Arkadaşlar elimde fx4100 & gigabyte anakart ve Q8300 & Gigabyte G41MT-D3 mevcut. Bunlara ek olarak 2x2G DDR3, 1x4G Kingston ram, Shappire HD4650 ekrankartı (Yandı galiba)ve 2 adet PSU var. İntel sistemi 2009 da toplamıştım 5-6 ay önce ara ara PC kapanmaya veya reset atmaya başladı, sıkıntıyı çözemedim ve forumda bir arkadaştan (yanılmıyorsam @nartak) fx4100 ve anakart aldım. Sistem Q8300 e göre çok daha yavaş çalışıyordu ama üstüne düşmedim fazla kullanmadığım için... Aşırı ısınıyordu yeni fan aldım ısı normale düştü ama hızda değişiklik yok. Müzik çalarken bile takılmaya başladı PC, birkaç ay önce pc açıkken buram buram bir yanık kokusu geldi, hemen kapattım pcyi. Ekran kartına el değmiyor, kontrol ettim fanıda çalışıyor. Soğuduktan sonra tekrar açtım birkaç gün daha sıkıntısız kullandım. Sonra PC açılmadı ben de psu fişini çıkarıp taktım ve pc direk açıldı (power butonuna basmadan). Bir iki sefer de bu şekilde çalıştırdım daha sonra ekrana görüntü gelmedi. Ekran kartını çıkarıp çalıştırayım dedim ama Onboard vga yoktu AM3+ anakartta, bu yüzden eski sistemi kurdum tekrar, ekran kartını takmadım ama, onboard vgayı kullandım yine görüntü yok. bu sefer ramlerden şüphelendim arkadaşın 4g ramini alıp denedim yine aynı psu değişip denedim yine aynı, arkadaştan ekran kartı aldım onunla denedim yine aynı, her iki sistemde de görüntü alamadım. CMOS resete kadar herşeyi denedim görüntü yok. Sizlerin de tavsiyesini almak istedim, biraz uzun oldu kusura bakmayın, şimdiden teşekkürler.