Şimdi Ara

İki I.S.S'ya abonelik sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Doping ile taahhüt sona erdikten sonra Vodafone geçmeyi uygun gördüm. Yaklaşık 1 ay kadar kullandıktan sonra baktık ki Doping hala fatura göndermeye devam ediyor. Arayıp sordum nedir ne değildir diye, geveleyip durdular gerçekten hiç birşey anlamadım. Sonra başka bir numaradan dopingi neden iptal ettirmek istiyorsunuz diye aradılar. Başka bir şirketle taahhüt imzaladığımı mevcut aboneliğimi de iptal edeceklerini söyledikleri için olduğunu söyledim. Vodafone'a ulaşamıyorum ne olursa olsun kaçta ararsam arayayım telefonlara çıkmıyor kimse bu nasıl şirkettir bunu da anlamadım. İlk aylardan iptal ettirmek en mantıklısı diye düşünüyorum.

Modem arayüzüne dopingin verdiği id-şifre ile giriş yapılabiliyor. Olayın komik tarafı ise vodafone ile girdiğim zaman pingim 160larda iken dopingle girdiğim zaman normal seviyelere düşüyor. Konu hakkında bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır umarım.

•  İki I.S.S'ya abonelik sıkıntısı Bu vodafone
     İki I.S.S'ya abonelik sıkıntısı Buda doping adsl ile bağlandığım zaman hattımın hız değerleri.

Çok can sıkıcı bir durum hangisini iptal ettirmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1R4C -- 10 Aralık 2015; 22:44:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.