|
Bildirim
|
fetöcüler parkta toplantı yapıyor diyeceksin, yada fetöcüler şu plakalı araçla şu caddeden gidiyorlar diyeceksin anında çözüm bulunur. işini bilicen hacı abi.
|
polis suçluları yakalayıp ve yargının birşey yapmadığını görünce onlarda yeter artık diyip etliye sütlüye karışmamayı seçtiler.
polis hırsızı yakalar, bir gün sonra salıverirler. polis tecavüzcüyü yakalar, aynı şekilde salarlar. polis ne yapsın arkadaş, ben artık bundan dolayı oldugunu düşünüyorum. |
Polis herzaman böyleydi zaten, buraya gelip vatan millet sakarya yapmayın boşuna ben elimle hırsız yakaladım TAM 2 SAAT tutmak zorunda kaldım paşalar GELMEDİ.
Polis şu anda çok daha kötü durumda sadece protokole hizmet veriyor birde ölüm gibi bir durum olursa gelip naaşı kaldırıyor onun dışında kendinizi koruyun derim ben. Etrafta polis molis yok çünkü ha malum partili bir protokolseniz ballı börek, trafik bile size özel kesilip açık bırakılıyor bu ülkede. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 7 Kasım 2017; 18:6:29 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 9 Kasım 2017; 13:14:1 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|