Şimdi Ara

İKİNCİ EL ARABA SATMA TEKNİKLERİ.. SÜPER.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinden com da bir ikinci el araba ilanında aracı satmak için değişik bir yöntem kullanmış .... sizde bakın belki faydası dokunur.. diyorummm...
    Satılık aracın linki aşağıda : (Özellikle resimlere dikkat arkadaşlar)

http://www.sahibinden.com/arkadaslar_fiya_ti_dusurdum_ilk_gelen_alir-81WQQaXQQ13907900WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptas -- 3 Ekim 2009; 17:00:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İkinci El Araba Satma Teknikleri: Sahibinden.com Ustası Ol

İkinci el araba satmak, görünenden daha karmaşık bir süreç olabilir. Ancak doğru teknikleri uygulayarak aracınızı hızlı ve karlı bir şekilde satabilirsiniz. İşte Sahibinden.com'da ikinci el araba satarken kullanabileceğiniz etkili yöntemler:

1. Sahibinden Araba Satma Teknikleri

• Aracınızın detaylı ve dürüst bir açıklamasını hazırlayın.
    • Yüksek kaliteli, çekici fotoğraflar çekin ve ekleyin.
    • Fiyatlandırmayı, aracın durumuna ve piyasa değerine göre dikkatli bir şekilde belirleyin.
    • Mümkünse aracınızı temizletin ve bakımını yaptırın.

2. Sahibinden Araç Satma Taktikleri

• İlanınızı olabildiğince fazla kişiye ulaştırmak için çeşitli platformlarda paylaşın.
    • İlan başlığınızda ve açıklamanızda anahtar kelimeleri kullanarak arama sonuçlarında görünürlüğünüzü artırın.
    • Potansiyel alıcılarla hızlı ve profesyonel bir şekilde iletişim kurun.

3. Sahibinden de Araba Satmanın Püf Noktaları

• İlanınızı sık sık güncelleyin, böylece arama sonuçlarında öne çıkacaktır.
    • Alıcılara esneklik gösterin ve pazarlık yapmaya istekli olun.
    • Aracınızın geçmişini ve bakım kayıtlarını belgelemek ve alıcılara güven aşılamak için bir Carfax raporu alın.

Ek olarak:

• Güvenilir bir satıcı olarak ün kazanmak için olumlu geri bildirimler toplayın.
    • Herhangi bir gizli sorunu veya kusuru açıkça belirtin.
    • Satış sözleşmesi hazırlayın ve hem siz hem de alıcı imzalayın.

Bu teknikleri uygulayarak ikinci el aracınızı Sahibinden.com üzerinden hızlı ve karlı bir şekilde satabilir, aracınızı yeni sahibine güvenli ve sorunsuz bir şekilde devredebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yeminle konuşuyorum o tüm resimlere baktım ama şu anda arabanın rengini sorun bilmiyorum

ama krem renk etek güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

yeminle konuşuyorum o tüm resimlere baktım ama şu anda arabanın rengini sorun bilmiyorum

ama krem renk etek güzelmiş

• alırım ama 1 şartla
  • 200 bin km artı 2.0 mmotor yani vergi demek bu şartlarla 8 kadın koysan ne fayda altı üstü 15 lira lık araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 3 Ekim 2009; 12:01:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

alırım ama 1 şartla

resimdeki herşey dahilse
  • direk favori ilanlara ekledim...canım sıkıldıkça bakıyorum arabaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olaya bak

İlan için çekmemiştir heralde bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

direk favori ilanlara ekledim...canım sıkıldıkça bakıyorum arabaya

• 5 bin fazla verelim kople alsak olmazmı acep
  • ilanı ben eklemiştim bir konuya ama ilandaki araba ve mankenleri değil fx coupe modelini önermek içindi ama ilandaki hatunların bu şekilde kanu açtıracağını bilemezdim
  • Antalya için normal haller bunlar. En çok ne var derseniz. Birincisini geçeyim, ikinci; rus, azeri vs doğu blok ülkelerinden bilimum insan evladı.
  • resimlere bakılırsa ihtiyaçtan satılığa benzemiyo
  • araçta alınmaya değer bir şey yok ama ek donanımları yeter
  • denizkenarında bir yerde çektirmiş fotoları
    tatil yörelerinde yabancı 2 kızla tanışıp 5dk muhabbet ettikten sonra rica etseniz hacı muratla bile öyle fotolar çektirirler hatta daha çekici pozlar bile verebilirler..
  • Pek anormal birşey göremedım ama.

İlk defa mı kız görüyorsunuz.
  • bu sene bikac gun bodrumda bulundum..sahilde yesilliklerin arasinda turistler acaip pozlar verip parayla fotograf cektiriyolardi..ve adim basi bi agac altinda bi yesillik alanda bi adam elinde fotograf makinasi karsisinda 3-5 tane acaip duruslarla poz veren yabanci kizlar ustelik o fotografcilar bi dunyada para aliyolar kizlardan bu arkadasta antalyada olduguna gore muhtemelen tanistigi bu yabanci bayanlara iyilik yapip resimlerini cekmis hazir resimler varken arabayida satalim demis heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.