Şimdi Ara

İki seçenek arasında kaldım Yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 ve film izlemek için Televizyon alacam iki seçenek arasında kaldım
    panasonic 42SWT60 mı
    Lg LA740S mi lütfen yardımcı olun yarın almam lazım

• belirttiğiniz seçeneklere ilave evde 3d izleyecek çocuklar yoksa tercih boyuttan bağımsız stw60 olmalı.

çocuklar var ise ve 3d film bolca izlenecekse pasif 3d ye sahip lg alınmalı.(aktif 3d çoğu kişide 20-30 dk sonrası cidi baş ağrısı ve gözde yorulma yaratıyor.bu durum özellikle çocuklar için çok sakıncalı)
  • üstad evde çocuk yok 3d filmde izleyeceğiz oyunda oynamak istiyoruz kafam çok karıştı. ikisi arasında tercih yapmadım bir türlü. plazma kalitesi ortada ama lg nin de dual play olayı felan var. sen tercihte bulunsan hangini tercih edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 740 da ooyu içn dual play de var ustam ben alıcam kendilerini
  • üstad güzel demişsin hoş demişsin ama panasonicte özellik olarak bayağı üste diye biliyorum çok kafam karıştı valla
    2500 hz tarama hızı, 0 tepki süresi ... görntü gerçekliliği ....... çok iyi değil mi

• Hiç başka düşüncesi olan yok mu

• panasonic türkiyeden çekildiği için cihazların garantisi bittiğinde servis problemleri yaşanabilir bu durumuda tercih yaparken dikkate almak lazım

black ops , lg dual play de muhteşem oluyor.

lg 740s i tercih etmezseniz , philips pfl6198 (6188) alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 3 Mayıs 2014; 13:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcemil

Hiç başka düşüncesi olan yok mu

42stw60 Bulabilsekte alsak keşke ama maalesef yok. Arada teknosa.com da çıkıyor onlarda teşhir ürünü.

Bende stw60 almaya niyetliydim ama stok olmayınca mecbur LED'e döndüm tekrar.
  • http://www.teknolojiko.com/led-televizyonlar/panasonic-tx-p42stw60-42-106-ekran-3d-smart-plazma-tv-1-gozluk-hediye
    İzmir'de Egemen elektronik mağazasının internet alışveriş sitesi, panasonic tüplü televizyonumu da onlardan almıştım zamanında
    distribütör garantili diyor ancak asıl sıkıntı panasonic tvnin TR'den çekilmiş olması, ben de almak istiyordum ama cesaret edemedim
    yoksa panasonic alırım geçerim... çok araştırdım, okudum ve sony 46w905 almaya kara verdim ama fiyat çok uçuk,
    alternatifin philips 42pfl7008 olduğuna karar verdim( 47" olanı seri sonu var). ilerde pana Tr durumu ve toshiba TR durumuna göre
    bir ikinci TV olayına girerim diyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.