Şimdi Ara

İKİ AYLIK KÂBUSUM CİTRÖEN C4 GRAND PİCASSO (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
71.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2010 megane 3 1.6 BVA otomatik kullanıcısıyım ben 6 yıldır hiç bir sıkıntısını görmedim bence düzenli bakım yapılan ve araba kullanmayı bilen biri sorun yaşamayacaktır siz binek bi aracı arazi aracı gibi kullanırsanız elbette sorun çıkacaktır (yada 110 beygirlik bi aracı 250 beygir gibi kullanırsanız)bence artık kötü araba yok kötü şoförler var at sahibine göre kişner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 model MCP C4 sahibi olarak iki satır yazmazsam ayıp olur.

2011 de 35.000Km de aldığım aracım bugün 110.000Km de.

Geçen ay baskı balata ve volant değiştirdim. Onun dışında hiç bir arıza çıkarmadı, yolda bırakmadı.
    60Lt mazot deposu var. Bir depo ile uzun yolda 1.300Km leri gördüm. Şehir içinde 700Km rahat gidiyor.
    15.000Km de bir bakımı olsada ben 10.000Km de bir yaptırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

2007 model MCP C4 sahibi olarak iki satır yazmazsam ayıp olur.

2011 de 35.000Km de aldığım aracım bugün 110.000Km de.

Geçen ay baskı balata ve volant değiştirdim. Onun dışında hiç bir arıza çıkarmadı, yolda bırakmadı.
    60Lt mazot deposu var. Bir depo ile uzun yolda 1.300Km leri gördüm. Şehir içinde 700Km rahat gidiyor.
    15.000Km de bir bakımı olsada ben 10.000Km de bir yaptırıyorum.

onemli olan ariza cikarmamasi degil aracin. Tombala size ciktiginda firmanin malinin arkasinda durmasi.tabiki araclar nemden bile etkilenip bozulabilir .servisin distributorun ve uretici firmanin tutum ve davranislari onemli.

• MCP ve BVA kolay kolay sorun çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

bu yazıyı okuduğum iyi oldu.Demekki fransızlardan uzak durmak lazım.Fransız araba=arıza

Daha önceleri citroen c2 ve c4 ile peugeot 407 kullanmıştım ve rutin servisleri haricinde birkez bile arıza yaşamadım.Herşeyi genelleştirmek doğru olmaz.
  • Öncelikle düşüncem polemiklere kapılmak, alınır alınmaz tartışması yapmak değil. Yani kesin olarak citroen c4 grand picasso almak istiyorum. Sadece kullanıcılarından alırken dikkat edilecek kronik sorunlarını paylaşmalarını rica edeceğim. Konuda neredeyse senede bir hortlarken bu seneki hortlatmada benden olsun. :)

Düşüncem 2011 model 1.6 e-HDI

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

• Citroenin en sorunsuz aracıdır aslında picasso ama işte elektronik bazen aksilik çıkabiliyor buda arkadaşa denk geldi sanırım. Şurda 100 kişiye sor 99 u picassodan memnundur.
  • Scenic ile Picasso arasında kaldım 2005 civarında otomatik benzinli 25 Bin bütçeli araç ne tavsiye edersiniz

• Herkese merhaba arkadaşlar. Ailem büyüdüğü için 7 koltuklu bir araç bakarken 2012 model Citroen C4 Grand Picasso e-hdi bir araç aldım 2 hafta önce. Navigasyon ekranlı modeli. Sorunsuz kullanıyordum. Dün aracı çalıştrdığımda ana navigasyon ekranı açılmadı. Sağ ve soldaki göstergelerde sorun yok ama ortadaki ana ekran açılmıyor. Aldığım kişiye sorduğumda böyle bir şey yaşamadığını söyledi. Birde teyp bölümünün arka tarafından kısa süreli bir motor çalışma sesi geliyor "bzzzzzzt" diye. Ve bunu kontak kapalı dahi olsa belli aralıklarla tekrarlıyor. Sanki bir şeyi açmaya yada kapamaya çalışıyor ama olmuyor ve sürekli bunu tekrarlıyormuş gibi. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? O bölümün sigortası ile alakalı olabilir mi? Yada bir şekilde bu araç bilgisayarını resetleme gibi bir yöntemi var mı?
  • slm 2013 model 7 kişilik grand picasso düşünüyorum tavsiye edermisiniz....

• Merhaba. Evet teybi yaptırdım ve aracı kullanıyorum halen. Gayet memnunum çok güzel ve konforlu bir araç. Tavsiye ederim.
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    cevap için tesekkur ederim.forum ağır kimse cevap vermiyor.Sağolun.

• son zamanlarda benimde çok ilgimi çekmeye başladı grand picasso, 2007 model bir arkadaşımda var inceleme fırsatım oldu özellikleri donanımı mükemmel ama otomobiller konusunda çok tecrübeye sahip olduğum için teknolojiğk ve elektronik donanımların herzaman bir noktadan sonra sorun çıkardığını iyi bilmektediym, Aceba citroenlerde bu durum nasıl merak ediyorum tabiki bana sorunludur veya sıkıntısızdır densede ben kendi bildiğimi yapar yine kendim tecrübe ederek o sorunu yaşamak isterim. Sadece performansı bana çok düşük geldi şuan hızlı bir araca biniyorum bundan inip citroene binmek beni bi hayli bunaltıcak ama o panoramik cam tavanda beni al beni al diyip duruyo.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.