Şimdi Ara

Iki sene sınava girmiş şu anda tıp okuyan birinden son zaman tavsiyeleri:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
4
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar dilerim
    Bizde az gezinmedik forumlarda kaç net yaparsam bu kadarıncı olurum son hafta ne yapmalıyım netlerimi nasıl yükseltirim....gibi gibi
    -Sınavınıza az kaldı arkadaşlar bi kere kendinize güven verin bu az zaman da aksi halde bu yetişmedi şunu da yapacaktım derseniz daha çok strese girersiniz bu şu anda ihtiyacınız olan son şey..şu ana kadar ne yaptıysanız yaptınız bundan Sonrasını düşünün artık
    -deneme çözün bu son haftalar en önemli anahtarlardan biri deneme çözmektir ama yanlışlarınızı kenara atmayın mutlaka sorun fix soruları mutlaka öğrenin ayni kalıplardan soru çıkabiliyor
    -ygs biz kötü geçmiş olabilir bunu hiç derdetmeyin şimdilik( biliyorum söylemesi kolay ama:)) böyle yapmak zorundasınız çünkü o artık geçmiş bitmiş ve önünüzde daha büyük katsayılı iki tane sınavınız daha var ÖSYM'nin ygs deki moral bozukluğuyla öğrenci eleme taktiğine kapılmayın derim önünüzdekine odaklanın bitince hepsini toptan yazın düşünürsünüz
    -son zamanlar çalışmak çok çok daha işgence haline gelebiliyor sıkın dişinizi bütün kocaman bir sene çalışmışsınız 1 hafta mı Büyüdü gözünüzde(sonlara doğru maalesef haftalar yıl oluyo) ama siz yazı düşünün tercih listesini almışsınız istediğiniz yerleri Gönül rahatlığıyla yazıyosunuz bu bütün o emeklere değer inanın...
    -onla bunla şunla çok konuşmayın herkesin stresi kendine zaten bi de başkasının şunu yapamadım az kaldı gibi samimiyetsiz cümlelerine maruz kalmaktan sakının hiç gerek yok hocalarla Konuşun Konuşmak istersenizde
    -bi de ben lys mattan korkuyodum 2. Girişimde çünkü ilk Senem çok çok zordu ama sınava girince sırama oturdum saati beklerken kendime dedim ki "ben bürün sene çalıştım bunun için bu an için şimdi bu an geldi ve ben burda yerde yarılsa içinede girse ne olursa olsun ama be olursa olsun bu sınavı yapıcam başka yolu yok"dedim ve iyi ki de demişim bu konsantrasyon beni heyecanımı çok iyi toparladı ve mattan 3y çıkmıştı
    -eğer sınav zorsa zorlanıyosanız eyvah ben bittim gittim kazanamayacağım demeyin zorsa herkese zordur puanlar düşer zaten ya da öteki sınavları kolay sorarlar ÖSYM böyle böyle elemeye Çalışıyor unutmayın ne olursa olsun sınavda devam edin bırakmayın(fighting😉💪🏼)bir soru daha yapsanız belki neler olacak öyle düşünün
    -Soğukkanlı olmaya çalışın kendinizi kasmayın ay eyvah saat geldi çattı napcak şimdi diye sadece ben şu ana kadar elimden geleni Yaptım şimdimde elimden ne geliyorsa yapıcam diyin ya Allah Bismillah deyip başlayın
    - ve dua edin elinizden geleni yaptınız şu ana kadar sınv anında da yapın Allah yardımcınız olsun
    Not:soru sorarsanız geri cevap yazamayabilieim benimde final haftam çünkü.
    Bana da finalim için çok dua edin çok iyi geçsin inş Bir. nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tekrar hepinize başarılar
    Finalim için dualarınızı bekliyorum
    Hepimizin Allah yardımcısı olsun inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet açıklayıcı yazı olmuş teşekkür ederim.Ayrıca ilk sene ikinci seneki netleriniz nasıldı sınavda acaba ? Ayrıca hangi tıpdasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 8 Haziran 2015; 12:03:00 >
  • Tesekkurler basarilar .

• Bumu tavsiye haci bise demememisinki

• saolun hocam moral verici bir metin
  • Teşekkürler insallah herkes emeginin karsiligini alir.sen de alirsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aynı Anda 3 Ümiversite Okumak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.