Şimdi Ara

İkinci El'de Satmaktan Vazgeçtim Dönemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neye şaşırıyorsunuz denetleme olmassa heryeri al satçılar basarsa tarlayı ineği satan evini arsasını satan biraz birikmişi olan asli kendi işini yapmayıp vergisiz tabelasız hiç bir yetkisi olmadan bu işi yapan insanlar oldukça bu tip tavırlar çok normal..
  • İlginç insanlar var malesef.

Bende bir motosiklet için anlaşmıştım telefonda 150tl kapora yolladım akşam gelir bakarım dedim. Gecenin bir vakti arkadaşımla motosiklete atlayıp gittik.
    Adam fotoğrafları yalan olmasın heralde 1 sene önce falan çekmiş heralde ilandaki araçla gördüğüm araç arasında kozmetik olarak ciddi farklar vardı.
    Ben biraz sinirlendim tabi hal böyle olunca fotoğraf ilandaki aracın alakası yok farkındamısın dedim,mal bu işine gelirse dedi adamlar 2 kişiydi bi anda 5 kişi oldular,burası karışacak dedim arkadaşıma biz gidelim.
    Satıcıya almıyorum vazgeçtim dedim,başka alıcıda vardı sen gelcen diye reddettim dedi tamam ara gelsin o alsın ben almıyorum dedim,kaporanı vermem dedi. Vermezsen verme umrumda değil şu dakikadan sonra dedim. Çıktım geldim.

Sanki yediği haltın farkında değilmiş gibi hem üste çıkıyor,hem artislik yapıyor.

Ben kendi aracımı satarken o kadar tedirgin oluyorum ki söylediğimden farklı bişi çıkacak diye milletin umrunda değil.

Kolum kırık ken kendi motosikletimde o arada ilandaydı,alıcı arkadaş aradı geliyim bakalım diye,ilanımda da expertezi açıktır yazıyor.
    Daha gelmeden telefonda söyledim,kolum kırık alçılı satışı yapabiliriz ama motosikleti expertize götüremeyiz dedim. Ben kullanırım dese de,tanımam etmem arkadaşım sana nasıl motosikleti vereyim dedim. İstersen ustanı al gel bak dedim,öyle de yaptılar.
    Araca dipleri düştü expere falan gerek yok dediler satışı verdim aldılar gittler hemen.

• serbest meslekle uğrassaydın bu gibi olayların hergün yaşandığını bilirdin. mesleğin ne olursa olsun. maaşlı çalışıyorsan göbeni kaşımaya devam edebilirsin.
  • cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Karşısındaki insanın gönderdiği kaporayı, kendi yediği halt yüzünden iç eden insan en ahlaksız insandır. Aslında o motosikleti oracıkta kafasına patlatıcan ama olmuyo işte...
  • Yeni bir motto buldum.
    Muslumanlar olarak yani bunu yapan icimzdekiler hristiyanlari ornek alsinlar.
    Nasil iyi mi
  • cankut1907 C kullanıcısına yanıt
    Bilmediğimiz bir semtti, birden elemanlar kalabalıklaşınca da tedirgin oldum açıkcası. Öyle atarlı giderli konuşmada olmadı aslında da elemanlar vaziyet aldı bir kere.

Üç kuruş para için muhattap olmamayı tercih ettim.
    Vardır bunda da bir hayır dedik.
  • bizim millete iyilik yaramaz
    2 aydır araç arıyordum adamlara kapora göndereyim diyorum aynı gün hemen gelip alayım diyorum ya vazgeçiyorlar ya da fiyat yükseltiyorlardı
    açıkcası paramla rezil oluyordum

son 1 haftadır letgo da ölücülük yapıyorum 50binlik araca 40 bin teklif ediyorum birkaçı kabul ediyor hatta bulunduğum şehire gelirler ise alacağımı söylüyorum

araç almaktan vazgeçtim sitelerde dolanıp işsizlik yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 24 Şubat 2020; 15:12:57 >
  • cenktun34 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışssınız. 3 kuruş için ciğeri beş para etmeyecek insanlarla muhattap olmaya değmez.
  • Millet çakal olmuş, adam istanbul'dan bir kaç araba alıyor, götürüyor doğuki illere, plakayı değiştiriyor km yi son tüve girdiği km çekiyor, birde bakmışsın temiz diye satılmış hoop batıdaki bir ile yada İstanbula geri geliyor, bu devirde 2.el araç almak mı aman aman, bir ata sözü vardır "en güvendiğim babamdı, onuda anamın. üs... de yakaladım." güven bitmiş bu ülkede, eğer yakınlarınıza bildik tanıdıktan varsa, Aracın nasıl ve ne şekil kullanıldığını biliyorsanız belki 2. El alınır, yoksa 2.el bitmiştir.
  • Tabi onlarin yaptigi terbiyesizlik.
    Kapora almış olan hele tam öküzmüş.

Hep derim araç kadar aracı aldığınız kişinin profili de önemli.Hatta belki sacma gelir de ben araci satacagim kişinin de tipine, davranisina bakarım.Ileride başımı agirtacak dengesizin birine araba falan satmam.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Meslekle ne alakası var hocam sözünün eri olmanın meslekle alakasını çözemedim.
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    İki kişinin de telefonda konuşma tarzına sosyal medya profillerine kadar bakıp düzgün insana benziyorlar diye gittim hocam
  • Kimileri de yalandan ilana koyuyor acaba yazdığım fiyattan kaç kişi arayacak diye. İş ciddiye binince ya satmaktan vazgeçtik yada aracı opsiyonladık diyorlar.
    Son paragrafın aynısını bir arkadaşım yaşadı. Bundan 2 ay evvel bir araba sattı satacağına da pişman oldu, durmadan bizim arkadaşı arıyor yok şurasında bir şey var şöyle böyle diye, zaten baktırıp almışsın imzaları da atmışsın noterde. Geçen hafta duyduğuma göre bu eleman arabayı başkasına satmış ve yeni sahibine de bizim arkadaşın numarayı vermiş bir şey olursa ben arabayı şu kişiden aldım onu ararsın diye. Arkadaş da en son engelledi Böyle öküzler de yok değil yani.
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Valla bana olsun, şikayet ederim direk.Araba mi sattik,ömrümüzü mü sattık, ben durmadan kimseye araba konusunda zaman ayirmak zorunda miyim veya ben sanayici miyim?Ha ne olur,satarsin adam birkac gun sonra arar der ki abi bu böyle şu şöyle mi amenna ama diger turlu ben arabayi sattıktan noterde imzalari attıktan sonra kimseyle muhatap olma mecburiyetim yok.O yüzden çok titiz adama araba satmam.
    Dediğin gibi birkaç günlük bir şey değil, 2 ay boyunca sürekli aramış, valla arkadaş iyi sabretti. Bakalım o elemanın sattığı kişi de bizim arkadaşı arayacak mı gerçekten ararsa gülmekten koparım Bu zamana kadar bende 2 tane araç aldım baktırdık adamakıllı imzalarımızı attık ondan sonra birbirimizi hiç görmedik. Çok şükür hiçbir aracım öyle ilk günden sıkıntı çıkarmadı. Bu devirde araç almak da zor satmak da.
  • Hocam kendi ilinden al aman diyim.
  • ilan koyması bedava bu yuzden köylü kurnazları piyasa deniyor bakıyor alıcı var fiyatı yükseltiyor
  • %99 müslüman olan ortadoğudaki bir 3. dünya ülkesinde sıradan bir gün desenize.

merak ettiğim konu 500 tl kaparo yolladınız,
    sen vazgeçersen o para yanacak ama peki ya o vazgeçerse ne olacak. sana bin tl vermesi gerekmez mi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatairum -- 25 Şubat 2020; 8:59:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.