Şimdi Ara

iki araç arasında tercih?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıfır araç bakıyoruz.bugün bir bayi ile görüştüm.
    toyota corolla 1.6 touch otomatik 108750
    corolla 1,4 dizel manuel 121,5 advance
    sizin tercihiniz ne olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcekinmat -- 27 Ağustos 2018; 23:40:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne kadar km yapıyorsunuz yılda? Bir de toyotadan başka tercihiniz yok mudur?
  • bu fiyata alternatif sıfır araç yok gibi birşey

• hcekinmat H kullanıcısına yanıt
    astra sedana bakın

veya 2,elde guzel secenekler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    yılda 15000 ..farklı tekliflere açığım ama aynı segmentteki diğer dizeller 150 bin tl den başlıyor..

• 2009 manuel d4d sahibi olarak dünyanın binbir türlü hali var derseniz otomatik alın derim.

Dizelin enjektörüydü, dpfsiydi derken uzun vadede problemi daha çok oluyor ve daha pahallıya çözülüyor. Dizel için setan kadar temizlikte önemli ama gel gör ki 50 kere yakıt aldığınız istasyonda bile problem yaşayabiliyorsunuz.

Bana göre bu iki seçenek birleşince 1.6 otomatik mantıklı duruyor. Toyota otomatiğide gayet problemsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 27 Ağustos 2018; 23:46:59 >
  • 1.6 Otomatik tercih ederdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 308 den de çok memnun kullanıcıları, bir bakın derim. Bütün bayileri dolaşın bence, satışlar yavaşladığından ilginç indirimler alabilirsiniz. Egea da bakabilirsiniz bence.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    tşk ederim sedan bakıyorum

• açıkçası şu saatten sonra düz vites araca yatırım yapmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be. Bu paralara sıfır bmw almıştım. Hala biniyorum.

• düz vites araçlar ileride bence çok zor satılacak ikinci elde, bu yüzden otomatik tercih edilmeli. toyotanın cvt'si sağlamdır. fiyat da uygun gibi ama başka bayilerden de fiyat alın bence. herkes konuşur ama bu fiyata alınabilecek civic ile corolladan başka pek araç yok. benzinli az yaksın çok kaçsın araçlar bundan yaklaşık 30 bin lira daha pahalı oluyor.

• hcekinmat H kullanıcısına yanıt
    Benzinli otomatik alınıp güzel bir BRC takılıp dizelden Ucuza otomatik gezilir

• Benim tercihim de benzinli otomatikten yana. Corolla güzel tercih, hem fiyatı uygun hem piyasası var, güvenlik v.s. sıkıntısı yok, geniş, daha ne olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.