Şimdi Ara

İkinci el golf otomatik?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 2013 ve ustu ikinci el otomatik bir golf arac dusunuyoruz. Aradigim kistaslar:

Yil: 2013 ve ustu
    Km: max. 50.000 civarlarinda
    Fiyat: 100.000 altinda
    Vites: Yari otomatik/ Otomatik

Bu kistaslarda ozellikle performans / yakit tuketimi orani yuksek hangi modeli onerebilirsiniz?

(Not: Bu ozelliklerde kasasi buyuk olmayan baska bir arac tavsiyeniz olursa da duymak isterim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 11 Mayıs 2018; 23:35:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en iyi tavsiyeyi konu içerisine yazmışsınız zaten. Golf 7 highline araç alın geçin hocam.
  • golf demişsiniz ama 2018 polo ya da mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederim. yeni polo golfe çok yakın. 2013-2014 golfden ise polo emin olun daha iyi bir tercih olacaktır.
  • Baska bir yerde actigim konuda golf ve polo otomatik araclarin sanzimanlarinda arizalar ciktigini soylemislerdi. Konuyu burda tekrardan actim kullanicisindan net bir bilgi alirim diye. Sizin bu konudaki gorusunuz nedir?

• CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    bende 2012 model golf 6 var. yaklaşık 21-22 aydır kullanıyorum.30 küsür bin km yaptım. şimdiye kadar hiç üzmedi beni.yakıtı olsun çekişi olsun rahatlık olsun muazzam. yalnız 100 bin lira civarı araç düşündükten sonra bi kaç alternatif çıkabilir. diğer marka modelleri araştırmak lazım. golf ün en büyük artısı altın gibi değer kaybetmiyor ve istediğiniz an satabilirsiniz. şanzımana gelince. benim arkadaşta 2011 model vardı dizel onda arıza verdi 6 bin masraf yaptı. bende korktum biraz ama çok şükür başıma gelmedi.
  • CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    Vw grubunun son model polosunun şanzımanında sorun olabilir mi ? Tabi %100 olmaz diyemiyorum ama milyonlarca satab bir firma tabi.

Benim daha önce otomatik araç tecrübem olmadığı için bi karşılaştırma yapamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ikinci el opel astra 1.4 twinport
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.