XS 320gb ve Microbox 320 gb markalarda iki adet harici diskim vardı, daha dogrusu Microbox'ım simdi servisten gelmisti.
Hevesle ikisini de aynı anda bilgisayarıma taktım ( Vista) Daha önceden calışır durumda olan XS sadece harici disk olarak gorunuyor su an "Bilgisayarım" penceresinde. Bu diskime giremiyorum. XP kurulu baska bi bilgisayara bağladım, bu seferde içindeki dosyalarım gorunmuyor ama 100gb lık bolum kullanımda olarak gorunuyor.
Yeni servisten gelen Microbox'ta herhangi bir sorun cıkmadı.
Acaba bana yardım edebilir misiniz? XS 320gb hdd'nin icinde Arsivim vardı =(
Sorun garip doğrusu, data recovery isminde kurtarma programları var hocam googel da araştırın. Hdd tarama yapıp bulduğu dosyaları istediğiniz bir dikke aktarabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
Sorun garip doğrusu, data recovery isminde kurtarma programları var hocam googel da araştırın. Hdd tarama yapıp bulduğu dosyaları istediğiniz bir dikke aktarabilirsiniz
Tskler cvp icin.. Data recovery ise yaramadı, diski yeniden biçimlendirdim ve sorun çözüldü ama bütün arşiv uçtu =(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme