< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 15 Temmuz 2019; 23:17:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkinci El Araç Hilesinde Yeni Moda; Yağa Katkı Atmak
-
-
Bu Tarcanlar da foruma çalışsa yeter ha ben de takip ediyorum adamları forum sayesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu katkı olayını bakım esnasında yapıyorlardı sanırım.
Benimde bildiğim kadarıyla motor yağına katkı koyulmaz. Ancak motoru temizleme amaçlı yağ değişimi öncesi katkı atıp ardından yağı geri boşaltıyorlar. Hilecilerin koyduğu katkı, daha çok motor yağını koyulaştırıp sümüksü bir kıvama sokuyor. Haliyle motor yağı koyulaştığı için araçta yer alan yatak vurma sesi vs. kesilmiş oluyor. Son kullanıcı da yağı orijinal bir şekilde değiştiği zaman tüm gerçekler kabak gibi ortaya çıkıyor. Valla bu gidişle ikinci el aracın yağını da değiştirip öyle alacağız sanırım. -
Adamlar harika iş yapıyor. Bende paranoyak oldum bunların sayesinde. -
Kendi aracımda yağ yağmayı kestim liqui moly ceratech katkıyı koyduktan 1000 km sonra koyulduğu anlaşılamaz 50 bin km etkisi var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Katkı olayı yıllardır var arkadaşlar. Youtube'da ekspertiz furyasından sonra daha çok dile gelir oldu sadece o kadar. -
Yakın bir tanıdığıma zamanında katkı ile arabayı güzel diyerek satmışlar.
1-2ay sonra bakım yaptırayım diyerek özel servise gidiyor ve 10w40 yağ konuluyor. 20-30km yolda 4lt yağı bitti, sinek ilacı makinesi gibi gezdiğimi sonradan fark ettim dedi.
Sekman gömlek vs. 2012 yılında 1500tl ile kurtabilmiş... -
Demek ki motora konulan katkı maddeleri işe yarıyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: bio technolog
Kendi aracımda yağ yağmayı kestim liqui moly ceratech katkıyı koyduktan 1000 km sonra koyulduğu anlaşılamaz 50 bin km etkisi varLiqui moly Ceratec 50.000 km etki etti mi?
bilmiyorum 10000 kullandım sonra sattım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ali GÜLER
Adamlar harika iş yapıyor. Bende paranoyak oldum bunların sayesinde.İşini iyi yapan herkese saygımız var fakat kendi kendilerini itici şekilde reklamlarını yapmasalar ...
Yok Tehdit ediliyoruz yok gizli numaradan aranıyoruz..
Öyle bile olsa bunu söyleme, git savcılığa suç duyurusunda bulun.
Böyle oldu mu soğuyorum.
Ayrıca bu işi dünyada tek iyi yapan kendileri gibi egolu konuşmaları da cabası ..
Birde şunu diyor " Fabrikanın 3 deday aracı boyama hakkı vardır " nerde yazıyor bu Kural kanun ?
Her firmanın üretim toleransları Kendine özeldir.
Kimi marka 400 micron boyaya kadar ( 3 defa boya ) tölere eder.
Kimi marka 200 micron boyadan ( 2 defa boya ) sonrasını prese yollar.
Bu anlattığım sadece boya için geçerli durum.
Bazı markalar en Ufak karoser imalatın da tolerans dışı olduğunda karoseri direk pres eder
Kimi karosere tadilat yapıp tolerans içine sokmaya bakar.
Konu dışı oldu farkındayım ama yanlış bilgiyi düzeltmek gerçekten zor oluyor.
Biri kutuya taş atıyor bu 40 kişi çıkartmak için uğraşıyoruz.
Sallama bilgiye tahammülüm yok.
Uzun oldu Kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X