Şimdi Ara

ikinci el 320i mi sıfır civic veya focus mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni araba alma arifesindeyim. 2006-2008 model 80 bin km civarında tüplü bmw 320i, sıfır tüplü civic elegance ve sıfır dizel focus titanium arasında kaldım. maksimum bütçem 60 bin tl. siz ne önerirsiniz, siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız ve neden?

şuanda elimdeki araçla 1 yılda 23 bin km civarı yaptım. yakıt önemli fakat çok da problem değil. fakat aldığımdan sonra fazlaca değer kaybetmeden satabilmem önemli. aslında focus'u o garip el freni hariç beğendim ama 60 bin lira para verdikten sonra gidip de focus almak zoruma gidiyor. civic'i de aynı şekilde beğendim fakat onun da yeni kasası hakkında çok şikayet var ve makyajlanacağı söyleniyor. 320 ise nihayetinde d sınıfı bir araba, diğerlerine göre daha güvenli, daha karizma ve bir bmw:) fakat onda da yakıt problemi ve vergi problemi var. ayrıca sıfır araba almak varken gidip 80 binde 5 yaşında araba almak da istemiyorum.

fikir ve önerilerinize açığım, teşekkür ederim.

• Direk elerdim diğerlerini.Birincisi 3.20 her alanda bu araçlardan öndeyken üstüne birde 2 sınıf yukarıda.Malzeme kalitesi, konforu, üstün sürüş özellikleri..Civic veya Focus'un bu araçtan tek üstün yani sıfır olmaları olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 15 Kasım 2012; 12:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Direk elerdim diğerlerini.Birincisi 3.20 her alanda bu araçlardan öndeyken üstüne birde 2 sınıf yukarıda.Malzeme kalitesi, konforu, üstün sürüş özellikleri..Civic veya Focus'un bu araçtan tek üstün yani sıfır olmaları olacaktır.

Sana katılıyorum ama 5 yaşında 80.000 km'de BMW araca 60.000 vermek büyük risk. Aldığınız BMW'nin olası bir durumda sizi uğratacağı 3 5 bin lirayı gözünüz görmüyorsa BMW alınır. Ama sıfır Focus Titanium varken de riske değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Direk elerdim diğerlerini.Birincisi 3.20 her alanda bu araçlardan öndeyken üstüne birde 2 sınıf yukarıda.Malzeme kalitesi, konforu, üstün sürüş özellikleri..Civic veya Focus'un bu araçtan tek üstün yani sıfır olmaları olacaktır.

Sana katılıyorum ama 5 yaşında 80.000 km'de BMW araca 60.000 vermek büyük risk. Aldığınız BMW'nin olası bir durumda sizi uğratacağı 3 5 bin lirayı gözünüz görmüyorsa BMW alınır. Ama sıfır Focus Titanium varken de riske değmez.

Tabi orası öyle.Dediğim gibi sıfır olmaları dışında bir avantajları yok.Bu küçümsenecek bir avantaj mı?Değil tabiiki.Ama eğer arkadaş Bmw bakabiliyorsa bakımı için çıkabilecek masrafları kabul ediyor demektir.Bu bağlamda cevap tartışmasız 3.20 oluyor.Ama yok bütçem bu, sıfır C sınıfı almak yerine bu fiyata 2 sınıf üst Bmw var aklım çelindi diyorsa o zaman Focus veya Civic daha iyi bir tercih olur.

Örneğin bende şu an 45 bin civarı araç bakıyorum aracımın değerine mukabil.Aklım kayıyor 1 serisine falan Bmw sonuçta diye.Bu da o mantık yani.Neyse konu açmayı düşünüyorum bende zaten.Burayı işgal etmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 15 Kasım 2012; 13:29:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.