlerimizin çok büyük bir kısmı mesleği rahatlıgından yazin 2-3 ay yatılmasından tercih ediyor. Böyle olmaz.

Yeni nesil onların eseri olacak.

• Marmaray'da benzer durumları her gün yaşıyorum.Tren geliş süre aralarında kapı noktalarına sonradan gelen kişilerin arkada sıraya girmesi, medeni olmamız gerekirken yandan en öne geçerek hak gasp ediyorlar.Ama bu insanlar 10 sene önce de vapura halatların üstünden atlayıp binenlerle aynı kapa yapısına sahip oldukları için yarın uçan arabada çıksa onunda tepesinde giderler.
  • Okullarda vatandaşlık derslerinin Üniversite sona kadar zorunlu olması lazım.

Her sene aynı konuların işlenmesi, İyi Bir TÜRK vatandaşı nasıl olunur, Saygı nasıl gösterilir ve Liyakat nedir diye Her TÜRK vatandaşının derisine işlenmelidir.

Yoksa her geçen gün ortadağu kültürüne doğru freni boşalmış kamyon gibi ilerliyoruz...

• bir banka şubesini önünde 3 atm var 3'ü de doluydu.kadının biri 2 atm'yi ortalamış duruyordu.hangisini bekliyorsunuz ben de ona göre sıraya geçeyim dedim.en sağdaki atm sırasına gird,ben de ortadaki atm sırasına girdim.en sağdakinde daha az sıra olduğu için orayı seçti ama benim durduğum atm sırası daha çabuk azaldı.tam ben kartımı atm'ye sokmak üzere hazırlanırken baktım kadın yandan benim önüme geçmeye çalışıyor. diyalog şu şekilde:

BEN- '' ne yapıyorsunuz sıra benim?

KADIN- '' orayı ben bekliyordum sıra benim''

BEN-'' size sordum ve siz de en sağdakini beklediğinizi söylediniz şimdi ortadaki atm'ye geçiyorsunuz,yerinize geçer misiniz?''

KADIN- '' sen ne kaba bir adamsın karşında bağğğyan var''

BEN- ''karşımda bayan olması hakkımı yedireceğim anlamına gelmez,bayansan bayanlığını bil,ben senin bildiğin yalaka erkeklere benzemem(burada biraz sesimi yükselttim)

KADIN-''terbiyesiz insan''

BEN-''terbiyesiz sensin(sesimi daha da yükselttim,o sırada orada olanlar da hadi işinize bakın,tartışmayın gibi şeyler söyleyip bizi yatıştırdı)

kadın muhtemelen bir Türk ile evli Rus'tu çünkü bunu şivesinden anlayabiliyordum. kadındaki cesarete bak elin memleketinde yaptığı haksızlığa,artisliğe bak.

kimse kadınlara pek kızmasın bunların hepsi bizim suçumuz.kadınlara yalakalık yapacağız diye ne yapacağımız şaşırıyoruz.sanki yoldaki kadın hemen verecek.salyamız aka aka bakıyoruz.onlar da haliyle yüz bulup tepemize böyle çıkıyor.

şu çocuk dokunulmazlığı konusuna da iyice sinir oluyorum.çocuktur yapar,çocuğa konuşulur mu,çocuk koltuktan kaldırılır mı gibi saçma sözleri duymaktan bıktım.iyi senin çocuğun milletin ağzına yapsın seslenmeyelim.sanki çocuğu beraber yaptık.bana ne lan senin çocuğundan,çocuğun derdini ben mi çekeceğim.

son söz: ''ARKADAŞLAR KADINLARA KARŞI BU KADAR YALAKA LÜTFEN OLMAYIN,KADINLAR GÖZÜNDE KOMİK DURUMA DÜŞÜYORSUNUZ,ONLAR SİZİ KULLANIP SONRA DA KIS KIS GÜLÜYOR.BİRAZ GÖZÜNÜZÜ AÇIN''

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    sen de biraz abartmışsın ama.zaten 65 yaş üstünün önceliği var.önüme gencecik,aklı başında kadın geçeceğine varsın 70 yaşındaki adam geçsin.sizin yaptığınız Türk örf adetlerine pek uymamış.
  • galileoscr G kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman Bursa İkea deyince ben Bursalı olabileceğinizi düşündüm.

Bu arada insanınımız saygısız. Ben artık alıştım. Özellikle şu otobüse binerken falan çok oluyor önüme fırlayanlar, trafikte de sırf trafikten kurtulmak için hatalı sollama yaparak ters şeride girenler... vs Bir kere bunlar yüzünden kaza da yapıyordum zaten.
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    yazın,cuma günü öğleden sonra ptt şubesine maaş çekmeye gittik.haftanın son günü olduğu için çok kalabalık,bir de temmuz sıcağı.içerdeki klima fayda etmiyor.herkes zaten sinirlenmiş.o sırada taksiden inip sıranın önüne hiçbir şey demeden geçip memura'' memur bey ocakta yemeğim var şunu ödeyip hemen gitmem lazım taksi de bekliyor zaten'' diyen 30 yaşlarında tesettürlü kadına oradaki hiçbirimiz izin vermedik.nerdeyse herkes aynı anda bağırdı çağırdı sonra kadın arkasına bakmadan çıkıp gitti.

bazı insanlar ne yazık ki kadınlığını kullanmaya o kadar alışmış ki ne yapsak boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

geçen cuma bimde yaşadım benzer bir olay. zabıtaydı adam . uyarmama rağmen utanmadan sırada kalmaya devam etti. "ben birşey alıp çıkıcam"diyor "biz de yatıya kalmaya gelmedik" dedim :D

sonra diyor ki "ha sen önce girmişsin ha ben ne farkeder" ama hala en öne geçiyor farketmiyorsa geçsene sırana. kafalar güzel.

Bir şey alıp çıkacağım nedir arkadaş ya sanki sıradakiler marketten hisse almak için bekliyor nasıl bu kadar yüzsüz olduk son yıllarda şaşıyorum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayattaki tek derdiniz bu olsun. Hakkınızı yedirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

geçen cuma bimde yaşadım benzer bir olay. zabıtaydı adam . uyarmama rağmen utanmadan sırada kalmaya devam etti. "ben birşey alıp çıkıcam"diyor "biz de yatıya kalmaya gelmedik" dedim :D

sonra diyor ki "ha sen önce girmişsin ha ben ne farkeder" ama hala en öne geçiyor farketmiyorsa geçsene sırana. kafalar güzel.

Bir şey alıp çıkacağım nedir arkadaş ya sanki sıradakiler marketten hisse almak için bekliyor nasıl bu kadar yüzsüz olduk son yıllarda şaşıyorum ya

ne kullanıyorduysa artık sabahın 9'unda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.