Şimdi Ara

İki Kart Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bu iki kart arasında ne kadar fark vardır çok fark oynarmı fiyata değermi arasındaki farka

İki Kart Arasındaki Fark

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29884

İki Kart Arasındaki Fark

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=31488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrmelihrr -- 13 Eylül 2010; 18:03:57 >

• dostum 470 alcaksan amp! yi al arada pek fiyat farkıda yok ref tasarıf fermilerde sorun var ısı ile ilgili özelleştirilmiş soğutuculu model almak şart sen beni dinle amp! modelini al

2. resmi al 2 fanlı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 13 Eylül 2010; 17:17:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

dostum 470 alcaksan amp! yi al arada pek fiyat farkıda yok ref tasarıf fermilerde sorun var ısı ile ilgili özelleştirilmiş soğutuculu model almak şart sen beni dinle amp! modelini al

2. resmi al 2 fanlı olan

tamam kardeşte zaten büyük ihtimal onu alıcam fakat 480 ni mhz hızları daha yüksek bir performans farkı olurmu şöyle bir sistem iyimi bütün bileşneler birbiri ile uyumlu demi

İki Kart Arasındaki Fark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrmelihrr -- 13 Eylül 2010; 17:19:59 >

• elle tutulur bir fark yok,boşuna 300 tl kadar fark ödemeyede gerek yok ben olsam gtx 470 AMP yi seçerdim
  • Arada 260 Lira fark var.

260 Liraya değecek fark yoktur sanırsam. Kaldı ki referans tasarım GTX 480 baya bir ısınır + fazla enerji çeker

GTX 470 AMP al
  • teşekkürler tamam 470 olanı alıcam İNŞALLAH peki yukarda yolladıgım sistem sizce nasıl güzelmi ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTX 470 AMP! al, aradaki fiyat farkına değecek bir performans yok. Sistem güzel olmuş.
  • Anakartı 880 V-Evo olarak değistirirsen daha iyi olur. Ama bu haliylede çok güzel sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrmelihrr

quote:

dostum 470 alcaksan amp! yi al arada pek fiyat farkıda yok ref tasarıf fermilerde sorun var ısı ile ilgili özelleştirilmiş soğutuculu model almak şart sen beni dinle amp! modelini al

2. resmi al 2 fanlı olan

tamam kardeşte zaten büyük ihtimal onu alıcam fakat 480 ni mhz hızları daha yüksek bir performans farkı olurmu şöyle bir sistem iyimi bütün bileşneler birbiri ile uyumlu demi

İki Kart Arasındaki Fark

• quote:

Orijinalden alıntı: t3

Anakartı 880 V-Evo olarak değistirirsen daha iyi olur. Ama bu haliylede çok güzel sistem.

880evo eksende varmı varsa link atarmısın böylemi olsun diyorsun olmuşmu bu anakartmı

İki Kart Arasındaki Fark

hangisi

bumu

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32498

bumu

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=31379

ona göre değiştircem bide 1600mhz uyumlu olması gerek birde amd ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrmelihrr -- 13 Eylül 2010; 17:46:14 >

• cevap bekliyorum sistemdeki anakartımı diyorsun işlemciye uyum sağlıyormu peki
  • Evet o anakart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrmelihrr

quote:

2. resmi al 2 fanlı olan

İki Kart Arasındaki Fark

Gayet güzel sistemin, GTX 470 AMP! iyi seçim.

• dğeri daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.